Ben kendisinden ve tedavisinden memnunum. 2. Transferimi oldum. İlki gelişmedi. 2. De pozitif. Uzaktan tedavi görüyorum ama ilgilerinden memnunum çok araştırıp gitmiştim Şeyma hocaya olumsuz bir tavır asla görmedim. Laubali biri olmaması da iyi benim için işini yapıyor sadece durumunuza göre yönlendiriyor. Hemşireler de öyle. Benim sürecim güzel geçiyor memnunumHanımlar güncel durum nedir konak hastanesiyle ilgili? Seyma hoca hakkında ne düşünüyorsunuz gerçekten çok önemli doktor seçimi. Bugün asmde ebru ozturkle görüştük ve Allah korumuş diyorum resmen azarladı bizi ve gönderdi empati 0. Aynı durumu yaşamak istemiyorum
Ne kadara maal.oldu sizin ve neden tutmadı acabaBen kendisinden ve tedavisinden memnunum. 2. Transferimi oldum. İlki gelişmedi. 2. De pozitif. Uzaktan tedavi görüyorum ama ilgilerinden memnunum çok araştırıp gitmiştim Şeyma hocaya olumsuz bir tavır asla görmedim. Laubali biri olmaması da iyi benim için işini yapıyor sadece durumunuza göre yönlendiriyor. Hemşireler de öyle. Benim sürecim güzel geçiyor memnunum
Tam maliyeti bilemiyorum ilaçlar hergün zamlandı çünküNe kadara maal.oldu sizin ve neden tutmadı acaba
Merhaba Şeyma hanımla görüştüm bir sonraki adet dönemimle başlayacağım inşallahMerhaba sürece başladınız mı bende ay sonu randevu alıp şeyma hanıma gideceğim nasipse
Çok sevindim inşallah her şey cok guzel olur ben de ilk adette gideceğim, çok arastırdım şeyma hocadan herkes çok memnun bize de şans getirir inşallahhMerhaba Şeyma hanımla görüştüm bir sonraki adet dönemimle başlayacağım inşallah
Merhaba sizi takip ediyordum olumlu haberler gördükçe hem çok seviniyordum hem de inancım güçleniyorduTam maliyeti bilemiyorum ilaçlar hergün zamlandı çünküilk gittiğimde 45 bin hastaneye ödemiştim ama Şuan fiyatlar tam nasıl bilmiyorum. İlki de pozitifti ama sağlıklı değildi muhtemelen. Kendi genetik testlerimizde sorun olmadığı için embriyolara yaptırmadık. Ama sağlıklı insanlarında embriyolarında bazen sağlıksızlık olabiliyormuş. O yüzden olmadı. Yoksa tutunmada hiç problem yoktu. Aksine kendi düşmedi kullandığım ilaçlar yüzünden öyle sıkı tutunmuştu o yüzden kürtaj oldum. Bu durumda doktorumdan asla şikayetçi değilim. Çok okuyup araştırdım çünkü. Bu onların suçu değildi yani. Ben genel olarak Şeyma hocadan memnunum. Hatta aynı şehirde olsam doğuma da ona gitmek isterim
Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkes kavuşsunMerhaba sizi takip ediyordum olumlu haberler gördükçe hem çok seviniyordum hem de inancım güçleniyorduçok sevindim inşallah sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız yavrunuzu bize de dua eder misiniz çok istiyorum bu duyguyu yaşamayı
19. Güne denk geldi benim 2 transferimde. 18-19-20. Günler gibi düşününŞeyma hoca transferi genelde kaçıncı günler yapıyor kızlar? Bayrama denk gelme olasılıgı olabilir o zaman diğer aya mı ertelenir acaba
Evet ben de çok araştırmıştım, çok olumlu yorum aldım Şeyma hoca hakkında. Kendisiyle görüştükten sonra da kesin karar vermiş oldum. İnşallah güzel haberler alırız, sizin için de dua edeceğimÇok sevindim inşallah her şey cok guzel olur ben de ilk adette gideceğim, çok arastırdım şeyma hocadan herkes çok memnun bize de şans getirir inşallahh
Çok teşekkür ederim19. Güne denk geldi benim 2 transferimde. 18-19-20. Günler gibi düşünün
İnşallahh Allah razı olsun ben de sizin için çok çok dua edeceğimEvet ben de çok araştırmıştım, çok olumlu yorum aldım Şeyma hoca hakkında. Kendisiyle görüştükten sonra da kesin karar vermiş oldum. İnşallah güzel haberler alırız, sizin için de dua edeceğim
Merhaba nasılsınız, transfer oldunuz mu?Herkese merhaba bende yarın Şeyma hocada transfer olacağım inşallah.ister istemez stres yapıyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba evet 27 mayısta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Çok şükür tuttu. 12. gün 639 çıktı beta hcg. Cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah.Merhaba nasılsınız, transfer oldunuz mu?
Yaaa çok sevindim maşallah, çok tebrik ederimMerhaba evet 27 mayısta 5. gün 2 adet embriyo transferi oldum. Çok şükür tuttu. 12. gün 639 çıktı beta hcg. Cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah.
Çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim maşallah, çok tebrik ederimBenim de bu ay olacaktı önümüzdeki cuma transfer diyorduk ama progesteron hormonu yüksek çıkınca diğer aya erteledi doktor. Vardır bir hayır diyorum