Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Merkeze hala tam karar vermiş değilim , hakkımızda hayırlısı

Kızlar kan sulandırıcı iğneler çok canımı acıtıyor iğne girerken de ilacı verirken de sizdede öyle mi ben mi çok hassasım normalde acıya dayanan bir insanım ama bildiğim canım yaniyor gözümden yaş akıyor normal mi

Ben hep karnımdan vuruyorum bazen çok hassas oluyor çok acıyor bazende hiç anlamıyorum ilacı hızlı verdiğinde yanıyor yavaş ver biraz o zaman hissetmiyorsun

Ben 12. Haftaya kadar hep göbekten vurdum ama sonra karnım büyümeye başladıkça göbeğimi sıkamadım yani ekstra canım yanıyordu koldan yapıyorum şimdi

Ben hep koldan yapıyorum göbek psikolojik olarak daha çok acıtıyor gibi hissettiriyor iğne girerken bazen acıyor bazen anlamıyorum ama ilaç zaten çok yakan bir ilaç. Hatta yaptıktan sonra bile acısı birkaç dk devam ediyor. Detaylı ultrasona kadar devam dedi şeyma hanım

Detaylıya ne zaman çağırdı sizi

Neyseki ben kurtuldum artik detaylida biraktirdi doktor son iki tane kaldi onlari yapip birakicam.ama corasprine baslatti yine

Detaylıya ne zaman çağırdı sizi
20. Haftada detaylıdan sonra bırakırsın dedi. Şuan 14’teyim. 16’dan sonra bir sorun çıkmazsa şeyma hanımla devam etmeyeceğim. İlaçlar hakkında bilgi verdi o yüzden
Sizin detaylıya az kalmıştır aramızda 1 aya yakın vardı

Ben 17. Haftadayım çok şükür şuan ama detaylıyı sormayı unuttum ne zaman geleyim diye ama randevu alma acelesi yok zaten yer bulursun bende demişti hayırlısıyla o günleri de görelim inşallah

Ben 17. Haftadayım çok şükür şuan ama detaylıyı sormayı unuttum ne zaman geleyim diye ama randevu alma acelesi yok zaten yer bulursun bende demişti hayırlısıyla o günleri de görelim inşallah
18-23 haftalar arası yapılabildiği yazıyordu internette çok az kalmış Rabbim hep iyi haberler duymayı nasip etsin

Endolu nasil kullandiniz acaba gunde kac kere

Kızlar dün şeyma hocaya kontrole geldim şuan tam 24. Haftadayım.Şehir disinda oldugumdan dolayi ve birazda maddiyati hafifletmek icin sehir hst doktora gidiyordum 3 aydır yalniz detayli ultrason sonrasi hep aklimdaydi seyma hocaya gozukmek ki iyiki gitmisim.Bu zamana kadar gittigim doktorlar 12. Haftadan sonra oksapari kes demislerdi ama ben seyma hocanin agzindan duymadan kesmedim ve 3 aydirda kullandim.Ve hala birakmamam gerektigini soyleyerek hoca ek takviyeler yazdi.Kisacasi sunu soylemek istedim ne kadar guvensekde sanirim diger hocalara isin ehli bu işi ilk yapan kisiymis bunu anladim ve belki ben onceden kesseydim aksi seyler olabilirdi.benden size nacizane tavsiye kac ay olursa olsun arada bir gozukun derim seyma hocaya tabi bu benim dusuncem sadece yazmak istedim.

Canım ben 17+5 haftalığım hala Şeyma hocayla devam ediyorum özel sağlık sigortam var ama ona rağmen Şeyma hocanın profesyonelliğini hiçbir doktorda hissedemedim sanırım 30. Haftaya kadar Şeyma hocaya giderim doğuma yakın özel sağlık olan bir doktor seçerim sadece doğumu yapması için sende iyiki gitmişsin neye niyet neye kısmet

Bende konakda firdevs hocaya doğumu dusunuyordum.Ozel saglik sigortam yok ama sgk geciyor en azindan diye,ama dunki gorusmeden sonra yine ne olursa olsun seyma hocaya yapmaya karar verdim.Arada sanirim en son 5-6bin fark vardi ama dusunmucem galiba hic bu ucreti.3 ay sonra gittigim halde o kadar ilgili ve sıcakkanliydi ki herkes sanirim bu beni daha rahatlatti.

Evet Şeyma hoca bana çok sıcak samimi geliyor yani ben bile fikrim ideğişebilirim o zamanın koşulları gösterecek inşallah ama Allah razı oldun Şeyma hocaya güvenim tam ilgisinden anlıyorum elinden geleni yapmak istediğini inşallah gönlümüzden geçen gibi olur sürecimizi hepimiz çok güzel tamamlarız

Bana 20. Haftada detaylı ultrasonda bir sorun olmazsa bırakabilirsin demişti. Size neden bıraktırmadı acaba bir şey mi vardı

Bana 20. Haftada detaylı ultrasonda bir sorun olmazsa bırakabilirsin demişti. Size neden bıraktırmadı acaba bir şey mi vardı
Ekstra herhangi birsey yok ama biraktirmadi ki banada ole demisti detaylidan sonra birakabiliriz demisti ama devam dedi.Bizim icin onemli tarzinda biseyler soyledi bende cok sormadim acikcasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…