31+2 olduk bizde erkan beyle devam 1 aydır görmüyoruz çarşamba gidicem inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31+2 olduk bizde erkan beyle devam 1 aydır görmüyoruz çarşamba gidicem inşallahKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Benide ablam erkan beye ikna etmeye calisti ama 8 ay olmusken kabul edicegini pek dusunmedim.malum seyma hocayla arasinda dogumda epey fark olucak cunku31+2 olduk bizde erkan beyle devam 1 aydır görmüyoruz çarşamba gidicem inşallah
Hic dert etme bende cok gec hissettim ve simdi diyorumki ne sebepsiz dertmis cunku icimde kipir kipir.Herkes hissediyormus 20lerde ama inan benimde gec oldu hic panik yapma.Bende yarın 21+0 olucam 22+0 a detaylı ultrason için randevu aldm çok şükür bir sorun yok sadece bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum
Amin canımm önemli olan sağlıkla kavuşmak inşallah hepimizin öyle olur. Şuan detaylıya gittim en son 2 hafta sonra kontrole çağırdı o da o yüzden hala farklı doktora başlayamadımMaşallah canım aa bilge hanımı hiç duymamıştım baktım şimdi yorumları güzel normal doğum konusunda inşallah gönlüne göre olsun canım sağlıkla vakitlice gelsinler kucağımıza alalım şuan rutin hangi doktor takibindesin
Detaylıya kime aldın canımBende yarın 21+0 olucam 22+0 a detaylı ultrason için randevu aldm çok şükür bir sorun yok sadece bebeğimin hareketlerini hala tam hissetmiyorum
Detaylıya kime aldın can
Çayırovada derman tıp merkezinden aldım randevu arkadaşım önerdi orayı oda orda yaptirmis maddi olarak da en uygun orası şuan 1200 TLDetaylıya kime aldın canım
İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın cok var öyle kalanSelam kızlar,
Adetliyken tedaviye başlamak için Şeyma hanıma gittim.
Muayenede önceden kalan çatlamamış ama gelişmeye devam eden büyük bir yumurtam olduğunu söyledi.
ilişki önerdi iki hafta sonra muayeneye çağırdı.
Gebelik oluşmazsa adet olursun başlarız tedaviye dedi.
Ctesi günü gidicem ama çok şaşkınım. Böyle bir şey başına gelen duyan var mı
E esmanur40 B Buddy x K kartal86 H hayrunn T TgNcNc
Adetliyken yumurta gelişmesi beni çok şaşırttı.İnşallah tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın cok var öyle kalan
Süper canım inşallah Allahın izniyle hamile kalırsın her şeyde vardır bir hayır kesinlikle Şeyma hoca para için yapmıyor 40 yıllık hekim zaten bir para sevdası hiç sezmedim ben. Biz de tedaviye başlamadan 3 ay bi deneyin hemen başlamayın demişti baya detaylı anlatmıştı durumu biz ısrarla beklemeyip başlayalım dedik öyle kabul etmişti. Bizi de güzel haberlerle haberdar et inşallahSelam kızlar,
Adetliyken tedaviye başlamak için Şeyma hanıma gittim.
Muayenede önceden kalan çatlamamış ama gelişmeye devam eden büyük bir yumurtam olduğunu söyledi.
ilişki önerdi iki hafta sonra muayeneye çağırdı.
Gebelik oluşmazsa adet olursun başlarız tedaviye dedi.
