Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Kızlar 5. Gün 4 embriyom donduruldu.
Orta kalitede sağlıklı embriyolar tutma şansı yüksek dendi.
6. Güne gelen olursa onunda bilgisini yarın vereceklermiş.
Hayırlısı bakalım 🤲🏽

Birde İntralipid serum tedavisi diye bir şey gördüm. Transfer gününden itibaren uygulanıyormuş tutunmasına yardımcı oluyormuş.
Bilen var mı kızlar 🤔

Kızlar 5. Gün 4 embriyom donduruldu.
Orta kalitede sağlıklı embriyolar tutma şansı yüksek dendi.
6. Güne gelen olursa onunda bilgisini yarın vereceklermiş.
Hayırlısı bakalım 🤲🏽
İnsallah ilk sefer de tutar benim de embriyolarım orta kalite ama 2 tane olduğu için tekrar toplama yapalım dedi Şeyma hoca tekrar ilaç kullanmaya başladım hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🌸

İnsallah ilk sefer de tutar benim de embriyolarım orta kalite ama 2 tane olduğu için tekrar toplama yapalım dedi Şeyma hoca tekrar ilaç kullanmaya başladım hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🌸
Ben olumlamaya inaniyorum o yuzden gercekten yeni gelen arkadaslar icin soyluyorum iyi dusunun iyi olsun aksini dusunmeyin ben hep o sekilde dusundum iki yumurtam toplandi ve hamileyim rabbim isterse tek yumurta ile bile olacaktir bunu bilin🙏

Ben olumlamaya inaniyorum o yuzden gercekten yeni gelen arkadaslar icin soyluyorum iyi dusunun iyi olsun aksini dusunmeyin ben hep o sekilde dusundum iki yumurtam toplandi ve hamileyim rabbim isterse tek yumurta ile bile olacaktir bunu bilin🙏
Teşekkür ederim aynen bende hep olumlu düşünüyorum ilk sefer de olacağını düşünüyorum insallah tabiki öyle Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye düşünüyorum 🌸

Amin amin inşallah beni biraz korku sardı nasıl olacak yapabilecekmiyim diye 🫣
Kimler nerelerde doguruyor ole dusun.biz ameliyathanedemi yapamicaz ben bunlari dusunup sacmada olsa kendimi telkin ediyorum.ve ne zor yollardan gectik ilaclar igneler savaslar simdi ise en guzel kismindayiz bunu unutma...saatler sonra yavrucaklar kucagimizda olucak🙏

Kimler nerelerde doguruyor ole dusun.biz ameliyathanedemi yapamicaz ben bunlari dusunup sacmada olsa kendimi telkin ediyorum.ve ne zor yollardan gectik ilaclar igneler savaslar simdi ise en guzel kismindayiz bunu unutma...saatler sonra yavrucaklar kucagimizda olucak🙏
Öyle tabi de ister istemez bi korku oluyo ben biraz paniğimdir😂

X