9 haziran insallah.siz?Merhaba kese için ne zaman gideceksinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 haziran insallah.siz?Merhaba kese için ne zaman gideceksinn
12sinde gidicem bende. Ya bişey sorcam ilaçlar senide çok çişe çıkartıyor mu9 haziran insallah.siz?
Transferden sonraki bir hafta daha azaldi.Bu hafta daha iyiyim.Normalde bir saatdi maksimum rekorum simdi iki saat olabiliyor.Bu iyi bisey ama endise etme.cok sikintili olsada ne kadar fazla idrar cikartirsak daha kolay atiyoz.beni sadece haplar igneler yordu12sinde gidicem bende. Ya bişey sorcam ilaçlar senide çok çişe çıkartıyor mu
Tabi öyle ama artık geceleri sürekli tuvalete kalkmaktan bunaldım bakalım ne zamana kadar kullanacağız ilaçlarıTransferden sonraki bir hafta daha azaldi.Bu hafta daha iyiyim.Normalde bir saatdi maksimum rekorum simdi iki saat olabiliyor.Bu iyi bisey ama endise etme.cok sikintili olsada ne kadar fazla idrar cikartirsak daha kolay atiyoz.beni sadece haplar igneler yordu
Arada kasığıma hafif kasılmalar giriyo o kadar sende nasılNasil geciyor peki agri sizi vs?
Ay hadi inşallahh senin içinde güzel sonuçlar olurKızlar biliyorsunuz covidden dolayı iptal olmuştu transferim mayıs ayında sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah ben regli dönemindeydim ilk randevuma adetin 5. Günü gittim rahim daha 3 mm normal dedi Şeyma hoca tahmini bu ptesi günü yine gideceğim rahim istediği gibi olursa transfer tarihimi netleştirecek hayırlısıyla
Gittin mi kese görmeye ikiside tutunmuştur umarımNasil geciyor peki agri sizi vs?
Olsun çok şükür allah aratmasın kalp atışı için ne zmaan gidiceksin ne dedi dr ilaçlarla ilgili falan kusura bakma cok soru soruyorum ama bende pazartesi gidicem merak ediyorumTek olarak tutmuş bunada şukur diyelim
Ayyy gözünüz aydınnnnArada kasığıma hafif kasılmalar giriyo o kadar sende nasıl
Estafurullah herseyi sorabilirsin cekinmene gerek yok.Hepimiz neler yasicagimizi haliyle merak ediyoruz.Kalp atisi icin ise iki hafta sonrasina gün verdi.İlaclardan ise iki tanesini kesti.Oksapar ve kan sulandiriciyida her gun degil birer gun arayla verdi tek fark bu diyelim.Cogu ilaca devam malesef...Ve bir kez daha hst cok memnun kaldim gercekten seyma hoca ve ekibi kese gorundugunde bile mutlulugu sizinle yasayan insanlar.en dogru karari vermisizOlsun çok şükür allah aratmasın kalp atışı için ne zmaan gidiceksin ne dedi dr ilaçlarla ilgili falan kusura bakma cok soru soruyorum ama bende pazartesi gidicem merak ediyorum
Anladım teşekkür ederimHadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinEstafurullah herseyi sorabilirsin cekinmene gerek yok.Hepimiz neler yasicagimizi haliyle merak ediyoruz.Kalp atisi icin ise iki hafta sonrasina gün verdi.İlaclardan ise iki tanesini kesti.Oksapar ve kan sulandiriciyida her gun degil birer gun arayla verdi tek fark bu diyelim.Cogu ilaca devam malesef...Ve bir kez daha hst cok memnun kaldim gercekten seyma hoca ve ekibi kese gorundugunde bile mutlulugu sizinle yasayan insanlar.en dogru karari vermisiz
1 gün 1 hafta gibi geçiyor hayırlısı olsun hakkındaBir de ben rutin test sonuçlarımı beklerken bile inanılmaz sabırsızdım, siz transferden sonra nasıl beklediniz yafuuuu
Ahh bunu duymak ne güzel Zaten zor bir serüven, ekibin iyi olması insanı ferahlatır. Canım pozitifi gördükten sonra hangi ilaçlara devam ediliyor. İğnelere vs mi? Ne için devam ediliyor?Estafurullah herseyi sorabilirsin cekinmene gerek yok.Hepimiz neler yasicagimizi haliyle merak ediyoruz.Kalp atisi icin ise iki hafta sonrasina gün verdi.İlaclardan ise iki tanesini kesti.Oksapar ve kan sulandiriciyida her gun degil birer gun arayla verdi tek fark bu diyelim.Cogu ilaca devam malesef...Ve bir kez daha hst cok memnun kaldim gercekten seyma hoca ve ekibi kese gorundugunde bile mutlulugu sizinle yasayan insanlar.en dogru karari vermisiz
Ben kendimi ilaci birakicam diye sartlamistim o yuzden sen sartlama daha bilincli olursun diye yazdim.Biraz uzun bir seruvenimiz olucak ama degicek insallah.Pazartesi gittiginde yaz bakalim bende merak edeeimAnladım teşekkür ederimHadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Aminnn sağolasın canımm Tahmin ediyorum1 gün 1 hafta gibi geçiyor hayırlısı olsun hakkında