Çok şükür çok güzel alıştık baya sünnet olduk 6 kilo olmuşuz artık gülmeler agular başladıNasil gidiyor hayat hersey yolunda mı?
Hiç kafana takma normal hayatına devam et o zaman cok daha iyi oluyor benim ilk transferimde cok pimpiriklendim kimyasal oldu ikinci transferimde sadece 2 gün yattım sonra hep gezdim tozdum çok şükür tuttu şimdi kucağımda inşallah seninde pozitif çıkar ve kucağına alırsınKızlar iyi akşamlar bugün transfer oldum 4Aa kalite de dondurulmuş yapmam yapmamam yemem gerekenler hakkında bilgi verebilir misiniz önereceğiniz birşeyler var mı
Biz iyiyiz allaha sukur geride biraktik 60 günü saglikla devam ediyoruz yolaCanım iyiyiz çok şükür 49 günlük olduk biri 36 günlük benle diğeri 29 gündür baya alıştık onlar bana ben onlara çok şükür bugünlerimize diyorum tek bakıyorum rahatız şükür öyle böyle büyüyorlar sağlıkları iyi en azında sen nasılsın bebiş nasıl ? Hangi çocuk dr gidiyorsunuz ? Seninki tombik olmuştur büyümüştür
Banada herkes soyledi o doktoru hatta bayram sonrasi mi yaptirsam diyordum cunku bu ay daha aşi olmadik hafta ici olucaz.senin aşi zamanina denk geldi mi? Birde ne sorucam direk sunnet diye randevu aliniyormus sanirim dime cok beklediniz mi nasil oluyor.aileyide aliyormus galiba yanina ve ucreti ne kadr oldu.tam dusunurken iyi oldu bu sorularimin yanitinin alabilecegim biri olmasi
Oy maşallah canım o dr da bir bakayımÇok şükür çok güzel alıştık baya sünnet olduk 6 kilo olmuşuz artık gülmeler agular başladısizlerinde güzeldir umarım B Buddy x ben derince marmarada erdinç gözcüye götürdüm çokta memnun kaldım zaten konakta eski küvez druymuş bayada haberlere falan çıkmış bundan sonra onunla devam ederim diye düşünüyorum
Biz karar verdik direkt aradık 5-6 gün sonrasına randevu verdiler 6000 nakit kartla 6250. Bir hafta önce aradığımızda 5000diBanada herkes soyledi o doktoru hatta bayram sonrasi mi yaptirsam diyordum cunku bu ay daha aşi olmadik hafta ici olucaz.senin aşi zamanina denk geldi mi? Birde ne sorucam direk sunnet diye randevu aliniyormus sanirim dime cok beklediniz mi nasil oluyor.aileyide aliyormus galiba yanina ve ucreti ne kadr oldu.tam dusunurken iyi oldu bu sorularimin yanitinin alabilecegim biri olmasi
Bu arada guzel kilo almis masallah bizde 3.985 dogmstuk şuan 5.200 olduk ama hersey yolunda dedi doktor 60cm devirmisiz
Adam 500 gram doğan bi bebeği kaç yaşlarına getirmişOy maşallah canım o dr da bir bakayım
Peki öncesi sonrasi aç kalma suresi nedir ve sizde iğne olurken yanindasinz dimiBiz karar verdik direkt aradık 5-6 gün sonrasına randevu verdiler 6000 nakit kartla 6250. Bir hafta önce aradığımızda 5000diilk uyuşturma için iğne vuruyo dr o zaman ağladı 1-2 dk sonra sünnet için odaya aldı dr çizgi film ninni hersey açıyolar bizimki gülerek sünnet oldu ama uyuşukluk geçtikten sonrası tam bir facia ama korkma ilk bi kaç saat sıkıntı sonrası çok rahat 55 günlükken olduk sünneti aşısını da 7 gün sonra oldu bu 2 ay aşısında da biraz huzursuzluk oldu maalesef.
Bende wp dan yazdım destek alabileceğim bir dr istiyorum ya ilgili miydi peki bebeğe karşı?Biz iyiyiz allaha sukur geride biraktik 60 günü saglikla devam ediyoruz yolaben konakda mine hanima ve cihanda ozan beye gitmistim gecen ay.ozan bey wp hattindan her konuda destek oluyor.aksi olmadikca 2. Ay gelmenize gerek yok 3. Ay gelin demisti biz sehir disindayiz cunku.yinede burda doktora gittik dayanamadik.bir dahaki ay yine izmit yollari bakalim.