Ctesi günü gidicem ama çok şaşkınım. Böyle bir şey başına gelen duyan var mı
E esmanur40 B Buddy x K kartal86 H hayrunn T TgNcNc
Canım ben hem coraspirin hem de oksaparı 18. Hafta da bıraktım detaylı ultrasona girdim o zaman bıraktırdı. Ki benim doğal yolla gebeliğim 16. Hafta da kalbi durmuştu baya tedirgin olarak bıraktım çok korktum Şeyma hocaya da söyledim çok endişeliyim korkuyorum ki hala öyleyim. Ama Şeyma hoca detaylıda kan akınlarının iyi olduğunu bebek kilosu haftayla uyumlu gittiği sürece kan alışverişinde bir sorun olmadığını gösterir dedi şuan 27. Haftadayım hala kullanmıyorum Allahın izniyle sağlıklı doğumlarımıza kavuşalım inşallah ama Şeyma hoca şunu da dedi ne zaman bebekler kilo almaz gelişim geriliği başlar o zaman kan sulandırıcı kullanmaya devam deriz şuan gerek yok dediKizlar detaylı ultrasona 22+0 da girdim bir sorun gözükmedi seyma hocaya attım sonuçları oksapari kesmemi söyledi ama coraspirine devam etmemi söyledi ama iğneyi kesmeye korkuyorum siz ne zaman kestiniz
Evet evet bana da gerileme olursa tekrar başlarsın dedi ama ister istemez insan tedirgin oluyorCanım ben hem coraspirin hem de oksaparı 18. Hafta da bıraktım detaylı ultrasona girdim o zaman bıraktırdı. Ki benim doğal yolla gebeliğim 16. Hafta da kalbi durmuştu baya tedirgin olarak bıraktım çok korktum Şeyma hocaya da söyledim çok endişeliyim korkuyorum ki hala öyleyim. Ama Şeyma hoca detaylıda kan akınlarının iyi olduğunu bebek kilosu haftayla uyumlu gittiği sürece kan alışverişinde bir sorun olmadığını gösterir dedi şuan 27. Haftadayım hala kullanmıyorum Allahın izniyle sağlıklı doğumlarımıza kavuşalım inşallah ama Şeyma hoca şunu da dedi ne zaman bebekler kilo almaz gelişim geriliği başlar o zaman kan sulandırıcı kullanmaya devam deriz şuan gerek yok dedi
Tabiki canım tedirgin olmakta haklıyız ama önce Allah’a emanetler ben öyle düşünüyorum artık elden ne gelir olacağı varsa tevekkül şöyle düşün en azından coraspirin devam ediyorsunEvet evet bana da gerileme olursa tekrar başlarsın dedi ama ister istemez insan tedirgin oluyor
Size katılıyorum 8 defa klomen ve femara kullandık onunla birlikte fakat olamadı sonra bana ya aşılama yada tüp bebek dedi bende her ikisini de yaptırmadım ara vericem dedim tedaviye ve ara verdiğim o ay hamile kaldım bir sevinçle tekrar ona gittim boş gebelik olduğunu kürtaj olmam gerektiğini ve bi daha ki tedavide kan sulandırıcı kullanmamı söyledi 2 senedir kendisine tedavi oluyordum harcamadığım kadar para harcadım ve yarım saatlik kürtaj için resmen dalga geçermiş gibi indirim yapamam dedi o gün şok geçirdim iyi ki devam etmemişim diye sevindim kendi adımaMerhaba öncelikle Allah hayırlısını hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin.
Evet Kocaeli bu konuda pek yeterli değil malesef . Ben Bahar hocadan memnundum . Sağolsun ilgilendi 3 kere klomen çatlatma iğnesi ile denedik . Baktık olmuyor aşı deneyelim dedik aslında bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşı da denemedik demeyelim diye aşılama sürecine girdik yine Bahar hoca ile fakat bunu bilmenizi isterim . Bu aşamaya kadar herturlu tetkik tahlil rahim filmi fln hepsi yapıldı sorun yok yani bende de eşimde de. Neyse aşılama günü gittik eşimden sperm aldılar 20 dk sonra telefon sperm yok dendi bir daha örnek aldılar bu sefer de 500 bin çıktı nasıl olduysa biz şok tabi hoca yapmayalım zaten şans düşük aşılamada bu değerle olmaz gibi konuştu biz de oraya kadar geldik neyse şansımızı denemek istiyoruz dedik . Tabiki tutmadı ama biz 7 ay önce verdiğimiz testte 39 milyon olan değer nasıl olurda sıfır olur moralimiz yerlerde neyse bu sefer medikal Park üroloji doktoruna gittik eşim yine her türlü tahlil tetkik neyse yaptı doktor kesinlikle yanlış test yapmışlar diye ısrar etti birde bu hastanede verin birdaha bakalım dedi . Biz bir daha 15 gün sonra test verdik ve sonuç ilk değere yakın yani 36 milyon çıktı .
Çok uzattım biliyorum ama hastaneye olan güvenimizi yitirdik biz sizde o aşamalara gelirseniz kesinlikle İstanbul'a gidin ben şimdi tüp bebek tedavisi başladım Medikal Park Göztepe Aynur Erşahin var ona gidiyorum . Ve zor olacak cok uzak diyorduk ama 4 kere gittik zaten zorlanmadık . Yıpratıcı bir süreç birde böyle şeyler yaşayınca insan daha da yıpranıyor
Merhaba, detaylı ultrason için gittniz mi sebiha özdemire? Bende gidicem 1hafta sonra yorumları iyi bi doktor szinde nasıl geçtiğini merak ettim18. Haftadayım şuan ben de. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim inşallah. Şehir hastanesi perinatolojide önümüzdeki 2 ay doluymuş. Araştırdım sebiha özdemir özkan iyiymiş medicaldeymiş öncesinde ama şuan sakarya tarafında muayenehanesi varmış oraya gideceğim inşallah
Merhaba evet gittim ve memnun kaldım. Her şeyi tek tek detayla bakıyor anlatıyorMerhaba, detaylı ultrason için gittniz mi sebiha özdemire? Bende gidicem 1hafta sonra yorumları iyi bi doktor szinde nasıl geçtiğini merak ettim