- Konu Sahibi karakedi85
Klomen tedavisine baslamistim yarin catlatma ignesi vurunup pazartesi aşılama yapilacak arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım inşallah tutunur bebeğin kuzum Rabbim ol desin insAllahKlomen tedavisine baslamistim yarin catlatma ignesi vurunup pazartesi aşılama yapilacak arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
Amin insAllah canim dualarını eksik etmeAllahım inşallah tutunur bebeğin kuzum Rabbim ol desin insAllah
Hayırlısı olsun inşallah canim. Rabbim yardım etsinAmin insAllah canim dualarını eksik etme
Amin insAllah canim saolHayırlısı olsun inşallah canim. Rabbim yardım etsin
Nasıl geçti canm aşılama ağrılı bişey mi.Klomen tedavisine baslamistim yarin catlatma ignesi vurunup pazartesi aşılama yapilacak arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
Spermi iceri enjekte ederken bi agri oluo onunda fazlasi çıkınca agri gecio adet agrisi gibi hafif yarim saatte yatirdilar suan beklemedeyim bakalim nasipNasıl geçti canm aşılama ağrılı bişey mi.
İnşallah canm Rabbim ilkinde nasip etsin.Spermi iceri enjekte ederken bi agri oluo onunda fazlasi çıkınca agri gecio adet agrisi gibi hafif yarim saatte yatirdilar suan beklemedeyim bakalim nasip
Amin insAllah canim tüm bekleyenlerin bekleyisini dindirsin Rabbim insAllahİnşallah canm Rabbim ilkinde nasip etsin.
Oyy canimm çok cok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun yerini hemen doldursun insAllahHayrli akşamlar arkadaşlar. Aşılama yapılacakken hamile olduğumu öğrenmiştim dekortla hamile olmuştum. Bu gün doktor bebeğimin karnımda öldüğünü söyledi ve yarın kürtajım var. Size sorum su olacak dekortla gebe olup düşük yaptıktan sonra tekrar sağlıklı gebeliği olan varmı?
Allah razı olsun kuzum inşallah sagliklicaHepimiz çok sevinmiştik Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun canim
Hayırlı olsun , darısı bizlerin başına inşallah, ben de fakülteye güveniyorum, Salı kontrolüm vardı tekrar görüşmeye çalışacağım, acil durumda girmesi için belki bir hoca ile anlaşabilirim.Bence özele hiç girme iki çocuğumu da üniversite hastanesinde dünya getirdim hamile kalmadan önce endokrin takibe aldı. 5senedir Kocaeli üniversitesi Hastanesi'nin hastasıyım hamile kalmadan önce 6 ayda bir hamile kaldıktan sonra onlar heray düzenli takiplerimi yaptı kadın doğumla beraber . Endokrin steroit şemsiyesi uygundur diyor kadın doğum ona göre ilaçları ayarlıyor 3gun boyunca kortizon yüklemesi yapıldı . Bende cuma günü hastaneden çıktım .Normalde yatarken çocuk endokrin gelip bakıyordu ama bu sefer kendim gidip gösterecem yarın
Ben normal doguma hazırlarken kendimi Dr catı muayenesi sonrası kesinlikle bebek ile catın uyumlu degıl demıstı bizde catı darlıgı problemi sık biliyorsunuz bebekte kilolu olunca sezaryana karar verildi ben spinal istedim hıc sorun da olmadıArkadaşlar, aranızda doğum yapanların tecrübelerine ihtiyacım var.Homozigot kahlıyım, tüp bebek ile hamile kaldım, birkaç aya kadar inşallah dünyaya gelicek, darısı tüm hasretini çekenlere olsun inşallah.
Doğum yapan Kahlı arkadaşlar, sezeryan olurken narkoz aldınız mı? Narkoz alanlarda kortizon ayarlaması yapıldı mı? Doğumlarınız nasıl planlandı?
Epidural ya da spinal ile doğum yapanlar memnun kaldınız mı? Özelde mi doğum oldu yoksa devlette mi?
Doktor sorunumu hala çözemedim.Özelde endokrin bulunmayan hastahaneler doğumu riskli bulduklarından kabul etmediler.
Eğitim araştırma pandemi hastanesi olduğundan gitmek istemedim.
Tıp fak. doktorları da planlı doğuma giriyormuş. Acil durumda asistanlar yaptırıyormuş doğumu.
Biraz endişelendiriyor bu durum, tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.
33.haftadayiz simdiye kadar gorustugum 9-10 kadar doktor oldu hepsi sezeryani onerdi.Tip 2 diyabetim var hamileligin basindan beridir insulin kullaniyorum. Cok dikkatli beslensem de bebegin gelisimi onde gidiyor boyle giderse 4 kg yu bulabilir.Son doktorum normal icin acaba mi dese de sezeryan istiyorum.Ben normal doguma hazırlarken kendimi Dr catı muayenesi sonrası kesinlikle bebek ile catın uyumlu degıl demıstı bizde catı darlıgı problemi sık biliyorsunuz bebekte kilolu olunca sezaryana karar verildi ben spinal istedim hıc sorun da olmadı
Klomenler tsh mı yükseltiyorBen o klomenler yuzunden hasımato hıpotıroıd hastası oldum herseyın yan etkısı var ama bebek ıcınde mecburuz bunları kullnamaya ıns en kısa zamanda hamılelık haberınızı alırız