Ayyy hadi inşallah canım güzel haberlerle gel sürecin mis gibi geçsin inşallahAyyy çok sevindiimm. Tek mi çift mi bakalım
ben de bugün adet oldum süreç başlıyor
MaşallahTabi bi tanesi tuttu
Belirtileriniz ne olmuştu benim şortum belim ve kasıklarım ağrıyor bugün 6. Gün kasıklarım daha derin ağrımaya başladı göğüslerimde daha bir acı sızı yok ama aldıklarım ve belim daha derinden batıyor sızlıyor diğer günlere göre5. Gün çift embriyo çok şükür pozitifi gördümdarısı isteyen herkese inşallah
Amiin inşallahAyyy hadi inşallah canım güzel haberlerle gel sürecin mis gibi geçsin inşallah❤
Yani bende aman aman bi belirti olmadı ara ara kasıklarım ağrıdı o kadarBelirtileriniz ne olmuştu benim şortum belim ve kasıklarım ağrıyor bugün 6. Gün kasıklarım daha derin ağrımaya başladı göğüslerimde daha bir acı sızı yok ama aldıklarım ve belim daha derinden batıyor sızlıyor diğer günlere göre
Aynı ilaçlar benimki sadece estrofem degil cycylo proynova.Bide ek olarak iğne var kalçadan prulotonDuphaston estrofem folik ve Oksapar kullanıyorum bide fitil
Sanırım 3 aya kadar canım takip ediyorŞeyma hoca doğuma kadar takip etmiyor mu peki bilginiz var mı
O bendede var yazmamışım ben bu hafta gittim kontrole haftaya ilaçları azaltıyoruz 12. Haftada fitil ve iğneler hariç bırakıcam sanırım şeyma hoca 12. Haftaya kadar takip ediyor malesefAynı ilaçlar benimki sadece estrofem degil cycylo proynova.Bide ek olarak iğne var kalçadan pruloton12. Haftada azaltir diye dusunuyorum ama bakalim nolucak
Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca?O bendede var yazmamışım ben bu hafta gittim kontrole haftaya ilaçları azaltıyoruz 12. Haftada fitil ve iğneler hariç bırakıcam sanırım şeyma hoca 12. Haftaya kadar takip ediyor malesef
Evet 12. Hafta ikili test yapıcaz gözükürse cinsiyete bakıcaz dedi. Fitil iğne kötü şeyler değil bence ya haplar beni dahada zorluyor günde 3 ondan 3 öbüründen fazla geliyor midemde bulanıyor bakalım artık dr ilaçları azaltınca bulantın azalır dedi umarım öyle olurHap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca?
12 gün sonra regl oldum, normal regl günümden 2 gün geç oldum canımBenim de yumurta toplama işlemim yapıldı 11 gün önce ama henüz adet olmadım. 7-10 arası olursun denmişti. Sen opu sonrası kaçıncı gün oldun
Ayyyyy çok heyecanlıııııAaa doğru diyorsun canım ödemeyi yaptıysanız artık elden gelen bir şey olmuyoraman dikkat et tatilde hastalık kapma bende transfer öncesi tatile gittim covid oldum transfere 2 gün kala iptal oldu aman diyim hastalık mı kaldı diyip geçme sen önlemini al benim bugün transferin 5. Günü kuzum çok şükür rabbimin izniyle inşallah pozitifi bekliyorum
Ayyyy keşke tanışsaymışız canımmYaa muhtemelen aynı anda bekliyorduk bende dün o saatlerde oradaydım
5. Gün çift embriyo çok şükür pozitifi gördümdarısı isteyen herkese inşallah
Bugün 6. Günüm çift transfer idrarda pozitif rabbimin izniyle şükürler olsun❤
Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hocaO bendede var yazmamışım ben bu hafta gittim kontrole haftaya ilaçları azaltıyoruz 12. Haftada fitil ve iğneler hariç bırakıcam sanırım şeyma hoca 12. Haftaya kadar takip ediyor malesef
Ben 3 olanları 2 ye dusurdum buse hemsire soylemisti zaten.bir hafta oncesinden dusurdum valla ama biseyde degismedi hersey yolunda allaha sukur.ayrica konakdaki diger kadin dogumcu firdevs hocada soyleyince 2deb devam ettim.Evet 12. Hafta ikili test yapıcaz gözükürse cinsiyete bakıcaz dedi. Fitil iğne kötü şeyler değil bence ya haplar beni dahada zorluyor günde 3 ondan 3 öbüründen fazla geliyor midemde bulanıyor bakalım artık dr ilaçları azaltlınca bulantın azalır dedi umarım öyle olur
Bulantın var mı pekiHap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca
Ben 3 olanları 2 ye dusurdum buse hemsire soylemisti zaten.bir hafta oncesinden dusurdum valla ama biseyde degismedi hersey yolunda allaha sukur.ayrica konakdaki diger kadin dogumcu firdevs hocada soyleyince 2deb devam ettim.
Yani bir kac kez böğürdümBulantın var mı peki
Ben her sabah çıkarmadan güne başlayamıyorumYani bir kac kez böğürdümama gecti ole bulanti kusma vs olmadi allaha sukurler olsun