Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Bende dogum yaklastikca kararsiz kaldim ona bir gitsem diyorum ablamin doktoruydu beraber gidelim dedik.cunku firdevs hocada guzel ama guvenemedim pek bilmiyorum kafalar karisik niyeyse.erkan hocaya int hic randevularda adini goremedimde arayarak mi alicaz kesin cok yogundur
Erkan hoca hastane ortaklarından ve çok yoğun randevu saatinde girilmiyor genelde bence çok tercih edildiği için randevu sisteminde yok arayarak hemen alabiliyorsun ama randevuyu

Hst zaten her yeri dökük asla gelismediler.15 sene önce ablam dogum yapti erkan hocada o zaman nasilsa hst hala aynı asla gelistirmediler kendilerini...bende artik 22 haftaligim belki cok hosuna gitmicek doktorun ama bakalim sansimi denemek istiyorum.cunku ilerleyen gebelikleri pek istemezler.seyma hocada sigorta gecmedigi icin ve dogum yapan kimse bilmedigim icin vazgectim acikcasi....
Erkan hoca çok uyumlu endişe etmeyin çok uyumlu hep cana yakın birisi

20-22 arası dedi Şeyma hoca ban
Erkan hoca çok uyumlu endişe etmeyin çok uyumlu hep cana yakın birisi
Cok soru sordum ama birsey daha sorucam.ben suan 22. Haftadayim 24de seker yuklemesi yapilacakti ama henuz sehir hst randevu bulamadim konagi aradim telefonda fiyat vermiyorlar siz biliyor musunuz ne kadar acaba konakda?

Cok soru sordum ama birsey daha sorucam.ben suan 22. Haftadayim 24de seker yuklemesi yapilacakti ama henuz sehir hst randevu bulamadim konagi aradim telefonda fiyat vermiyorlar siz biliyor musunuz ne kadar acaba konakda?
Hiç bilmiyorum ki daha o haftalara gelmedim 16 dayım 😕 keşke tel de söyleseler saçma olmuş

Kızlar normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mi ben sezeryan taraftariyim

Kızlar normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mi ben sezeryan taraftariyim
Her şey yolunda giderse normal isterim ama doktor neyi uygun bulursa o tabi. ben de şuan 13. Haftadayım 16’da şeyma hanıma kontrole gidip sonrasında firdevs hanıma geçmeyi düşünüyorum. Tanıdığım 3 kişi onda doğum yaptı güzel geçti. Daha önce tedavi öncesi gittiğimde ilgisinden memnun kalmıştım.

Kızlar bu arada şeyma hanım cinsiyet tahmininde bulundu kız dedi♥️ erken ya yanılma payı olabilir diye düşünüyorum. Ama erken ya gözüküyor mu net dedim. Büyümüş gayet net görebiliyorum dedi size de net tahminde mi bulundu veya sonrasında değişen var mı 😄

Her şey yolunda giderse normal isterim ama doktor neyi uygun bulursa o tabi. ben de şuan 13. Haftadayım 16’da şeyma hanıma kontrole gidip sonrasında firdevs hanıma geçmeyi düşünüyorum. Tanıdığım 3 kişi onda doğum yaptı güzel geçti. Daha önce tedavi öncesi gittiğimde ilgisinden memnun kalmıştım.

Kızlar bu arada şeyma hanım cinsiyet tahmininde bulundu kız dedi♥️ erken ya yanılma payı olabilir diye düşünüyorum. Ama erken ya gözüküyor mu net dedim. Büyümüş gayet net görebiliyorum dedi size de net tahminde mi bulundu veya sonrasında değişen var mı 😄
Bende de 13. Hafta da bir tanesine net kız dedi 2. Ye Emin değilim yorum yapamam 16. Hafta da net söylerim demişti bence nettir canım Şeyma hoca net görmediğinde söylemiyor zaten bir sonrakine netleşir bakarız diyor bende öyle olmuştu ama net kız dediği kız çıktı 16. Hafta da yine baktı başka doktor da gördü o da kız demişti 🥰🥰

Banada 12. Haftaydı sanirim erkek %90 ihtimal dedi ben ole goruyorum dedi ve soyledigi cikti.Şuan 23. Haftadayiz erkek geliyor allah izin verirse🙏

Ya maşallah Rabbim hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin ♥️ 16. Haftada kontrolde bakalım daha netleşir inşallah 💐

Bende tekrar tedaviye başlayacağım Kocaeli’de yaşıyorum. Önceki denemelerim hep Umuttepe de oldu bu kez Semra kahramanla gidip bir görüşeceğim ama tedavi sürecinde gidip gelmek zor olur mu onu düşünüyorum.

Sizler Şeyma hanımda pgt yaptırdınız mı?

Bende tekrar tedaviye başlayacağım Kocaeli’de yaşıyorum. Önceki denemelerim hep Umuttepe de oldu bu kez Semra kahramanla gidip bir görüşeceğim ama tedavi sürecinde gidip gelmek zor olur mu onu düşünüyorum.

