- 17 Ağustos 2023
- 332
- 272
- 27
Evet Kocaeli Şeyma fenerciogluMerhabalar Konak hastanesi Kocaeli dimi birde hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Kocaeli Şeyma fenerciogluMerhabalar Konak hastanesi Kocaeli dimi birde hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz ?
Teşekkürler ben Bahar Astepe var ona gidiyordum inşallah o da iyi bir doktordurEvet Kocaeli Şeyma fenercioglu
O nerde hiç duymadım ben inşallah iyi bir doktordur güzel haberler alırsınTeşekkürler ben Bahar Astepe var ona gidiyordum inşallah o da iyi bir doktordur
Canımm sağolasın''İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, Deavât, 13)
Anlamı canım
Aman aman bir daha korkutmasın annesini inşaallahİnşallah inşallah miniğim kalbini daha erken duyurmak istedi ondan oldu bu kanama :) çok korkuttu ama kalp atışını duyunca rahatladım biraz
Merhaba Bu sayfada hepimiz Şeyma Fenercioğlu’na gidiyoruz.Merhabalar Konak hastanesi Kocaeli dimi birde hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz ?
Kocaeli Konak hastanesi başka ko ak hastanesi var mı Kocaeli'nde bilmiyorum kiO nerde hiç duymadım ben inşallah iyi bir doktordur güzel haberler alırsın
Baktım benim gittiğim hastanede değil Şeyma hnm İzmitli değilim buraları da çok bilmiyorum açıkçası aydınlatın beni lütfenMerhaba Bu sayfada hepimiz Şeyma Fenercioğlu’na gidiyoruz.
İnşallah inşallah canım salı günü bakalm ne diyecek doktor umarım tekrar yaşamam bu kanamayıAman aman bir daha korkutmasın annesini inşaallah
Canım bende bahar hocaya gittim çatlatma iğnesi tedavim de Şeyma hoca da bahar hoca da aynı hastanedeler Şeyma hoca tüp bebek merkezin de bahar hoca poliklinik de oda tüp bebek yapıyor diye biliyorumBaktım benim gittiğim hastanede değil Şeyma hnm İzmitli değilim buraları da çok bilmiyorum açıkçası aydınlatın beni lütfen
Anladım ben bilmiyordum ayrı olduğunu bakalım aşılama olacak belki olmazsa ki inşallah olur olmazsa Şeyma hoca daha iyi diyorsanız tüp için ona gideyim ?Canım bende bahar hocaya gittim çatlatma iğnesi tedavim de Şeyma hoca da bahar hoca da aynı hastanedeler Şeyma hoca tüp bebek merkezin de bahar hoca poliklinik de oda tüp bebek yapıyor diye biliyorum
İnsallah olur canım hayırlısıyla sende güzel haberler al Yani bende daha başlamadım tedaviye bahar hoca da iyi ama seyma hanımla başlamayı düşünüyorum ben tüp bebeğeAnladım ben bilmiyordum ayrı olduğunu bakalım aşılama olacak belki olmazsa ki inşallah olur olmazsa Şeyma hoca daha iyi diyorsanız tüp için ona gideyim ?
Baktım da Şeyma hnm tüp bebek yazıyor kadin hastalıkları demiyor ben henüz asi yapmayı deniyorum bu olmazsa ki olsun inşallah o zaman bir araştırmaya gireceğim insallh sizinde olur en kısa zamandaİnsallah olur canım hayırlısıyla sende güzel haberler al Yani bende daha başlamadım tedaviye bahar hoca da iyi ama seyma hanımla başlamayı düşünüyorum ben tüp bebeğe
ilaçlar kişiden kişiye dozu vs değiştiği için bana herkesin farklı tutar demişlerdi. Pcos olduğum için çok tutmuştu benim 20.000’den fazla. Zam geldi daha da artmıştır canımBen tüp bebek fiyatini öğrendim 43 bin dediler ama ilaçlar ne kadar tutuyor bir bilgi vermediler bilgisi olan var mı acaba ?
Anladım canım umarım gerek kalmaz ama sen aşılama olmdun mu ?ilaçlar kişiden kişiye dozu vs değiştiği için bana herkesin farklı tutar demişlerdi. Pcos olduğum için çok tutmuştu benim 20.000’den fazla. Zam geldi daha da artmıştır canım
İnsallah canım hayırlısı olsun hakkımız daBaktım da Şeyma hnm tüp bebek yazıyor kadin hastalıkları demiyor ben henüz asi yapmayı deniyorum bu olmazsa ki olsun inşallah o zaman bir araştırmaya gireceğim insallh sizinde olur en kısa zamanda
Aşılama oldum ama kaç yumurta gerekir kaç mm olması gerekir bilmiyorum. Normalde 16-18 mm üstü olması gerek diye biliyorumAnladım canım umarım gerek kalmaz ama sen aşılama olmdun mu ?
Ben az önce kontrole gittim 5. Gün gonal-f sonrası 2 tane büyük yumurta var ve yavaş büyüyormuş biri 13mm biri 10 mm dozu arttırdı ama 2 yumurta ile aşılama yapılır mı yada tutar mı acaba bilgin var mı ?
2 aşılama oldum başarısiz oldu ikiside keşke diyorum direk tüp bebek deneseydim eğer maddi imkanınız varsa direk tüp bebek deneyinAnladım canım umarım gerek kalmaz ama sen aşılama olmdun mu ?
Ben az önce kontrole gittim 5. Gün gonal-f sonrası 2 tane büyük yumurta var ve yavaş büyüyormuş biri 13mm biri 10 mm dozu arttırdı ama 2 yumurta ile aşılama yapılır mı yada tutar mı acaba bilgin var mı ?