Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

5. Gün çift embriyo çok şükür pozitifi gördüm🙏🏻 darısı isteyen herkese inşallah ❤️
Belirtileriniz ne olmuştu benim şortum belim ve kasıklarım ağrıyor bugün 6. Gün kasıklarım daha derin ağrımaya başladı göğüslerimde daha bir acı sızı yok ama aldıklarım ve belim daha derinden batıyor sızlıyor diğer günlere göre

Belirtileriniz ne olmuştu benim şortum belim ve kasıklarım ağrıyor bugün 6. Gün kasıklarım daha derin ağrımaya başladı göğüslerimde daha bir acı sızı yok ama aldıklarım ve belim daha derinden batıyor sızlıyor diğer günlere göre
Yani bende aman aman bi belirti olmadı ara ara kasıklarım ağrıdı o kadar

Aynı ilaçlar benimki sadece estrofem degil cycylo proynova.Bide ek olarak iğne var kalçadan pruloton🥺12. Haftada azaltir diye dusunuyorum ama bakalim nolucak
O bendede var yazmamışım ben bu hafta gittim kontrole haftaya ilaçları azaltıyoruz 12. Haftada fitil ve iğneler hariç bırakıcam sanırım şeyma hoca 12. Haftaya kadar takip ediyor malesef

O bendede var yazmamışım ben bu hafta gittim kontrole haftaya ilaçları azaltıyoruz 12. Haftada fitil ve iğneler hariç bırakıcam sanırım şeyma hoca 12. Haftaya kadar takip ediyor malesef
Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca?

Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca?
Evet 12. Hafta ikili test yapıcaz gözükürse cinsiyete bakıcaz dedi. Fitil iğne kötü şeyler değil bence ya haplar beni dahada zorluyor günde 3 ondan 3 öbüründen fazla geliyor midemde bulanıyor bakalım artık dr ilaçları azaltınca bulantın azalır dedi umarım öyle olur

Aaa doğru diyorsun canım ödemeyi yaptıysanız artık elden gelen bir şey olmuyor 😀 aman dikkat et tatilde hastalık kapma bende transfer öncesi tatile gittim covid oldum transfere 2 gün kala iptal oldu aman diyim hastalık mı kaldı diyip geçme sen önlemini al 😂 benim bugün transferin 5. Günü kuzum çok şükür rabbimin izniyle inşallah pozitifi bekliyorum 🫶
Ayyyyy çok heyecanlııııı 🥰 Canım benim dualarım seninle, güzel haberler ver bize 🤗 Ya çok dikkatliyim, bol bol vitamin alıyorum bağışıklığım çelik gibi olsun diye ama nasip 🤷🏻‍♀️

Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca
Evet 12. Hafta ikili test yapıcaz gözükürse cinsiyete bakıcaz dedi. Fitil iğne kötü şeyler değil bence ya haplar beni dahada zorluyor günde 3 ondan 3 öbüründen fazla geliyor midemde bulanıyor bakalım artık dr ilaçları azaltlınca bulantın azalır dedi umarım öyle olur
Ben 3 olanları 2 ye dusurdum buse hemsire soylemisti zaten.bir hafta oncesinden dusurdum valla ama biseyde degismedi hersey yolunda allaha sukur.ayrica konakdaki diger kadin dogumcu firdevs hocada soyleyince 2deb devam ettim.

Hap zaten çok kalmadı ama keşke fitil iğne vs bırakabilsek.Demek ki 12. Haftada gidicem bende sonra bakmicak yani.kaldı iki haftamız.Ben ilac igneler konusunda baska doktorlara cok guvenemiyorum gibi geliyor ya.Peki bisey sorucam 12. Haftada tavsiye edilen ikili test vs soyledi mi hiç seyma hoca

Ben 3 olanları 2 ye dusurdum buse hemsire soylemisti zaten.bir hafta oncesinden dusurdum valla ama biseyde degismedi hersey yolunda allaha sukur.ayrica konakdaki diger kadin dogumcu firdevs hocada soyleyince 2deb devam ettim.
Bulantın var mı peki

X