- Konu Sahibi karakedi85
Kuzum benim geçen ay adetim 41 de oldu normalde 30 31 de olrdu test yaptım negatif dedim bu dekort alt üst ediyor. Bu ay yine günüm geçti o arada ev tasidim o kadar temizlik yaptım indir bindir derken 43 oldu dedim bu ayda bu dekort yüzünden adetim gecikti bi de midem bulaniyor diyorm herhalde tasinmadan yoruldum hasta oldum galiba. Sonra eşim test aldı yineden de bi yapalım dedik bi baktım çift çizgi inanamiyorm amA daha diyorm ki galiba ben yanlış goruyorm. Eşime gösterdim çift çizgi dedi o an o kadar değişik bi duygu içine burunduk ki biz ağladık sarılıp. Hemen acile gidip kan verdim hamilesin dedi doktor ertesi gün doktora gittim 6 haftalik bebek varmış cihazdan güm güm diye ses geliyor bende cihaz gürültülü çalışıyor sandım halbuki o seste kalp artısıymış o kadar acemiyimki hiç aklıma gelmemişti sonra doktor dedu kuzum bana endokrin doktorum hamile olr olmaz hemen dekortu kesiyorsun dedi o yüzden bende öğrenince kestim şuan herhangi bi ilaç kullanmiyorm bi folik asit disindaEee anlat bakalım canım nasıl hissettin adet kaç gün geçilmişti. Doktorun ne dedi dekorta nasıl devam edilecek bize de tecrübe olsun