Ben de detaylıdan sonra tekrar sorayım o zamanEkstra herhangi birsey yok ama biraktirmadi ki banada ole demisti detaylidan sonra birakabiliriz demisti ama devam dedi.Bizim icin onemli tarzinda biseyler soyledi bende cok sormadim acikcasi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de detaylıdan sonra tekrar sorayım o zamanEkstra herhangi birsey yok ama biraktirmadi ki banada ole demisti detaylidan sonra birakabiliriz demisti ama devam dedi.Bizim icin onemli tarzinda biseyler soyledi bende cok sormadim acikcasi...
Bişey sorucam detaylıda renkli ultrasonla mı baktı siyah beyaz mı bir de ne kadar sürdü yarın gidicemde merak ettimBen 22. Haftada yaptirdim.
Normalde 20-23 haftalarda diyorlar ama ben şehirden aldığım için transfer tarihine göre verdiler sata göre değil o yüzden 24+3 te girmiş olucamKızlar detaylı ultrasona ne zaman girdiniz kaçıncı haftada
Renkli degildi malesef siyah beyazdi diye hatirliyorum cunku verdigi fotografda siyah beyaz.İlk girdim 15-20 dakika kontrol etti daha sonra tam istedigi olcumu alamayinca tatli yiyip gelmemi istedi ve tekrar gittigimde de 10-15 dakika kalmisimdir maksimum.Toplamda 30-45 dakika gibiydi...Bişey sorucam detaylıda renkli ultrasonla mı baktı siyah beyaz mı bir de ne kadar sürdü yarın gidicemde merak ettim
Çok şükür herşey yolunda çok tatlı bi dr gerçekten herşeyi çok net ve güzel bir şekilde anlatıyo dediğin gibi siyah beyaz ultrason yüzünü renkli gösterdi ama
Ohh super sevindim bizimki yuzunu duzgun gostermemisti ama yinede foto vermisti aldinizmi sizdeÇok şükür herşey yolunda çok tatlı bi dr gerçekten herşeyi çok net ve güzel bir şekilde anlatıyo dediğin gibi siyah beyaz ultrason yüzünü renkli gösterdi ama
Evet siyah beyaz foto verdi bizimki de önce göstermedi yüzünü son dk gösterdiOhh super sevindim bizimki yuzunu duzgun gostermemisti ama yinede foto vermisti aldinizmi sizde
Konak almıyor bazı merkezler alıyor amaKızlar merhaba bişey merak ettim de transfer yapılırken genel de rahim dinlendiriliyor ya bir ay sonrasında transfer yapılırken embriyo çözdürmek için ayrı bi ücret alınmıyor değil mi yada transfer için ilk ödeyeceğimiz miktarın için de değil mi bunlar
Ne zamanda bir gidiyorsun canım doktora? Tekil gebelikler de sanırım her şey yolundaysa ayda 1 ya da üç hafta da bir çağırıyorlar. Çoğul gebeliklerde bir sorun yoksa 2 hafta da bir çağırıyorlar. Şükür ne güzel bak sorun yokmuş her şey normalKizlar bugün 14+0 oldum doktor %60 erkek dedi bir daha bir buçuk ay sonra kontrole çağırdı herşey normal dedi herşeyi detaylı bir şekilde gösterdi sık sık gelmene gerek yok dedi
Anladım aynen bazı yerler alıyormuş kafama takıldı acaba söylenmedi mi bize diye teşekkür ederimKonak almıyor bazı merkezler alıyor ama
Bir buçuk ay sonraya çağırdıNe zamanda bir gidiyorsun canım doktora? Tekil gebelikler de sanırım her şey yolundaysa ayda 1 ya da üç hafta da bir çağırıyorlar. Çoğul gebeliklerde bir sorun yoksa 2 hafta da bir çağırıyorlar. Şükür ne güzel bak sorun yokmuş her şey normal
Herşey yolundaysa evet o sekilde cagiriyor.Benim şuan 24 bitti daha yeni yeni 4 haftaya cagarmaya basladiBir buçuk ay sonraya çağırdı