• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konsere gec kalinca

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Arkadaslar merhaba
Sinirimden çatlamak uzereyim. Zorlu pms de bir konser vardi aylar oncesinden aldim bilet ilk kez konsere gidicem bu arada hayatimda
7 30 da zeytinburnundan çıktım arabayla trafik kilitlendi. Adim adim ileriyoruz konser 9 da
Gec kalirsam almazlar degil mi iceriye?
Böyle bisey gelen varmi basina?

iş çıkışı Zorluya arabayla gidilmez ki yaw, en en en büyük hatayı orada yapmışsınız keşke dün sorsaydınız.. metroyla biraz sıkış-tepiş ama rahatça giderdiniz.. neyse pelin'in dediği gibi dakik başlamadığı için alırlar..

iş çıkışı Zorluya arabayla gidilmez ki yaw, en en en büyük hatayı orada yapmışsınız keşke dün sorsaydınız.. metroyla biraz sıkış-tepiş ama rahatça giderdiniz.. neyse pelin'in dediği gibi dakik başlamadığı için alırlar..

Ay bilemedimki vallahi delirdim yoluda bilmiyorum arabayla navigasyonu actim. Ay alirlar insallah kizlar cok sagolun

Ayy icimi ferahlattiniz bilette alinmaz yaziyo ama

Basladiktan sonra almiyorlar ama illa ki saatte kayma oluyor, zaten bugun kimse vaktinde yetişemez.
Ben de panikle çocuğun okuluna gittim kimse kalmamistir benimki sona kalmistir diyordum ama cocuklarin yarisi ordaydi, herkes ayni trafige takilmis :(

Basladiktan sonra almiyorlar ama illa ki saatte kayma oluyor, zaten bugun kimse vaktinde yetişemez.
Ben de panikle çocuğun okuluna gittim kimse kalmamistir benimki sona kalmistir diyordum ama cocuklarin yarisi ordaydi, herkes ayni trafige takilmis :KK43:

Yetistim oturdum simdi cok cok sagolun :KK16:

Cuma gunu metromuz aciliyor :halay:
5 yil önce, seneye metro gelecek diye bizi bu evi tutmaya ikna eden emlakciya ve metroyu geciktiren tum sorumlulara saygilarimla :KK70:ömrümü yediler ömrümü :ruh:
Yaa metro açılıyor mu. Ama ben istanbuldan soğuyup terk etmiştim kendisini. Bi heveslendim :deli:
Cidden kaç sene önceydi ha açıldı ha açılıyor diye diye:bicak:

Yaa metro açılıyor mu. Ama ben istanbuldan soğuyup terk etmiştim kendisini. Bi heveslendim :deli:
Cidden kaç sene önceydi ha açıldı ha açılıyor diye diye:bicak:

açılıyormuş bu cuma :)
çekmeköy-üsküdar, sonrası yine raylı ama çok aktarmalı olacak benim için, yine de şükür :olamaz:

5 yil önce, seneye metro gelecek diye bizi bu evi tutmaya ikna eden emlakciya ve metroyu geciktiren tum sorumlulara saygilarimla :KK70:ömrümü yediler ömrümü :ruh:
ahahahaha açılıyor mu sonunda. gözünüz aydın!:KK71:

2 gün önce arkadaşıma “sizin metro açıldı mı sonunda yaa marmarayda tabela gördüm” dedim de pişman oldum, suratını ekşiterek 10 saat boyunca bütün sorumlulara sövdü :D

Sorma bizde Ümraniye Çekmekoy metrosu açılacak diye 4 gözle bekledik önce ki ay açılacaktı sözde annemler yeni doğan cekmekoy arası oturuyor arabayı sattılar en azından metro var dedik ama nerdeeeeeee umraniye zaten başlı başına bir kaos metro inşaatı elektrik zimbirtisi yollar köstebek yuvasına döndü. Arabayla umraniye ve çakmak arasını 1 saatte geçemiyoruz valla ne dolmusum ben arkadaş ya trafik diyince cinlerim tepeme çıkıyor :KK57::KK34: inşaAllah açılır gerçekten cuma günü de biz de rahat nefes alırız :confused:

ahahahaha açılıyor mu sonunda. gözünüz aydın!:KK71:

2 gün önce arkadaşıma “sizin metro açıldı mı sonunda yaa marmarayda tabela gördüm” dedim de pişman oldum, suratını ekşiterek 10 saat boyunca bütün sorumlulara sövdü :KK70:

Sorma bizde Ümraniye Çekmekoy metrosu açılacak diye 4 gözle bekledik önce ki ay açılacaktı sözde annemler yeni doğan cekmekoy arası oturuyor arabayı sattılar en azından metro var dedik ama nerdeeeeeee umraniye zaten başlı başına bir kaos metro inşaatı elektrik zimbirtisi yollar köstebek yuvasına döndü. Arabayla umraniye ve çakmak arasını 1 saatte geçemiyoruz valla ne dolmusum ben arkadaş ya trafik diyince cinlerim tepeme çıkıyor :KK57::KK34: inşaAllah açılır gerçekten cuma günü de biz de rahat nefes alırız :confused:

2014 den beri acilacak, 4 yil oldu, bu kadar uzun surede yeni bir sehir inşa edilirdi... calisma boyunca alemdag caddesi felç, Şile otoyolu zaten besiktas tesislerinden itibaren kilitli. Yani 4-5 yil ozellikle bu bolgedeki (madenlerdeyim ben) insanlar trafik kabusu yasadilar.
Simdi arabayla sadece haftasonu cikariz diyoruz bakalim :)

2014 den beri acilacak, 4 yil oldu, bu kadar uzun surede yeni bir sehir inşa edilirdi... calisma boyunca alemdag caddesi felç, Şile otoyolu zaten besiktas tesislerinden itibaren kilitli. Yani 4-5 yil ozellikle bu bolgedeki (madenlerdeyim ben) insanlar trafik kabusu yasadilar.
Simdi arabayla sadece haftasonu cikariz diyoruz bakalim :)
Haha ay bizde aynı bizde alemdag da oturuyoruz seni çok iyi anlıyorum :)

office office nasilsin iyisindir umarım :KK52: benim tekrar zorlu psm ye gitmem lazim bu sefer arabayla gitmicem sen metro yazmistin ya aklima geldi sormak istedim. Bir kere metrobusle zorluya gitmistim alt tunel gibi bir yerden avm ye çıkmıştım. Simdi tekrar ayni sekilde gitmeyi dusunuyorum da zorlu pms ile avm ayni yerde binada vs degil mi?? Ay bilmeyince kimseyede sormak istemedim :KK53:
:silah:

Back
X