Cok cok cok gecmis olsun kuzum neyseki allahin izniyle gecmis gitmis olmuş...Tekrari yasanmasin insallahAllah razı olsun canım sağolasın iyiyiz çok şükür şuan2 gündür hastanede kalıyorum bugün çıkacağız inşallah Şeyma hoca sorun görmezse çok sağolsun o da en başımdan beri yanımda oldu elimden tuttu gece 12 den 4 e kadar yanımda kaldı 2 gün önce kanamayla acile geldim Şeyma hoca sa hemen geldi nst bağladı meğer resmen doğum başladı dedi hiç sancı hissetmedim 2 dk bir 50-60 sancı çıkıyordu çok endişelendik Şeyma hoca da endişelendi kanama olmasa fake etmezdin iş işten geçerdi dedi o an dedim aslında kanama diye endişe edip üzüldüğümüz şey rabbimin bizi korumak için o an verdiği bir işaretmiş binlerce kez şükürler olsun ki şuan her şey yolunda kasılmaları durdurduk o gece sabah 5 de falan durmuştu kanama zaten hemen kestiler sağolsunlar bebekler iyi keseleri iyi rahim açık değil rahim uzunluğu iyi sadece Rahime dikiş atacağız dedi serklaj çünkü 16. Hafta da bu kadar olan kasılma ileri de şiddetlenebilir dedi bu cuma tekrar kontrole gel bi bakalım durum ne olmuş diye kan sulandırıcıları şuanlık kestik tabiki Allahın İzniyle her şey yoluna girecek inanıyorum
Amin çok sağol canım inşallahCok cok cok gecmis olsun kuzum neyseki allahin izniyle gecmis gitmis olmuş...Tekrari yasanmasin insallah
Evet canım şuan hstdeyim bekliyorum
herşey yolundadır umarımEvet canım şuan hstdeyim bekliyor
Çok sevindimİyi herhangi bir sorun yok.sadece bu donemlerde tansiyon yasanabiliyormus gebelikte bu yuzden corasprine baslayalim dedi ve oksapari artik kesebilirsin dedi hersey yolunda
Tansiyon ilaci dediginiz corasprin verdi bana sadece sizinki daha mi farkli?13:30du randevum cok beklemedim aldilar ve doktor bayandı ben birinci perinatolojideydim sizinkide orasi ise aynı ve mukemmel bir kadın.ozele gitsen kesinlikle bu kadar ilgilenmezler cok icten ve samimi.ilk muayne 15 dakika falan sürdü tum olcumleri aldi ama daha sonra bana cikolata tatli yemem icin yarim saat daha vakit verdi ve cikardiÇok sevindimbenim tansiyonum var malesef 9. Haftadan beri tansiyon ilacı kullanıyorum. Dr nasıldı peki eşinizi falan alıyor mu ne kadar sürdü nelere bakıyor çok soru sordum ama
Anladım bende tatlı bişeyler yiyip gideyim o zamanTansiyon ilaci dediginiz corasprin verdi bana sadece sizinki daha mi farkli?13:30du randevum cok beklemedim aldilar ve doktor bayandı ben birinci perinatolojideydim sizinkide orasi ise aynı ve mukemmel bir kadın.ozele gitsen kesinlikle bu kadar ilgilenmezler cok icten ve samimi.ilk muayne 15 dakika falan sürdü tum olcumleri aldi ama daha sonra bana cikolata tatli yemem icin yarim saat daha vakit verdi ve cikardigittim tatli yedim yarim saat sonra tekrar girdim.muayneye girmeden cikolata yemistim ama yetmemis benden sana tavsiye kantinde sutlu tatlilar vs var en az bir tane onlardan yemelisin toplamda sanirim yarim saat falan surdu ve yeterince tum detaylari aldi ayrıca iceriye eşinide aldi ben memnun kaldim.sadece foto bekleme muhtesem bende cikmadi yani cok hareketlendigi icin cekemedi ama zaten bir tane veriyor ole cok muhtesem goruntu degil
Benimkide gökçeydi ayni kisi.Valla gaz sancisi gibi olur dedi doktor sordugumda cunku ben hala hissetmiyorum dedimAnladım bende tatlı bişeyler yiyip gideyim o zamanbenimde gökçe diye biri sanırım randevuyu orada çalışan biri aldı bana tam bilmiyorum nere olduğunu gitmedi hiç daha önce peki hareketleri hissetmeye başladın mı
Ben akşamları yattığımda hissediyorum artık pıt pıt vuruyoBenimkide gökçeydi ayni kisi.Valla gaz sancisi gibi olur dedi doktor sordugumda cunku ben hala hissetmiyorum dedimimkani yok cok hareketli yakinda dha net hissedersin dedi
Bilmiyorum ki yasayarak gorucezBen akşamları yattığımda hissediyorum artık pıt pıt vuruyosende hissedersin bence bi kaç güne
Evet canımmBilmiyorum ki yasayarak gorucezultrasonda saglikli oldugunu gordukten sonrada cok takilmiyorum acikcasi cunku elbet hissedicem yani.Ne geldi aklima sen erkan beye gidiyordun dime?
