Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Merkeze hala tam karar vermiş değilim , hakkımızda hayırlısıBizim genetik bir problemimiz çıkmamıştı sadece önceki kaybımdan kaynaklı oksaparı ve coraspirin doğuma kadar kullanacağız ama pıhtılaşma problemim çıkmadıpgt bende embriyo zarar görenleri okumuştum yani Şeyma hoca yapalım deseydi de artıların ıeksilerini muhakkak konuşurdum. Sma testini bize sağlık ocağınızda ücretsiz yaptırabileceğimizi söylemişti Şeyma hoca bizde bağlı olduğumuz sağlık ocağına gittik meğer sadece önce erkekten alınan örneğe bakılıyormuş erkekte sorun yoksa kadına test yapılmıyormuş sağlık ocağı hekimi öyle demişti eşim sadece test verdi ücretsiz bir şey çıkmadı şükür ücret ödemedik ama sonuç 2 ayda çıktı özelde hastanede yaptırsaydık 2 hafta ile 1 ay arasında daha kısa sürede çıkabiliyormuş genetik test vermiştik ben ve eşim ayrı ayrı onlar da özelde hastanede yaptırdık Ekim 2022 ücreti kişi başı 1500 tl vermiştik. İlk görüşmeye gittiğimizde elimizde hiçbir şey yoktu ilk görüşmeden sonra biz zaten görüşmeye kararlı ve kesin gittik kesin tüp bebek yaptıracaktık o da konak hastanesi olacaktı o an kesin istiyoruz dedik ve Şeyma hoca bir kağıda bizden istediği tüm testleri yazdı bir kağıt verdiler o kağıtta zaten sma, genetik, kan, hemogram, biyohormon, spermiogram, amh, hsg gibi testler olacağını ve yanlarında ücretleri yazıyordu hastane vermişti onu bize ön görüşmede yani sizin bir şey yapmanıza görmek yok direk görüşmeye gidin içinize sinerse sürece orada başlarsanız onlar ne yapmanız gerektiğiyle ilgili her şeyi söylüyorlar
Ben hep karnımdan vuruyorum bazen çok hassas oluyor çok acıyor bazende hiç anlamıyorum ilacı hızlı verdiğinde yanıyor yavaş ver biraz o zaman hissetmiyorsunKızlar kan sulandırıcı iğneler çok canımı acıtıyor iğne girerken de ilacı verirken de sizdede öyle mi ben mi çok hassasım normalde acıya dayanan bir insanım ama bildiğim canım yaniyor gözümden yaş akıyor normal mi
Ben 12. Haftaya kadar hep göbekten vurdum ama sonra karnım büyümeye başladıkça göbeğimi sıkamadım yani ekstra canım yanıyordu koldan yapıyorum şimdiKızlar kan sulandırıcı iğneler çok canımı acıtıyor iğne girerken de ilacı verirken de sizdede öyle mi ben mi çok hassasım normalde acıya dayanan bir insanım ama bildiğim canım yaniyor gözümden yaş akıyor normal mi
Ben hep koldan yapıyorum göbek psikolojik olarak daha çok acıtıyor gibi hissettiriyorKızlar kan sulandırıcı iğneler çok canımı acıtıyor iğne girerken de ilacı verirken de sizdede öyle mi ben mi çok hassasım normalde acıya dayanan bir insanım ama bildiğim canım yaniyor gözümden yaş akıyor normal mi
Detaylıya ne zaman çağırdı siziBen hep koldan yapıyorum göbek psikolojik olarak daha çok acıtıyor gibi hissettiriyoriğne girerken bazen acıyor bazen anlamıyorum ama ilaç zaten çok yakan bir ilaç. Hatta yaptıktan sonra bile acısı birkaç dk devam ediyor. Detaylı ultrasona kadar devam dedi şeyma hanım
20. Haftada detaylıdan sonra bırakırsın dedi. Şuan 14’teyim. 16’dan sonra bir sorun çıkmazsa şeyma hanımla devam etmeyeceğim. İlaçlar hakkında bilgi verdi o yüzdenDetaylıya ne zaman çağırdı sizi
Ben 17. Haftadayım çok şükür şuan ama detaylıyı sormayı unuttum ne zaman geleyim diye ama randevu alma acelesi yok zaten yer bulursun bende demişti hayırlısıyla o günleri de görelim inşallah20. Haftada detaylıdan sonra bırakırsın dedi. Şuan 14’teyim. 16’dan sonra bir sorun çıkmazsa şeyma hanımla devam etmeyeceğim. İlaçlar hakkında bilgi verdi o yüzden
Sizin detaylıya az kalmıştır aramızda 1 aya yakın vardı
18-23 haftalar arası yapılabildiği yazıyordu internette çok az kalmış Rabbim hep iyi haberler duymayı nasip etsinBen 17. Haftadayım çok şükür şuan ama detaylıyı sormayı unuttum ne zaman geleyim diye ama randevu alma acelesi yok zaten yer bulursun bende demişti hayırlısıyla o günleri de görelim inşallah
Endolu nasil kullandiniz acaba gunde kac kereGittim acile kalp atışını duydumnormalde salı günü duyacaktim daha erken duymuş oldum çok korktum ama progestan iğne vurdular serum takıldım. Endol diye bir ilaç verdi ama hemşireye mesaj yazdım ona göre kullanicam ama çok şükür bişey olmadı. Benden parçalar filan gelince çok korktum kan pıhtısımış karnimda agrinca iyice korkmuştum
