Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

12sinde gidicem bende. Ya bişey sorcam ilaçlar senide çok çişe çıkartıyor mu🫣😂
Transferden sonraki bir hafta daha azaldi.Bu hafta daha iyiyim.Normalde bir saatdi maksimum rekorum simdi iki saat olabiliyor.Bu iyi bisey ama endise etme.cok sikintili olsada ne kadar fazla idrar cikartirsak daha kolay atiyoz.beni sadece haplar igneler yordu

Transferden sonraki bir hafta daha azaldi.Bu hafta daha iyiyim.Normalde bir saatdi maksimum rekorum simdi iki saat olabiliyor.Bu iyi bisey ama endise etme.cok sikintili olsada ne kadar fazla idrar cikartirsak daha kolay atiyoz.beni sadece haplar igneler yordu
Tabi öyle ama artık geceleri sürekli tuvalete kalkmaktan bunaldım bakalım ne zamana kadar kullanacağız ilaçları

Kızlar biliyorsunuz covidden dolayı iptal olmuştu transferim mayıs ayında sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah ben regli dönemindeydim ilk randevuma adetin 5. Günü gittim rahim daha 3 mm normal dedi Şeyma hoca tahmini bu ptesi günü yine gideceğim rahim istediği gibi olursa transfer tarihimi netleştirecek hayırlısıyla💖

Kızlar biliyorsunuz covidden dolayı iptal olmuştu transferim mayıs ayında sizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alsın inşallah ben regli dönemindeydim ilk randevuma adetin 5. Günü gittim rahim daha 3 mm normal dedi Şeyma hoca tahmini bu ptesi günü yine gideceğim rahim istediği gibi olursa transfer tarihimi netleştirecek hayırlısıyla💖
Ay hadi inşallahh senin içinde güzel sonuçlar olur🥰🥰

Kızlar selam,

Bende dün reglimin 3. günü gittim ve Klomene başladık. Haftaya çarşamba kontrole çağırdılar. Yumurtalarımın gelişip gelişmediğine bakacaklar sanırım dimi?

Bir de ben rutin test sonuçlarımı beklerken bile inanılmaz sabırsızdım, siz transferden sonra nasıl beklediniz yafuuuu 🤓

Olsun çok şükür allah aratmasın ❤️ kalp atışı için ne zmaan gidiceksin ne dedi dr ilaçlarla ilgili falan kusura bakma cok soru soruyorum ama bende pazartesi gidicem merak ediyorum 🙏🏻
Estafurullah herseyi sorabilirsin cekinmene gerek yok.Hepimiz neler yasicagimizi haliyle merak ediyoruz.Kalp atisi icin ise iki hafta sonrasina gün verdi.İlaclardan ise iki tanesini kesti.Oksapar ve kan sulandiriciyida her gun degil birer gun arayla verdi tek fark bu diyelim.Cogu ilaca devam malesef...Ve bir kez daha hst cok memnun kaldim gercekten seyma hoca ve ekibi kese gorundugunde bile mutlulugu sizinle yasayan insanlar.en dogru karari vermisiz

Estafurullah herseyi sorabilirsin cekinmene gerek yok.Hepimiz neler yasicagimizi haliyle merak ediyoruz.Kalp atisi icin ise iki hafta sonrasina gün verdi.İlaclardan ise iki tanesini kesti.Oksapar ve kan sulandiriciyida her gun degil birer gun arayla verdi tek fark bu diyelim.Cogu ilaca devam malesef...Ve bir kez daha hst cok memnun kaldim gercekten seyma hoca ve ekibi kese gorundugunde bile mutlulugu sizinle yasayan insanlar.en dogru karari vermisiz
Anladım teşekkür ederim🥰🙏🏻Hadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ahh bunu duymak ne güzel 🥰 Zaten zor bir serüven, ekibin iyi olması insanı ferahlatır. Canım pozitifi gördükten sonra hangi ilaçlara devam ediliyor. İğnelere vs mi? Ne için devam ediliyor?

Anladım teşekkür ederim🥰🙏🏻Hadi bakalım hayırlı olsun allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ben kendimi ilaci birakicam diye sartlamistim o yuzden sen sartlama daha bilincli olursun diye yazdim.Biraz uzun bir seruvenimiz olucak ama degicek insallah.Pazartesi gittiginde yaz bakalim bende merak edeeim☺️

X