- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
- Konu Sahibi Kalimero28
-
- #2.241
Bende bugün cerrahpaşada genetik bölümüne test için kan verdim. 2 2.5 aya anca çıkar sonuç dedi. Hayırlı sonuçlar çıkar inşallah hepimiz için.ben yaptırdım kızıma ve kendime endokrine gittik onlar kan aldı henüz sonuçları çıkmadı
Arkadaşlar merhaba,
Kah hastası olup genel anestezi alarak ameliyat olanlar varmı aranızda
Tecrubelerinizi merak ediyorum paylasirsaniz çok sevinirim
Sevgiler..
Teşekkür ederim cevabınız içinmerhabalar ben 15 yaşında ameliyat oldum ve başarılı geçmişti sadece hastanede mikrop kaptığım için 1.5 ay hastanede yatmıştım şimdi 24 yaşındayım aynı problemler devam ediyor
Aramıza hoşgeldin Allah şifa versinmerhabalar ben 15 yaşında ameliyat oldum ve başarılı geçmişti sadece hastanede mikrop kaptığım için 1.5 ay hastanede yatmıştım şimdi 24 yaşındayım aynı problemler devam ediyor
söyle deyim 1,5 ay hastane de yattığım dönemde başlarda olmuştu. sonrasında normale döndüm sizinki de kısa süre de toparlar hangi hastanede oldunuzTeşekkür ederim cevabınız için
Bende g.anesteziden snra tansiyon düşüklüğü sıkıntıları başladı sizde de böyle olmuş muydu
Aramıza hoşgeldin Allah şifa versin
Genel anestezi aldım 2 defa bir sıkıntı olmadı ama doktorlar çok titiz davranmıştı ameliyat sırasında ve sonrasında oldukça gayretli çalıştılar ben de sonrasında ilaçlarıma çok dikkat ettim tansiyon düşüklüğü ilaç dozuyla alakalı olabilir
Ya ben de mi bir cenabetlik var anlamadım gitti 1kasimda h.numune de oldumsöyle deyim 1,5 ay hastane de yattığım dönemde başlarda olmuştu. sonrasında normale döndüm sizinki de kısa süre de toparlar hangi hastanede oldunuz
Bende aynı şekilde hiç aksatmadan aldım hatta telefonu kurdum saati dakikasında aldım ama yine de biraz yorulayim hemen migren ağrısı gibi. Bir ağrı peydah oluyorGenel anestezi aldım 2 defa bir sıkıntı olmadı ama doktorlar çok titiz davranmıştı ameliyat sırasında ve sonrasında oldukça gayretli çalıştılar ben de sonrasında ilaçlarıma çok dikkat ettim tansiyon düşüklüğü ilaç dozuyla alakalı olabilir
Valla bana normalde ameliyat öncesi gunde 2 *10mg genkort u ameliyat sonrası günde 6 adete çıkardılar yaklaşık bir ay 6 tablet kullandım 5gun arayla azalta azalta şuan 3tablet alıyorum ama yine aynı yine aynı bilemiyorum tabi bünyeye göre de farklılıklar gösterir endokrin Dr.u enson astonin verdi extra olarak ama yine de eski sagligimi arıyorum bu adrenalin yetmezliği ne başa dertmissize katılıyorum başlarda ilacın dozu yetersiz gelmişti sonra çok gelmişti arasını bulana kadar bende tansiyon düşüklüğüne baş dönmesine maruz kalmıştım ama geride kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?