Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Kızlar bugün 18+0 oldum hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum sadece öyle çok çok nadir pıt pıt hissediyorum karnım ama oda nadir tam olarak ne zaman hissedeceğim

Kızlar bugün 18+0 oldum hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum sadece öyle çok çok nadir pıt pıt hissediyorum karnım ama oda nadir tam olarak ne zaman hissedeceğim
Ben 18. Hafta da hissediyordum elimle pot pıtladığımda geri biraz hafif tepkide alıyordum ama güçlü değildi çok hafifti canım o zaman. Net bildiğin tekme hissiyatını 21+0 da gece uyuyacakken hissettim hatta korktum noldu diye sonra anladım. Endişe etme 20. Haftadan sonrasını bekle 🙏🏻

19+5 gibi küçük pıt pıt hareketler hissediyordum 21. Hafta itibarıyla çok net hissetmeye başladım

Ben sehir hst ve seyma hocayi birlikte yurutuyordum ve sehir hst dogum yapmayi dusunuyordum yalniz en son hst cikan haberlerinden sonra seyma hocaya karar kildim
Aa şehir hst ne olmuş ki hiç haberimiz yok 🤷🏻‍♀️ bende Şeyma hocada netleştim Allahın izniyle inşallah bakalım yeni yıl ücretleri ne olacak geçen biri Şeyma hocada sezeryan doğum yaptı kontrole girmiştim o gün hemen gitti geldi sezeryan olunca tabi 🥰

Çok şükür 22+1 benim de ☺️ ben henüz doğuma karar veremedim. Eğer sorun yoksa normal olsun istiyorum. O yüzden bilge öğütçüoğlunu duydum ama henüz karar veremedim
Maşallah canım 🧿 aa bilge hanımı hiç duymamıştım baktım şimdi yorumları güzel normal doğum konusunda inşallah gönlüne göre olsun canım sağlıkla vakitlice gelsinler kucağımıza alalım 😍🙏🏻 şuan rutin hangi doktor takibindesin

Aa şehir hst ne olmuş ki hiç haberimiz yok 🤷🏻‍♀️ bende Şeyma hocada netleştim Allahın izniyle inşallah bakalım yeni yıl ücretleri ne olacak geçen biri Şeyma hocada sezeryan doğum yaptı kontrole girmiştim o gün hemen gitti geldi sezeryan olunca tabi 🥰
Bu ve bunun gibi bir cok haber...ben henuz bilmiyorum seyma hocanin ucretini ay sonu gidicem kontrole ama belli oldumu yeni yil ucreti fikrim yok belkide ocak basi giderim kararsiizm cok...

Eklentiler

• Screenshot_20231210_213631.jpg
    Screenshot_20231210_213631.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20231210_213712.jpg
    Screenshot_20231210_213712.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu ve bunun gibi bir cok haber...ben henuz bilmiyorum seyma hocanin ucretini ay sonu gidicem kontrole ama belli oldumu yeni yil ucreti fikrim yok belkide ocak basi giderim kararsiizm cok...
Ayyy korkunç hiç gitmedim valla bunları görünce de korktum açıkçası

X