Sizler Şeyma hanımda pgt yaptırdınız mı?
Yeni Süreciniz hayırlı olur inşallah sağlıkla evladınıza kavuşursunuz 🙏🏻 ben Şeyma hocada pgt yaptırmadım kendi önermedi bende o zaman detaylı bilmiyordum sadece eşime ve bana genetik test ve SMA testi yapılmasını istemişti🙏🏻

Yeni Süreciniz hayırlı olur inşallah sağlıkla evladınıza kavuşursunuz 🙏🏻 ben Şeyma hocada pgt yaptırmadım kendi önermedi bende o zaman detaylı bilmiyordum sadece eşime ve bana genetik test ve SMA testi yapılmasını istemişti🙏🏻
Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 😊 benim 7 tüp bebek denemem var genetik yaptırdım eşimde 9. Kromozomda sorun çıktı bende de pıhtılaşma var. Bana pgt yapılacak büyük ihtimal çünkü daha önce kayıplarım da oldu. Ama pgtden de emin olamıyorum istemiyor bi yanım embriyo zarar görür diye. Sma testini nerde ne kadarsa yaptırdınız acaba onu da yaptırmak istiyorum. Bir de ilk görüşmeye giderken tahlillerinizle mi gittiniz yoksa orda mı yapıldı. Benim hormon tahlillerim eski 3 sene önce yapılmıştır en son heralde nasıl yol izlememi tavsiye edersiniz

Kızlar hepimiz sezaryan istiyoruz da aklıma takıldı bana burdakiler belden altını sadece uyustur diyor komple baygın olma diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 😊 benim 7 tüp bebek denemem var genetik yaptırdım eşimde 9. Kromozomda sorun çıktı bende de pıhtılaşma var. Bana pgt yapılacak büyük ihtimal çünkü daha önce kayıplarım da oldu. Ama pgtden de emin olamıyorum istemiyor bi yanım embriyo zarar görür diye. Sma testini nerde ne kadarsa yaptırdınız acaba onu da yaptırmak istiyorum. Bir de ilk görüşmeye giderken tahlillerinizle mi gittiniz yoksa orda mı yapıldı. Benim hormon tahlillerim eski 3 sene önce yapılmıştır en son heralde nasıl yol izlememi tavsiye edersiniz
Bizim genetik bir problemimiz çıkmamıştı sadece önceki kaybımdan kaynaklı oksaparı ve coraspirin doğuma kadar kullanacağız ama pıhtılaşma problemim çıkmadı 🙏🏻 pgt bende embriyo zarar görenleri okumuştum yani Şeyma hoca yapalım deseydi de artıların ıeksilerini muhakkak konuşurdum. Sma testini bize sağlık ocağınızda ücretsiz yaptırabileceğimizi söylemişti Şeyma hoca bizde bağlı olduğumuz sağlık ocağına gittik meğer sadece önce erkekten alınan örneğe bakılıyormuş erkekte sorun yoksa kadına test yapılmıyormuş sağlık ocağı hekimi öyle demişti eşim sadece test verdi ücretsiz bir şey çıkmadı şükür ücret ödemedik ama sonuç 2 ayda çıktı özelde hastanede yaptırsaydık 2 hafta ile 1 ay arasında daha kısa sürede çıkabiliyormuş 🙏🏻 genetik test vermiştik ben ve eşim ayrı ayrı onlar da özelde hastanede yaptırdık Ekim 2022 ücreti kişi başı 1500 tl vermiştik. İlk görüşmeye gittiğimizde elimizde hiçbir şey yoktu ilk görüşmeden sonra biz zaten görüşmeye kararlı ve kesin gittik kesin tüp bebek yaptıracaktık o da konak hastanesi olacaktı o an kesin istiyoruz dedik ve Şeyma hoca bir kağıda bizden istediği tüm testleri yazdı bir kağıt verdiler o kağıtta zaten sma, genetik, kan, hemogram, biyohormon, spermiogram, amh, hsg gibi testler olacağını ve yanlarında ücretleri yazıyordu hastane vermişti onu bize ön görüşmede yani sizin bir şey yapmanıza görmek yok direk görüşmeye gidin içinize sinerse sürece orada başlarsanız onlar ne yapmanız gerektiğiyle ilgili her şeyi söylüyorlar🙏🏻

Kızlar hepimiz sezaryan istiyoruz da aklıma takıldı bana burdakiler belden altını sadece uyustur diyor komple baygın olma diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kesinlikle bende genel anestezi önermiyorum eski bir anestezist olarak tabiki tercih meselesidir herkesin kendi kararıdır orayı yargılamıyorum ama ben asla önermiyorum genel anestezi o minicik bebek çıktığında nefes alamıyor entübe ediliyor anneye verilen anestezi ilaçları hepsi bebeğe geçiyor ki bunlar riskli kırmızı reçete uyuştucu madde içeren ilaçlardan bahsediyoruz yani sonra bebek kendine geliyor ama ilk o anneyle teması olmuyor anne anesteziden hemen ayılamıyor bebeği hemen göremiyor sersem oluyor beneğe süt veremiyor ilgilenemiyor yani bir sürü komplikasyon ve yazık yani ben çok üzülüyordum çalışırken öyle bir vakaya girdiğimde . Belden aşağı dediğimiz spiral anestezi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah 🙏🏻

X