43 bin oldumu bilmiyorum en son 37 bin diye duymuştum benim ilaçlarda 15_20 bine yakın tutmustur bittikçe aldığım için tam fiyat bilmiyorum. İlaçları yazdiracaginiz kadın dogumcunuz varsa çok daha uyguna alirsinizBen tüp bebek fiyatini öğrendim 43 bin dediler ama ilaçlar ne kadar tutuyor bir bilgi vermediler bilgisi olan var mı acaba ?
Teşekkürler canım bakalım aşılama olmazsa tüp yapacağız yaşayıp göreceğiz bakalım43 bin oldumu bilmiyorum en son 37 bin diye duymuştum benim ilaçlarda 15_20 bine yakın tutmustur bittikçe aldığım için tam fiyat bilmiyorum. İlaçları yazdiracaginiz kadın dogumcunuz varsa çok daha uyguna alirsiniz
Evet canım çok haklısın bir defa asi deneyeceğiz denemedim dememi için sonra olmazsa direk tüp yapacağız bakalım2 aşılama oldum başarısiz oldu ikiside keşke diyorum direk tüp bebek deneseydim eğer maddi imkanınız varsa direk tüp bebek deneyin
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun bebeğineEvet canım çok haklısın bir defa asi deneyeceğiz denemedim dememi için sonra olmazsa direk tüp yapacağız bakalım
evet canım benim troid rahatsızlığım vardı geçmişten o yüzden hap kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra dahiliyeye gittim 3,44 civarı çıktı. Aslında değer normal ama hamilelikte 2,5 altında olması istendiğinden ilaç dozumu yükselttiKızlar kaç gündür kafama takıldı sağlık ocağından beni aradılar sisteme gebe olduğum düşmüş neyse kayıt için gittim kan sonuçlarını görmek istediler gösterdim tiroid 4 un üstünde doktorun bişey dedi mi diye sordu hayır dedim kötü bişey mi gebelerde 2 civari olmasını isteriz filan dedi ama Şeyma hoca yada hemşire herhangi birşey söylemedi salı günü gidince sorucam ama yine de kafama takıldı tiroid tam olarak ne yani ne oluyor
Ne ilacı kullanıyorsun ismi nedirevet canım benim troid rahatsızlığım vardı geçmişten o yüzden hap kullanıyordum. Hamile kaldıktan sonra dahiliyeye gittim 3,44 civarı çıktı. Aslında değer normal ama hamilelikte 2,5 altında olması istendiğinden ilaç dozumu yükseltti
Euthyrox 50 mg. Tabi kişiden kişiye değişiyor mg dahiliyeye gidebilirsinNe ilacı kullanıyorsun ismi nedir
Doktora gidince sorayım dimi tiroid transfer den önce 4 üstü çıkmıştı bişey demediniz sorun olur mu diyeEuthyrox 50 mg. Tabi kişiden kişiye değişiyor mg dahiliyeye gidebilirsin
Olabilir bence de sormakta fayda varDoktora gidince sorayım dimi tiroid transfer den önce 4 üstü çıkmıştı bişey demediniz sorun olur mu diye
Amin inşallah teşekkürler canımHakkında hayırlısı olsun canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun bebeğine
45 bin oldumu bilmiyorum 2 ay önce transfer ücreti 20 bin verdim yumurta toplama işlemi yapılmadı ama yapılsaydı 37 bin filan di diye biliyordum şuan degismemistir bence yine de arayıp sorabilirsinizMerhaba kızlar,
Ben mart ayında fiyat almıştım ama o zaman yaptıramadım. Önümüzdeki ay yaptıracağım inşallah.
Şu anda güncel fiyat 45 bin tl diye duydum ama doğru mu ?
Yarın benim kontrolüm var unutmazsam sorarım ama aklıma gelirse inşallah unutmamMerhaba kızlar,
Ben mart ayında fiyat almıştım ama o zaman yaptıramadım. Önümüzdeki ay yaptıracağım inşallah.
Şu anda güncel fiyat 45 bin tl diye duydum ama doğru mu ?
Yine bir gidip görüşmeyi düşünüyorum evet.45 bin oldumu bilmiyorum 2 ay önce transfer ücreti 20 bin verdim yumurta toplama işlemi yapılmadı ama yapılsaydı 37 bin filan di diye biliyordum şuan degismemistir bence yine de arayıp sorabilirsiniz
Çok teşekkür ederimYarın benim kontrolüm var unutmazsam sorarım ama aklıma gelirse inşallah unutmam
Evet evet bencede gidip görüş.Yine bir gidip görüşmeyi düşünüyorum evet.
şeyma hanımdan memnun kaldınız mı?
Ben görüşmeye gittiğimde çok ilgisiz enerjisi düşük geldi bana ,
asistanlara söylediğimde gün sonu diye çok yorgun olduğunu normalde çok enerjik ilgili biri olduğunu söylediler ama bakalım
Normalde erken saatlerde çok güler yüzlü ben öyle düşünüyorum ama akşam randevusuna gittiğimde enerjisi düşük oluyor haliyle ama gündüzleri gülüyor sohbet muhabbet ediyor ilk saman bende konuşmayı sevmiyor sanki gibi hissetmiştim ama öyle değilmiş zamanla anladımYine bir gidip görüşmeyi düşünüyorum evet.
şeyma hanımdan memnun kaldınız mı?
Ben görüşmeye gittiğimde çok ilgisiz enerjisi düşük geldi bana ,
asistanlara söylediğimde gün sonu diye çok yorgun olduğunu normalde çok enerjik ilgili biri olduğunu söylediler ama bakalım