Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Canım tüp bebeği aramadım direk hastanenin numarasını aradım orada çıkan sekreter kıza sonucu sordum 1550 dahili numarasını arayıp öğrenin dedi dünden beri o dahili açmıyor bugün şimdi tine hastane sekreterini aradım bilgi randevu için çıkan kişiyi dedim dünden beri verdiğiniz dahili açmıyor sonucu öğrenemedim kız sağolsun tc istedi baktı çıkmış dedi sonra hemşireye mesaj attım o da doktor hanıma sonucu gösterdi sonra temiz sonuçlar dediler mesajla başka bilgi vermediler zaten ptesi randevum var o gün detaylı konuşurum temiz olduğunu duymak yetti benim için 😇 Şeyma hoca bugün kongredeymiş o yüzden mesajla yanıt verdiler sadece sonuçların iyi temiz olduğunu yazdılar
Ben de şimdi aradım radyolojiye aktardılar benim henüz çıkmamış muhtemelen haftaya çıkar bakalım ☺️

Bende ona başladım. İlgili, bilgili bir kasın çok sevdim ben😊sizin süreç nasıl gidiyor. Kocaeli bu konuda zayıf diyorlar ama uzağa da gitmek istemedim:KK43:
Merhaba öncelikle Allah hayırlısını hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin.
Evet Kocaeli bu konuda pek yeterli değil malesef . Ben Bahar hocadan memnundum . Sağolsun ilgilendi 3 kere klomen çatlatma iğnesi ile denedik . Baktık olmuyor aşı deneyelim dedik aslında bizim sebepsiz infertilite olduğu için aşı da denemedik demeyelim diye aşılama sürecine girdik yine Bahar hoca ile fakat bunu bilmenizi isterim . Bu aşamaya kadar herturlu tetkik tahlil rahim filmi fln hepsi yapıldı sorun yok yani bende de eşimde de. Neyse aşılama günü gittik eşimden sperm aldılar 20 dk sonra telefon sperm yok dendi bir daha örnek aldılar bu sefer de 500 bin çıktı nasıl olduysa biz şok tabi hoca yapmayalım zaten şans düşük aşılamada bu değerle olmaz gibi konuştu biz de oraya kadar geldik neyse şansımızı denemek istiyoruz dedik . Tabiki tutmadı ama biz 7 ay önce verdiğimiz testte 39 milyon olan değer nasıl olurda sıfır olur moralimiz yerlerde neyse bu sefer medikal Park üroloji doktoruna gittik eşim yine her türlü tahlil tetkik neyse yaptı doktor kesinlikle yanlış test yapmışlar diye ısrar etti birde bu hastanede verin birdaha bakalım dedi . Biz bir daha 15 gün sonra test verdik ve sonuç ilk değere yakın yani 36 milyon çıktı .
Çok uzattım biliyorum ama hastaneye olan güvenimizi yitirdik biz sizde o aşamalara gelirseniz kesinlikle İstanbul'a gidin ben şimdi tüp bebek tedavisi başladım Medikal Park Göztepe Aynur Erşahin var ona gidiyorum . Ve zor olacak cok uzak diyorduk ama 4 kere gittik zaten zorlanmadık . Yıpratıcı bir süreç birde böyle şeyler yaşayınca insan daha da yıpranıyor

Kızlar 28. Haftaya girdim ve dun seker yukleme testi yaptirdim hersey yolunda🙏sizler nasilsiniz
18. Haftadayım şuan ben de. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim inşallah. Şehir hastanesi perinatolojide önümüzdeki 2 ay doluymuş. Araştırdım sebiha özdemir özkan iyiymiş medicaldeymiş öncesinde ama şuan sakarya tarafında muayenehanesi varmış oraya gideceğim inşallah 😍

18. Haftadayım şuan ben de. 3 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim inşallah. Şehir hastanesi perinatolojide önümüzdeki 2 ay doluymuş. Araştırdım sebiha özdemir özkan iyiymiş medicaldeymiş öncesinde ama şuan sakarya tarafında muayenehanesi varmış oraya gideceğim inşallah 😍
Ben dün kontrole gittim sehir hst evet herkes konusuyordu perinatoloji onunde kaos vardi gercekten sans işi biraz...umarim cok fazla ucret odemeden halledersiniz

Ben dün kontrole gittim sehir hst evet herkes konusuyordu perinatoloji onunde kaos vardi gercekten sans işi biraz...umarim cok fazla ucret odemeden halledersiniz
2000₺ dediler fiyatı iyi geldi bana buralarda daha pahalı. Sorun çıkmasın hayırlısıyla da para vermeye alıştık artık😂

Kızlar 28. Haftaya girdim ve dun seker yukleme testi yaptirdim hersey yolunda🙏sizler nasilsiniz
Biz de 22. Haftadayız pazartesi kontrolümüz var inşallah 🙏🏻 her şey yolunda çok şükür 🙂 bundan sonraki tüm sürecimi ve doğumu Şeyma hocayla tamamlamaya karar verdim Allah nasip ederse 🌸 detaylı ultrasonda her şey yolunda çıkınca Şeyma hoca kan sulandırıcıları iğneyi hapı kesti 1 aydır kullanmıyorum çok şükür iyiyiz🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🧿

Biz de 22. Haftadayız pazartesi kontrolümüz var inşallah 🙏🏻 her şey yolunda çok şükür 🙂 bundan sonraki tüm sürecimi ve doğumu Şeyma hocayla tamamlamaya karar verdim Allah nasip ederse 🌸 detaylı ultrasonda her şey yolunda çıkınca Şeyma hoca kan sulandırıcıları iğneyi hapı kesti 1 aydır kullanmıyorum çok şükür iyiyiz🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🧿
Ohhh ne guzel bende kesmedi malesef🥲bende hem seyma hoca hem sehir hst ayni anda gidiyorum ve dogumuda yuksek ihtimal seyma hocaya yaptircam seneye fiyatlar kismet ne olucak acaba🥲

Ohhh ne guzel bende kesmedi malesef🥲bende hem seyma hoca hem sehir hst ayni anda gidiyorum ve dogumuda yuksek ihtimal seyma hocaya yaptircam seneye fiyatlar kismet ne olucak acaba🥲
Evet ya seneye Allah bilir ne olur 🙄 2024 doğum uçuk fiyat çıkmaz umarım ne zaman belli olur ki fiyatlar acaba hiç de bilmiyorum

X