Ben Bağçeşme’de oturuyorum canım dediğiniz gibi numara veren bi dr istiyorum onalrı not alayım bari ben nişanda ilgi hastanesine gideceğim memnun kalmazsam onlara bakayım ?Adam 500 gram doğan bi bebeği kaç yaşlarına getirmişbaya methini duydum numarasını falanda veriyor. Ben bana yakın olsun diye baktım dra derincede oturuyorum randevu aldım ben sonra şansa cok iyi olduğunu falan öğrendim iyi denk geldi yani sen nerde oturuyodun canım
İlgili her soruma cevap veriyor sagolsun.basladik bakalim guzel gidiyor annelik.rabbim burda yasadigimiz tum sikintilari hep beraber guzellige cevirdi dilerim herkes bu duyguyu yasasinBende wp dan yazdım destek alabileceğim bir dr istiyorum ya ilgili miydi peki bebeğe karşı?
Ot maşallah sizin de 2 ay geride kalmış en güzel zamanlar başlıyor sizin iletişim zamanları
Hiç aç kalma süresi yok dr iğneyi yaparken bile açsa yedirebilirsiniz dedi her süreçte yanındasınPeki öncesi sonrasi aç kalma suresi nedir ve sizde iğne olurken yanindasinz dimi
Çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için,Hiç kafana takma normal hayatına devam et o zaman cok daha iyi oluyor benim ilk transferimde cok pimpiriklendim kimyasal oldu ikinci transferimde sadece 2 gün yattım sonra hep gezdim tozdum çok şükür tuttu şimdi kucağımda inşallah seninde pozitif çıkar ve kucağına alırsınbeslenme olarak ben hergün yumurta ve avokado yemiştim birde arada kabak çekirdeği
Ohh super devlet hst falan ole bisey varmis o yuzden sordum.bayram sonrasina hemen randevu aliyorum o zamanHiç aç kalma süresi yok dr iğneyi yaparken bile açsa yedirebilirsiniz dedi her süreçte yanındasın
Amin bende her günümüze şükrediyorum çok şükür bugünlerimizeİlgili her soruma cevap veriyor sagolsun.basladik bakalim guzel gidiyor annelik.rabbim burda yasadigimiz tum sikintilari hep beraber guzellige cevirdi dilerim herkes bu duyguyu yasasin
Benimde 4ab ve 4ba çift transfer olmuştu dilerim rabbim kucağınızı doldursun inşallahKızlar iyi akşamlar bugün transfer oldum 4Aa kalite de dondurulmuş yapmam yapmamam yemem gerekenler hakkında bilgi verebilir misiniz önereceğiniz birşeyler var mı
Çok teşekkür ederim cevabınız için,Benimde 4ab ve 4ba çift transfer olmuştu dilerim rabbim kucağınızı doldursun inşallahbende her sabah köy yumurtası avokado peynir mutlaka yedim, akşamları yoğurt süt kabak çekirdeği çiğ ceviz fındık badem kaju yedim, tüp bebek ilaçlarımı düzenli kullandım, 6. Hafta kanama yaşayana kadar her gün 20 dk dışarda yürüdüm yavaş şekilde iyi geliyordu rahim güçlenmesi için iyi geliyordu kanama yürüyüşten olmadı tabiki ikiz olduğu için rahim tepki gösteriyordu o günden itibaren yürüyüşleri riskli gebelik olduğu için bırakmıştım mecburen, 3 lt kesin su içiyordum Şeyma hoca Çok kesindi bu konuda, ben ilk 3 gün ful yattımn ayaklarımın altında yastık yattım sonra işte yürüyüşlere başladım ama iş yapmadım hiç , temizlik yapmadım eğilmedim ağır kaldırmadım ilk 3 gün duş almadım tercih meselesi tabi bunlar, stresten uzak durdum bana iyi gelen şeylere yoğunlaştım
Her zorluğun ardından bir güzellik geliyor tabiki rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hala dua ederimÇok teşekkür ederim cevabınız için,
Bende dediklerinizi yemeğe dikkat ediyorum
Dün hemşire bugünden itibaren her gün 1 saat yürüyüş yapmamı söyledi ben bugün yarım saat yaptım 2. Günüm acaba erken mi yapmaya başladım.
İş yapmıyorum sadece evin içinde dolaşıyorum bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum sizin gibi ve belirtileriniz ne zaman başladı hatırlıyor musunuz lekelenmeniz oldu mu kanamadan önce,
Rabbim sağlıkla da büyütmeyi nasip etsin inşallah çok güzel duygulardır eminim yaşadığınız herşeyi unutturmuştur
Çok fazla kasıklarım batıyordu net hatırladığım oÇok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için,
Abalıda yumurta normal de hep yiyordum devam edeyim o zaman
İnsan ister istemez takıyor kafasına sürekli aklımda.
Belirtiniz olmuşmuydu peki hatırlıyor musunuz