Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Söyledim son adet 5 mayıs dedim tüp bebekte transfere göre bakılıyo dedi ona göre randevu verdi
Ben hic soylemedim onu aklima bile gelmedi...sabahin korunde sıra almak icin gitmistim sanirim sizde o gun ayni kuyruktaydiniz.yinede o haftalari kapsiyor sanirim bisey olmaz heralde ya

Ben hic soylemedim onu aklima bile gelmedi...sabahin korunde sıra almak icin gitmistim sanirim sizde o gun ayni kuyruktaydiniz.yinede o haftalari kapsiyor sanirim bisey olmaz heralde ya
Hiç bişey olmaz sonuçta 20-24 haftalarda bakılıyor benim ki geçe kalıyor hatta 24+5e falan denk geliyor

Hiç bişey olmaz sonuçta 20-24 haftalarda bakılıyor benim ki geçe kalıyor hatta 24+5e falan denk geliyor
Bakalim oldugu kadar diyelimşeker yuklemesi icinde doktor 3 hafta sonra gel demisti bana onuda sehir hst yaptirabilirsiniz aklinizda olsun ben orda yaptircam.

Kızlar nasilsiniz hersey yolundami?kimler kacinci haftada ve seyma hoca disinda devam ettiginiz doktorlar icun tavsiye alabilir miyim.Ben 20+6
Biz de 15 haftalık olduk Şeyma hocayla devam detaylıdan sonra belki değişiriz bilmiyorum daha hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar demir ilacini aç karına mi aliyorsunuz bugün ilkini aldm ama almamla kusmam bir oldu

Birde ben Şeyma hocayı bıraktım ama her başka kontrole gittigimde hemşireye haber vericem ilaç takibimi onlar yapicak

Kızlar demir ilacini aç karına mi aliyorsunuz bugün ilkini aldm ama almamla kusmam bir oldu
Ben gece yatmadan aliyorum tok karnına ama cok hap degistirdimbanada ilk zamanlar icer icmez kusuyordum.simdi surup gibi olani kullaniyorum meyve suyuna karistirarak o daha iyi geldi yaklasik bir aydir o sekilde kullaniyorum

Ben hap olarak almıyorum sabah aç karnına gyno ferro sanol demir hapı ama bende sorun çakmadı rahat içiyorum aç karnıma sonra kahvaltı yapıyorum

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda tamamen geçti mi?
Bende hiç olmadı sadece aç karına demir ilacı aldm aldığım gibi kustum sonra duzeldim hemen hiç bulantı yasamadm yani çok şükür

B Buddy x canım başka bi postta gördüm sıkıntı yaşamıssın galiba iyi misin
Allah razı olsun canım sağolasın iyiyiz çok şükür şuan 2 gündür hastanede kalıyorum bugün çıkacağız inşallah Şeyma hoca sorun görmezse çok sağolsun o da en başımdan beri yanımda oldu elimden tuttu gece 12 den 4 e kadar yanımda kaldı 2 gün önce kanamayla acile geldim Şeyma hoca sa hemen geldi nst bağladı meğer resmen doğum başladı dedi hiç sancı hissetmedim 2 dk bir 50-60 sancı çıkıyordu çok endişelendik Şeyma hoca da endişelendi kanama olmasa fake etmezdin iş işten geçerdi dedi o an dedim aslında kanama diye endişe edip üzüldüğümüz şey rabbimin bizi korumak için o an verdiği bir işaretmiş binlerce kez şükürler olsun ki şuan her şey yolunda kasılmaları durdurduk o gece sabah 5 de falan durmuştu kanama zaten hemen kestiler sağolsunlar bebekler iyi keseleri iyi rahim açık değil rahim uzunluğu iyi sadece Rahime dikiş atacağız dedi serklaj çünkü 16. Hafta da bu kadar olan kasılma ileri de şiddetlenebilir dedi bu cuma tekrar kontrole gel bi bakalım durum ne olmuş diye kan sulandırıcıları şuanlık kestik tabiki Allahın İzniyle her şey yoluna girecek inanıyorum

Ya canım çok geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Rabbim vakti gelince sağlıkla güzelce kavuşmayı nasip etsin

Rabbim korusun sizleri inşallah daha iyi olursunuz serklajıda şeyma hoca mı yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…