İnşallahhNe güzel haberler kızlar inşallah bende sağ salim varirim o zamana daha küçücuguz haftaya cuma kontrolüm var ikili tarama testi yaptırayım diyorum birde detaylı kaçıncı haftada yapılıyor
Bende dogum yaklastikca kararsiz kaldim ona bir gitsem diyorum ablamin doktoruydu beraber gidelim dedik.cunku firdevs hocada guzel ama guvenemedim pek bilmiyorum kafalar karisik niyeyse.erkan hocaya int hic randevularda adini goremedimde arayarak mi alicaz kesin cok yogundurEvet canımm
Arayarak alabiliyosun. Çok yoğun değil eskiden insanlar saatlerce bekliyormuş ama ben hiç beklemedim saatinde önce gittiğimde bile girdim. Benim etrafımda çok insan erkan beyde doğum yaptı hepside aynı gün toparlandı o yüzden şüphesiz ona gidiyorum. Hastane pek hoşuma gitmiyor odaları falan artık çok eski ama dr iyi işte.Bende dogum yaklastikca kararsiz kaldim ona bir gitsem diyorum ablamin doktoruydu beraber gidelim dedik.cunku firdevs hocada guzel ama guvenemedim pek bilmiyorum kafalar karisik niyeyse.erkan hocaya int hic randevularda adini goremedimde arayarak mi alicaz kesin cok yogundur
Hst zaten her yeri dökük asla gelismediler.15 sene önce ablam dogum yapti erkan hocada o zaman nasilsa hst hala aynı asla gelistirmediler kendilerini...bende artik 22 haftaligim belki cok hosuna gitmicek doktorun ama bakalim sansimi denemek istiyorum.cunku ilerleyen gebelikleri pek istemezler.seyma hocada sigorta gecmedigi icin ve dogum yapan kimse bilmedigim icin vazgectim acikcasi....Arayarak alabiliyosun. Çok yoğun değil eskiden insanlar saatlerce bekliyormuş ama ben hiç beklemedim saatinde önce gittiğimde bile girdim. Benim etrafımda çok insan erkan beyde doğum yaptı hepside aynı gün toparlandı o yüzden şüphesiz ona gidiyorum. Hastane pek hoşuma gitmiyor odaları falan artık çok eski ama dr iyi işte.
Evet o yönden kötü gerçekten tüp bebekte tamam sigorta açısından bi faydası yok ama gebelik muayenelerinde geçmesi lazım bence. Ama erkan hoca iyidir tavsiye ederim.Hst zaten her yeri dökük asla gelismediler.15 sene önce ablam dogum yapti erkan hocada o zaman nasilsa hst hala aynı asla gelistirmediler kendilerini...bende artik 22 haftaligim belki cok hosuna gitmicek doktorun ama bakalim sansimi denemek istiyorum.cunku ilerleyen gebelikleri pek istemezler.seyma hocada sigorta gecmedigi icin ve dogum yapan kimse bilmedigim icin vazgectim acikcasi....
20-22 arası dedi Şeyma hoca banaNe güzel haberler kızlar inşallah bende sağ salim varirim o zamana daha küçücuguz haftaya cuma kontrolüm var ikili tarama testi yaptırayım diyorum birde detaylı kaçıncı haftada yapılıyor