Endolu nasil kullandiniz acaba gunde k
Hemşire sadece bı tane kullan dedi bı tane kullandım bende arka taraftan içeri itiyorsunuz yatıp dinleniyorsunuzEndolu nasil kullandiniz acaba gunde kac kere
Endolu doktorunuz önermedikçe kullanım talimatını söylemedikçe kullanmayın bebeğin kese suyunu azaltan bir ilaç doktor ne şekilde önerdiyse ona uygun kullanmanızda fayda varEndolu nasil kullandiniz acaba gunde kac kere
Canım ben 17+5 haftalığım hala Şeyma hocayla devam ediyorum özel sağlık sigortam var ama ona rağmen Şeyma hocanın profesyonelliğini hiçbir doktorda hissedemedim sanırım 30. Haftaya kadar Şeyma hocaya giderim doğuma yakın özel sağlık olan bir doktor seçerim sadece doğumu yapması için sende iyiki gitmişsin neye niyet neye kısmetKızlar dün şeyma hocaya kontrole geldim şuan tam 24. Haftadayım.Şehir disinda oldugumdan dolayi ve birazda maddiyati hafifletmek icin sehir hst doktora gidiyordum 3 aydır yalniz detayli ultrason sonrasi hep aklimdaydi seyma hocaya gozukmek ki iyiki gitmisim.Bu zamana kadar gittigim doktorlar 12. Haftadan sonra oksapari kes demislerdi ama ben seyma hocanin agzindan duymadan kesmedim ve 3 aydirda kullandim.Ve hala birakmamam gerektigini soyleyerek hoca ek takviyeler yazdi.Kisacasi sunu soylemek istedim ne kadar guvensekde sanirim diger hocalara isin ehli bu işi ilk yapan kisiymis bunu anladim ve belki ben onceden kesseydim aksi seyler olabilirdi.benden size nacizane tavsiye kac ay olursa olsun arada bir gozukun derim seyma hocaya tabi bu benim dusuncem sadece yazmak istedim.
Bende konakda firdevs hocaya doğumu dusunuyordum.Ozel saglik sigortam yok ama sgk geciyor en azindan diye,ama dunki gorusmeden sonra yine ne olursa olsun seyma hocaya yapmaya karar verdim.Arada sanirim en son 5-6bin fark vardi ama dusunmucem galiba hic bu ucreti.3 ay sonra gittigim halde o kadar ilgili ve sıcakkanliydi ki herkes sanirim bu beni daha rahatlatti.Canım ben 17+5 haftalığım hala Şeyma hocayla devam ediyorum özel sağlık sigortam var ama ona rağmen Şeyma hocanın profesyonelliğini hiçbir doktorda hissedemedim sanırım 30. Haftaya kadar Şeyma hocaya giderim doğuma yakın özel sağlık olan bir doktor seçerim sadece doğumu yapması için sende iyiki gitmişsin neye niyet neye kısmet
Evet Şeyma hoca bana çok sıcak samimi geliyor yani ben bile fikrim ideğişebilirim o zamanın koşulları gösterecek inşallah ama Allah razı oldun Şeyma hocaya güvenim tam ilgisinden anlıyorum elinden geleni yapmak istediğini inşallah gönlümüzden geçen gibi olur sürecimizi hepimiz çok güzel tamamlarızBende konakda firdevs hocaya doğumu dusunuyordum.Ozel saglik sigortam yok ama sgk geciyor en azindan diye,ama dunki gorusmeden sonra yine ne olursa olsun seyma hocaya yapmaya karar verdim.Arada sanirim en son 5-6bin fark vardi ama dusunmucem galiba hic bu ucreti.3 ay sonra gittigim halde o kadar ilgili ve sıcakkanliydi ki herkes sanirim bu beni daha rahatlatti.
Bana 20. Haftada detaylı ultrasonda bir sorun olmazsa bırakabilirsin demişti. Size neden bıraktırmadı acaba bir şey mi vardıKızlar dün şeyma hocaya kontrole geldim şuan tam 24. Haftadayım.Şehir disinda oldugumdan dolayi ve birazda maddiyati hafifletmek icin sehir hst doktora gidiyordum 3 aydır yalniz detayli ultrason sonrasi hep aklimdaydi seyma hocaya gozukmek ki iyiki gitmisim.Bu zamana kadar gittigim doktorlar 12. Haftadan sonra oksapari kes demislerdi ama ben seyma hocanin agzindan duymadan kesmedim ve 3 aydirda kullandim.Ve hala birakmamam gerektigini soyleyerek hoca ek takviyeler yazdi.Kisacasi sunu soylemek istedim ne kadar guvensekde sanirim diger hocalara isin ehli bu işi ilk yapan kisiymis bunu anladim ve belki ben onceden kesseydim aksi seyler olabilirdi.benden size nacizane tavsiye kac ay olursa olsun arada bir gozukun derim seyma hocaya tabi bu benim dusuncem sadece yazmak istedim.
Ekstra herhangi birsey yok ama biraktirmadi ki banada ole demisti detaylidan sonra birakabiliriz demisti ama devam dedi.Bizim icin onemli tarzinda biseyler soyledi bende cok sormadim acikcasi...Bana 20. Haftada detaylı ultrasonda bir sorun olmazsa bırakabilirsin demişti. Size neden bıraktırmadı acaba bir şey mi vardı