Evet bölünmüş canım çok teşekkür ederimAy bölünmüş demekki maşallah benim çift transfer olmuştu ama bi tanesi tutmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bölünmüş canım çok teşekkür ederimAy bölünmüş demekki maşallah benim çift transfer olmuştu ama bi tanesi tutmuştu
Ben beklerken siz içerden çıktınız. Eşinizle sevinciniz mutluluğunuz çok güzeldi. Çok duygulandımKızlar merhaba
Bugün kese görmeye gittim Benim tek yumurta ikizi olmuş sizlerinde böyle olan olmuşmuydu
Yaaa siz miydiniz o,Ben beklerken siz içerden çıktınız. Eşinizle sevinciniz mutluluğunuz çok güzeldi. Çok duygulandım
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
(İlk deneme negatif oldu. İkinciyi konuşmak için gitmiştim)
Evet zaten hiç beklemiyordum deyip duruyordunuzYaaa siz miydiniz o,
İkiz beklemiyorduk hiç nasıl odadan çıktığımızı hatırlamıyorum bile
Amin çok teşekkür ederim
Ne dedi peki Şeyma hoca neye karar verdiniz başlayacak mısınız
Maşallah hayırlı olsun hocanın instagramında görmüştüm o siz miydiniz embriyo bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş diye paylaşım yapmışlardıKızlar merhaba
Bugün kese görmeye gittim Benim tek yumurta ikizi olmuş sizlerinde böyle olan olmuşmuydu
Rabbim çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin psikoloji çok önemli kendinizi hazır hissettiğinde başlamak daha mantıklıEvet zaten hiç beklemiyordum deyip duruyordunuz
Normalde mayısta başlayacaktık ama ben bir kaç ay daha ara vermek istedim. Hayırlısı bakalım
Rabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin nasılsınız bebiş nasılKızlar elhamdülillah benim de kızım doğdu çok şükür
Evet bendim,Maşallah hayırlı olsun hocanın instagramında görmüştüm o siz miydiniz embriyo bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş diye paylaşım yapmışlardı
Tebrik ederim sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsunKızlar elhamdülillah benim de kızım doğdu çok şükür
Sağlikla buyusun insallahKızlar elhamdülillah benim de kızım doğdu çok şükür
Hayirli olsun umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebisleri.Rabbim çok güzel sonuçlar almayı nasip etsin psikoloji çok önemli kendinizi hazır hissettiğinde başlamak daha mantıklı
Amin inşallahhKonu başligini actigima bu guzel haberleri aldiktan sonra o kadar cok seviniyorum ki iyiki diyorum.birbirimizi tanimadan farkli sehirlerden ama ayni amac uzerine gittigimiZ bir cok kisi oldukdertlesmek destek olmak bu sureclerde her birimiZ icin cok degerlisanirim en eskilerden T tgcnc biz 3. Ayimiza giriyoruz bebislerlerabbim dileyen isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Elhamdülillah iyiyiz sarılık var şuan sınırda. Hastanede fototerapi aldı pazar gece taburcu olduk çarşamba günü kontrol. İnşallah tekrar tedaviye gerek kalmazRabbim sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin nasılsınız bebiş nasıl
Cok gecmis olsun sarilik bizde atlattik.bizede verdiler ışk tedavisi gecte olsa uzayan sarilik bile olsa geciyor umarim iyilerdir.Elhamdülillah iyiyiz sarılık var şuan sınırda. Hastanede fototerapi aldı pazar gece taburcu olduk çarşamba günü kontrol. İnşallah tekrar tedaviye gerek kalmaz
Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidirElhamdülillah iyiyiz sarılık var şuan sınırda. Hastanede fototerapi aldı pazar gece taburcu olduk çarşamba günü kontrol. İnşallah tekrar tedaviye gerek kalmaz
Cok gecmis olsun sarilik bizde atlattik.bizede verdiler ışk tedavisi gecte olsa uzayan sarilik bile olsa geciyor umarim iyilerdir.
Teşekkürler şuan daha düşük seyrediyor elhamdülillah inşallah tekrar yükselmezÇok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir
Merhaba sürece başladınız mı bende ay sonu randevu alıp şeyma hanıma gideceğim nasipseMerhaba arkadaşlar. Aranızda erkek infertilitesi sebebiyle konak hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı? Eşimin sperm sayısı çok düşük, en son testinde azospermiye yakın çıktı. Bu yüzden hemen tüp bebeğe başlamaya karar verdik. Labaratuvar ve embriyolog çok önemli diyor herkes. Konak hastanesinin labaratuvarı nasıldır? Erkek infertilitesi için öneren var mı?