- Konu Sahibi karakedi85
Düşürdü benim ama yeteri kadar degilÜmitsizlige kapilmayin vakti zamani var demekki bekletio bizi kuzular Rabbim en guzelini bilir dekort 17hidroksopregesteronunuza etki etti mi peki düşürdü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşürdü benim ama yeteri kadar degilÜmitsizlige kapilmayin vakti zamani var demekki bekletio bizi kuzular Rabbim en guzelini bilir dekort 17hidroksopregesteronunuza etki etti mi peki düşürdü mü
Dozunun mu yukselmesi gerekio ki acaba dekortun istenilen seviyeye inmesi içinDüşürdü benim ama yeteri kadar degil
Dozunun mu yukselmesi gerekio ki acaba dekortun istenilen seviyeye inmesi için
[/QUOTE
Ben dozunu kiloya göre ayarlıyorlar diye biliyorm ama
Kızlar devam edin benimde oyle olmustu hersey daha kotuye gidiyor derken birde baktım gebe kalmısımBende yaklaşık 6 aya yakındır kullanıyorum son iki aydır âdet düzenim allak pullak oldu geçen ay 41 günde oldum bu ay 36 gundeyim hala olmadım benimde moralim çok bozuk.
Hadi inşallah kuzumKızlar devam edin benimde oyle olmustu hersey daha kotuye gidiyor derken birde baktım gebe kalmısım
Evet 0.96 ya düştü 17hidroksoprogesteron. 1 buçuk ay önceki sonuctuÜmitsizlige kapilmayin vakti zamani var demekki bekletio bizi kuzular Rabbim en guzelini bilir dekort 17hidroksopregesteronunuza etki etti mi peki düşürdü mü
Güzel düşmüş canim ya hap kullaniosunuz ya bi beklenti icinde oluonuz olacak die kafana takma aklindan çıkardigin zaman olur diolar ama bu da malesef olmuo strese bagli malum hormonlar stres yapios bide calismiosaniz evdeyseniz baska yapacak bisi yok surekli akil bunla meşgul oluo ondan da kaynakli biraz die dusunuom benEvet 0.96 ya düştü 17hidroksoprogesteron. 1 buçuk ay önceki sonuctu
Oyle canim İnşaAllah Rabbim daha cok bekletmeden cennet meyveni gonderir oyle boyle aklımızdan çıkarmamız gerekio bir ugras bulup onla ilgilenmek gibi dua her seyin ilaci dualara sarılalım birbirimiz icin dua edelim eski yazılar bizim icin bi umut kara kedi sebic88 papatya87 gibi arkadaslarAkıldan cikarabilmeyi başaranlar hayret ediyorum canım ya. Benim son 3 yilim yumurtlama bekleme akabinde adet bekleme stresiyle geçiyor.
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah. Çok zor bir imtihan.Oyle canim İnşaAllah Rabbim daha cok bekletmeden cennet meyveni gonderir oyle boyle aklımızdan çıkarmamız gerekio bir ugras bulup onla ilgilenmek gibi dua her seyin ilaci dualara sarılalım birbirimiz icin dua edelim eski yazılar bizim icin bi umut kara kedi sebic88 papatya87 gibi arkadaslar
Amin insAllah canim Rabbim.en hayirli sekilde en hayırlı gordugu vakitte sağlıklı sihhatli gondersin insAllahRabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsin inşallah. Çok zor bir imtihan.
Benimde 1 hafta sonra 3 ay olacak iki aydır 28. Gün adet oluyorum işe yaradı diye sevinirken şimdi de tsh yükseldi benim bu hafta tiroid ultrasonu çekilcem. Dekorttan olabilir mi diyorum değilse oda mi geldi bu zamanı buldu anlamıyorum. Başta doktor yumurtlama ilaçları yükseltiyor düşer dedi git gide yükseliyo düşmek yerine. Allah hayırlısını versin elden bişey gelmiyo.Merhaba kizlar. Ben dekorta başlayalı 4 aya yaklaştı fakat adetlerim iyice şaştı.bazen 28 gün bazen 36 gün. İlaç kullanmadan 30 31 gunden sasmazdi. Sizde de böyle düzensizlikler var mı. Ben her şey iyiye gidecek 4 5 aya gebelik haberi alirim derken her şey olduğundan daha da bozuk bir hale geldi. Çok moralim bozuk. Sizler neler yapiyosunuz
Niyetleri yaparken biyerleri bozuo diolar ya zaten bu ilaclar için Rabbim en kisa zamanda hayırlısını versin hepimiz icin daha da cok bekleyip yipranmadan insAllahBenimde 1 hafta sonra 3 ay olacak iki aydır 28. Gün adet oluyorum işe yaradı diye sevinirken şimdi de tsh yükseldi benim bu hafta tiroid ultrasonu çekilcem. Dekorttan olabilir mi diyorum değilse oda mi geldi bu zamanı buldu anlamıyorum. Başta doktor yumurtlama ilaçları yükseltiyor düşer dedi git gide yükseliyo düşmek yerine. Allah hayırlısını versin elden bişey gelmiyo.
Çok sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallahHayrli akşamlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu ay bana aşılama yapılacaktı. Rabbim ona gerek koymadi şükürler olsn. Sizlerede haber vereyim sizin için bi umut olsn dedim. Dualarım sizinle inşallah Rabbim hepinizinde tek tek hamile olduğunu öğrenmeyi nasip etsin. Banada dua etmenizi istiyorm su bi kaç ayı sorunsuz geçirmek nasip olsn düşük falan olr diye korkuyorm
Allah razı olsn canm vallahi dualarımdasınızÇok sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de dua et inşallah
Canimm cok cok sevindimm Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insAllahHayrli akşamlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu ay bana aşılama yapılacaktı. Rabbim ona gerek koymadi şükürler olsn. Sizlerede haber vereyim sizin için bi umut olsn dedim. Dualarım sizinle inşallah Rabbim hepinizinde tek tek hamile olduğunu öğrenmeyi nasip etsin. Banada dua etmenizi istiyorm su bi kaç ayı sorunsuz geçirmek nasip olsn düşük falan olr diye korkuyorm
Canim cok cok sevindimm Rabbim saglilla kucağına almayi da nasip etsin insAllahHayrli akşamlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki bu ay bana aşılama yapılacaktı. Rabbim ona gerek koymadi şükürler olsn. Sizlerede haber vereyim sizin için bi umut olsn dedim. Dualarım sizinle inşallah Rabbim hepinizinde tek tek hamile olduğunu öğrenmeyi nasip etsin. Banada dua etmenizi istiyorm su bi kaç ayı sorunsuz geçirmek nasip olsn düşük falan olr diye korkuyorm
Allah razı olsn Kuzum darısı inşallah size olsn inşallahCanim cok cok sevindimm Rabbim saglilla kucağına almayi da nasip etsin insAllah