Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

canım sen tetanoz aşısı oldun mu ? Ben dün oldum bugün inanılmaz halsizim hasta gibiyim bi üşüyorum sanki ateşim var gibi sürekli uyku hali iştahım da gitti oldu mu böyle yan etkiler
Ben ikinci dozu bile oldum bu hafta ama hic yan etkisi olmadi sadece kolum agridi bir gün o kadarcik.Yalniz cok kiside duydum yan etkisini endise etme insallah hemencik toparlarsin🙏

Kızlar cok stres yapmayin lutfen benimde ikili test riskli cikti ama yaptirmadim hic birsey.Orta riskliydi sanirim ama ay olarak zaten ilerledik ne gelirse allahdan dedim.umarim guzel cikar sonuclariniz🙏
Yüksek riskli çıktı benim 1/50. Şeyma hoca da fetal dna yaptıralım dedi. Ben de aldırmayı düşünmüyorum dedim ama genel olarak genetik rahatsızlıklara bakıyormuş. Yaptırmamızı istedi biz de yaptıralım dedik bana kalsa ikili testi de yaptırmak istemiyordum. Şuan böyle bi sonuçla karşılaşınca stres oldum. İster istemez üzülüyorum. Böyle çıkıp sonucu temiz olan çok insan var tabiki ama diğer bir ihtimal insanı strese sokuyor. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲🏻💐

Yüksek riskli çıktı benim 1/50. Şeyma hoca da fetal dna yaptıralım dedi. Ben de aldırmayı düşünmüyorum dedim ama genel olarak genetik rahatsızlıklara bakıyormuş. Yaptırmamızı istedi biz de yaptıralım dedik bana kalsa ikili testi de yaptırmak istemiyordum. Şuan böyle bi sonuçla karşılaşınca stres oldum. İster istemez üzülüyorum. Böyle çıkıp sonucu temiz olan çok insan var tabiki ama diğer bir ihtimal insanı strese sokuyor. Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲🏻💐
Canım bu arada 9 iş günü oldu hala sonuç çıkmadı 7. İş gününden beri hastane bi dahili no verdi orayı arıyorum açan yok sonucu sorayım eşim bugün gidip soracak çıktı mı diye. Çıksaydı ararlardı diye düşünüyorum demek ki daha çıkmadı. Haber vereyim dedim

Kızlar nasilsiniz hersey yolundami?
Çok şükür bizim yolunda canım 20. Haftamıza geldik Allah’ıma şükürler olsun. Pazartesi tekrar detaylı ultrasonum var 18. Haftada bi yaptırmıştık heyecanlıyım bakalım fetal dna sonucu da çıkmadı ona da ayrı heyecanlıyım 😂 senin nasıl gidiyor

Canım bu arada 9 iş günü oldu hala sonuç çıkmadı 7. İş gününden beri hastane bi dahili no verdi orayı arıyorum açan yok sonucu sorayım eşim bugün gidip soracak çıktı mı diye. Çıksaydı ararlardı diye düşünüyorum demek ki daha çıkmadı. Haber vereyim dedim
Genelde 10 iş günü +2 -2 olarak yazılmış ama hangi firma yapıyo bilmediğimiz için. Genoks’da böyle yazıyordu. Kimleri 1 hafta yazmış. Bize ne olur ne olmaz maksimumu söylediler muhtemelen 20 iş günü diye. Sağol canım inşallah güzel sağlıklı sonuçlar alırız

Bende iyiyim kızlar 27. Haftaya dogru ilerliyoruz.Haftaya bende tekrar seyma hocaya gidicem seker yuklemesi yaptirmak icin.Onun disinda hersey yolunda simdilik seyma hocaya dogru gidiyoe dogumumsanirim bakalim nasip.sizinde test sonuclarini merak ettim rabbim insallah icinizi ferahlaticak sonuclar cikaricak buna inanalim🙏

Bende sehir hst aldim 14une ama seyma hocada yaptirsam mi diyorum ona dogum yaptircagim icin.herkesin cunku farkli dozu oluyor galiba.bide sehir hst gidicegim tam 28. Haftaya girmis oluyorum yapar mi bilemedim
ya 50 ya 75lik yaparlar bence herhangi bi hastaneye bile gitsen yaptırırsın konakta boşuna para verme bence

Yaa çok sevindim sağlıkla kucağına da alma sevincini nasip etsin Rabbim 😍
Hemşire mi arayıp bilgi verdi? Bir tüp bebek birimini mi arayıp bilgi aldın hangi dahili numara söyledi çıktığını
Canım tüp bebeği aramadım direk hastanenin numarasını aradım orada çıkan sekreter kıza sonucu sordum 1550 dahili numarasını arayıp öğrenin dedi dünden beri o dahili açmıyor bugün şimdi tine hastane sekreterini aradım bilgi randevu için çıkan kişiyi dedim dünden beri verdiğiniz dahili açmıyor sonucu öğrenemedim kız sağolsun tc istedi baktı çıkmış dedi sonra hemşireye mesaj attım o da doktor hanıma sonucu gösterdi sonra temiz sonuçlar dediler mesajla başka bilgi vermediler zaten ptesi randevum var o gün detaylı konuşurum temiz olduğunu duymak yetti benim için 😇 Şeyma hoca bugün kongredeymiş o yüzden mesajla yanıt verdiler sadece sonuçların iyi temiz olduğunu yazdılar

X