Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Ne kadar güzel uzun uzun anlatmışsınız çok teşekkür ederim gerçekten,
Şeyma hoca evet soğuk kanlı gibi duruyor ama çok iyi bir doktor başarılı işinde.
İniallah sonucumu pozitif olarak yazarım size dualarınızdan eksik etmeyin bu süreçleri yaşarsak en iyi biz anlarız birbirimizi,
Bu kadar sıkıntıya rağmen herşeyin güzel sonuçlanmasına çok sevindim adınıza
Benim bugün biraz bel ve kaşık ağrım var ama psikolojik olduğunu düşünüyorum hemen olmaz sanırım
8. Gün kan versem çıkar mı 10. Gün dediler ama erken olmuş olmuyor mu

Bence dediğimi yapın yaptığımı yapmayın ben erken test yaptım her şey kendimç hazırladım ama negatif görsem erken yaptığım için belkide üzülürdüm o yüzden bende 10. Günü bekleyin derim Raabbim yardımcınız olsun pozitif sonuçlandın inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler yazarım buraya sizler gibi

Kızlar 16 mart tarihinde alınmış bebebao şarjlı süt sağma pompası var elimde ve sadece iki kez kullandım.Sütüm azaldığı için mama destekli ve azda olsa emme ile ilerlediğimizden hiç kullanamıcağım için satmayı düşünüyorum.İlgilenen olursa yazabilir.Fatura vs hepsi mevcut.

Daha yeni 1 hafta önce sarjlı makina aldım e bebekten keşke önceden bilmiş olsaydım senden alırdım

Ama bence pes etme süt arttırıcı bişeyler yapıp iç mutlaka

Kızlar merhaba
Bugün kese görmeye gittim Benim tek yumurta ikizi olmuş sizlerinde böyle olan olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…