Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Allah'ım ne güzel haberler bunlar ikinizede hayırlı olsun kizlar ❤️ darısı biz bekleyenlerin başına 27+5 oldum oğlumla çok şükür herşey yolunda ❤️Rabbim isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallah ❤️

Bu serumun adı ve nasıl uygulandığı halkında bilgi alabilir miyim, bize de uygulanacak fakat doktor şuan yumurta büyütme aşamasında zamanı gelince konuşalım dedi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Kızlarrr cuma günü transferim olacak inşallah 🤲🏽 yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım 🤗
covid testi yaptırmış mıydınız?
Yarın ben yaptıracakmışım

Kızlarrr cuma günü transferim olacak inşallah 🤲🏽 yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım 🤗
covid testi yaptırmış mıydınız?
Yarın ben yaptıracakmışım
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸 transfer sonrası ne söylenirse yapın lütfen. Benim ilk transferimde tuttu. Ama maalesef gelişmedi 6. Haftada kalbini duyamadık. 2 adet süresi ara vermemi istediler tekrar hazırlanacağım ☺️ covid testi yaptırmadım. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. Ama siz nolur nolmaz yaptırın. Korona bitti derken pozitif çıkan birini okumuştum burada 🥰

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌸 transfer sonrası ne söylenirse yapın lütfen. Benim ilk transferimde tuttu. Ama maalesef gelişmedi 6. Haftada kalbini duyamadık. 2 adet süresi ara vermemi istediler tekrar hazırlanacağım ☺️ covid testi yaptırmadım. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. Ama siz nolur nolmaz yaptırın. Korona bitti derken pozitif çıkan birini okumuştum burada 🥰
İnşallah teşekkür ederim 🥰
Tabi isteniyorsa mecbur yaptırıcam 😬 senin içinde hayırlısı olsun inşallah 🤲🏽
Bakalım neler diyecek yarın 🤭

X