Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsiinYarın bende doğuma gidiyorum kızlar bana bol bol dua edinguzel haberlerle goruselim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsiinYarın bende doğuma gidiyorum kızlar bana bol bol dua edinguzel haberlerle goruselim insallah
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza insallahYarın bende doğuma gidiyorum kızlar bana bol bol dua edinguzel haberlerle goruselim insallah
Allahın izniyle sağ salim güzel doğumlar nasip olsun canım inşallahYarın bende doğuma gidiyorum kızlar bana bol bol dua edinguzel haberlerle goruselim insallah
Canım nasılsınızYarın bende doğuma gidiyorum kızlar bana bol bol dua edinguzel haberlerle goruselim insallah
Canım nasılsınız
Çok şükür canıımİyiyiz cok sukur ben ve bebisimizde.İlk dogdugunda solunum sikintisi yasadi 5-6 saat gozlem altina tutuldu ama sonrasinsa kavustuk.herhangi bir aksilik olmazsa yarin taburcuyuz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız transfer sonrası ne söylenirse yapın lütfen. Benim ilk transferimde tuttu. Ama maalesef gelişmedi 6. Haftada kalbini duyamadık. 2 adet süresi ara vermemi istediler tekrar hazırlanacağım covid testi yaptırmadım. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. Ama siz nolur nolmaz yaptırın. Korona bitti derken pozitif çıkan birini okumuştum buradaKızlarrr cuma günü transferim olacak inşallah yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
covid testi yaptırmış mıydınız?
Yarın ben yaptıracakmışım
İnşallah teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar alırsınız transfer sonrası ne söylenirse yapın lütfen. Benim ilk transferimde tuttu. Ama maalesef gelişmedi 6. Haftada kalbini duyamadık. 2 adet süresi ara vermemi istediler tekrar hazırlanacağım covid testi yaptırmadım. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım. Ama siz nolur nolmaz yaptırın. Korona bitti derken pozitif çıkan birini okumuştum burada
Hayırlı güzel sonuçlar nasip olsun inşallah canımKızlarrr cuma günü transferim olacak inşallah yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı güzel sonuçlar nasip olsun inşallah canım
Merhaba transferiniz oldu mu acabaKızlarrr cuma günü transferim olacak inşallah yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Merhaba öğleden sonra olacak inşallahMerhaba transferiniz oldu mu acaba
İnşallah güzel sonuçlar alırsınıztahlil zamanınız ne zamanMerhaba öğleden sonra olacak inşallah
İnşallah teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar alırsınıztahlil zamanınız ne zaman
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallahAmin canım çok sağol bir anda su gelince evde acil sezaryene alındım çok şükür iyiyiz