Çok şükür her şey yolunda yavaştan kıyafet yıkama büyük temizliğe girişicem bakalım heyecan basıyoBiz peş peşe gidiyoruz:) yolunda dime hersey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür her şey yolunda yavaştan kıyafet yıkama büyük temizliğe girişicem bakalım heyecan basıyoBiz peş peşe gidiyoruz:) yolunda dime hersey
Bende haftaya başlıcam artik bakalim.Çok şükür her şey yolunda yavaştan kıyafet yıkama büyük temizliğe girişicem bakalım heyecan basıyo
Ben 18’de hissetmeye başladım ama emin olamıyordum. Şuan 19+3 ve net hissediyorumKızlar bugün 18+0 oldum hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum sadece öyle çok çok nadir pıt pıt hissediyorum karnım ama oda nadir tam olarak ne zaman hissedeceğim
Ben 18. Hafta da hissediyordum elimle pot pıtladığımda geri biraz hafif tepkide alıyordum ama güçlü değildi çok hafifti canım o zaman. Net bildiğin tekme hissiyatını 21+0 da gece uyuyacakken hissettim hatta korktum noldu diye sonra anladım. Endişe etme 20. Haftadan sonrasını bekleKızlar bugün 18+0 oldum hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum sadece öyle çok çok nadir pıt pıt hissediyorum karnım ama oda nadir tam olarak ne zaman hissedeceğim
19+5 gibi küçük pıt pıt hareketler hissediyordum 21. Hafta itibarıyla çok net hissetmeye başladımKızlar bugün 18+0 oldum hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum sadece öyle çok çok nadir pıt pıt hissediyorum karnım ama oda nadir tam olarak ne zaman hissedeceğim
31+3 hersey yolunda gidiyorKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Maşallah canım ya az kaldı senin inşallah doğumu nerede hangi doktorlar düşünüyorsun nasipse31+3 hersey yolunda gidiyor
Ben sehir hst ve seyma hocayi birlikte yurutuyordum ve sehir hst dogum yapmayi dusunuyordum yalniz en son hst cikan haberlerinden sonra seyma hocaya karar kildimMaşallah canım ya az kaldı senin inşallah doğumu nerede hangi doktorlar düşünüyorsun nasipse
Aa şehir hst ne olmuş ki hiç haberimiz yok bende Şeyma hocada netleştim Allahın izniyle inşallah bakalım yeni yıl ücretleri ne olacak geçen biri Şeyma hocada sezeryan doğum yaptı kontrole girmiştim o gün hemen gitti geldi sezeryan olunca tabiBen sehir hst ve seyma hocayi birlikte yurutuyordum ve sehir hst dogum yapmayi dusunuyordum yalniz en son hst cikan haberlerinden sonra seyma hocaya karar kildim
Çok şükür 22+1 benim de ben henüz doğuma karar veremedim. Eğer sorun yoksa normal olsun istiyorum. O yüzden bilge öğütçüoğlunu duydum ama henüz karar veremedimKızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Maşallah canım aa bilge hanımı hiç duymamıştım baktım şimdi yorumları güzel normal doğum konusunda inşallah gönlüne göre olsun canım sağlıkla vakitlice gelsinler kucağımıza alalım şuan rutin hangi doktor takibindesinÇok şükür 22+1 benim de ben henüz doğuma karar veremedim. Eğer sorun yoksa normal olsun istiyorum. O yüzden bilge öğütçüoğlunu duydum ama henüz karar veremedim
Bu ve bunun gibi bir cok haber...ben henuz bilmiyorum seyma hocanin ucretini ay sonu gidicem kontrole ama belli oldumu yeni yil ucreti fikrim yok belkide ocak basi giderim kararsiizm cok...Aa şehir hst ne olmuş ki hiç haberimiz yok bende Şeyma hocada netleştim Allahın izniyle inşallah bakalım yeni yıl ücretleri ne olacak geçen biri Şeyma hocada sezeryan doğum yaptı kontrole girmiştim o gün hemen gitti geldi sezeryan olunca tabi
Ayyy korkunç hiç gitmedim valla bunları görünce de korktum açıkçasıBu ve bunun gibi bir cok haber...ben henuz bilmiyorum seyma hocanin ucretini ay sonu gidicem kontrole ama belli oldumu yeni yil ucreti fikrim yok belkide ocak basi giderim kararsiizm cok...
Ben 3.aydan beri gidiyorum doktorumdan cokta memnunum ama bu haberler cikinca dogum icin geri adim attim.Ayyy korkunç hiç gitmedim valla bunları görünce de korktum açıkçası
Sizin kacinci hafta?Ayyy korkunç hiç gitmedim valla bunları görünce de korktum açıkçası
Ben de çok şükür 25. Haftaya geldim Allahın izniyle sağlıkla vakitlice doğsunlarSizin kacinci hafta?
Amin insallhhh rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de çok şükür 25. Haftaya geldim Allahın izniyle sağlıkla vakitlice doğsunlar