• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kondom delmek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Arkadaşlar merhaba ben artık kafayı yiyeceğim ben bebek istiyorum eşim istemiyor lütfen yargılamayın bundan önce kondom delerek hamile kalmıştım ama bu sefer öyle bi şansım yok kondomu ilişki sonrası banyoya gidip hemen içime akıtsam hamile kalır mıyım iki düşüğüm var lütfen yargılamayın bana fikir verin eşim ne konuşmaktan anlıyor ne iyilikten lütfen

Neden istemiyor bebek açıklaması vardır heralde

Kaç çocuğunuz var ve neden istemiyor eşiniz? Maddi problem yaşamaktan korktuğu için olabilir mi?

Kınamayalım da anlayış da beklemeyin. Hiç doğru bir davranış değil. Aynısını siz istemeseniz ve eşiniz size yapsa nasıl olur.
Ben istemiyorum mesela eşim böyle bir şey yapsa onu affetmem.
Haklısınız doğru olmadığını biliyorum eşim maddi konu yüzünden istemiyordu bebek olunca ben ona takılarımı verdim Yetmiş bin TL kadar sonra bebeğimi kaybettim eşim bu sefer bebek konusunda yine istemediğini belirtti takılarımı da vermedi ben iki düşük yaptım toplum baskısından kafayı yiyeceğim bazen onu anlıyorum ama benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu herkes bana kısır gözüyle bakıyor çok bunaldım

Haklısınız doğru olmadığını biliyorum eşim maddi konu yüzünden istemiyordu bebek olunca ben ona takılarımı verdim Yetmiş bin TL kadar sonra bebeğimi kaybettim eşim bu sefer bebek konusunda yine istemediğini belirtti takılarımı da vermedi ben iki düşük yaptım toplum baskısından kafayı yiyeceğim bazen onu anlıyorum ama benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu herkes bana kısır gözüyle bakıyor çok bunaldım
Şimdi hiç çocuğunuz yok mu yani?

Yok daha on dokuz yaşındayım urfalıyım iki kere düşük yaptım
Yaşınız çok genç daha. Acele etmeseniz bu kadar. Eşinizin istememe sebebi ne tam olarak

İki bitiyor bu ayın dokuzunda üçüncü toka gireceğiz
19 yaşındasınız ve 3 yıllık evlisiniz 2 düşüğünüz var ve siz çocuk istiyorsunuz ve 15 yaşında evlenmiş biri olarak size kısır gözüyle bakıyorlar diye çocuk sahibi olmak istiyorsunuz doğru mu anladım ?

Yok daha on dokuz yaşındayım urfalıyım iki kere düşük yaptım
Canım benim yanlış anlama da sen daha kendin çocuksun yapma etme eyleme düşüklerinin nedeni de Allah bilir ama büyük ihtimalle yaşın bu kadar küçük yaşta çocuk sahibi olup ne yapacaksın madem erken evlendin biraz hayatını yaşa eşinde karar verince bir çocuk yaparsınız Allah izin verirse iki tarafın istemesiyle olur bebek oyunlarla olmaz o çocuğa yazık edersin hadi diyelim oldu çocuğun eşin istemediği bir bebeğe babalık etmezse ne olacak düşündün mü hiç bunları ?

İki bitiyor bu ayın dokuzunda üçüncü toka gireceğiz
Bence yaşadığınız büyük bir problem. Eşiniz baba olmak istemiyor ve bir çocuğun babaya da ihtiyacı var tek başına büyütemezsiniz maalesef. 😔 Rızası olmadan çocuğu kucağına verip sevmesini beklemek bana da doğru gelmedi. Açık açık konuşup ikna etmeniz lazim bence. Hamile kalırsanız ve sitem vs. filan etse daha kötü seyler yaşamış olursunuz. 🤷🏻‍♀️ Bu kolay bi süreç değil en baştan itibaren eşinizin desteği sizinle olmalı. 💐

Spermler oyle hemen olmez ama esin o zaman demeyecek mi biz korunuyorduk bu cocuk nasil oldu?

Back