- 29 Haziran 2023
- 134
- 58
Teşekkür ederimEvet dondurma ücreti dahil değildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEvet dondurma ücreti dahil değildi
İyi olmaya çalışıyorum.üzgünüm, içimde bir boşluk var. Bir süre denememeye karar verdim çok yoruldum.kendimi işime vericemNasılsın? Bende bir kürtaj yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Üzüntün zamanla azalacak. İçinde yeni bir umut yeşerecek. Kendine vakit tanı lütfen. Sana kocaman sarılıyorum
Psikolojik olarak nasıl rahat hissedeceksen :) bedenine ve kendine zaman tanıman en güzeli. Zaten 3 ay beklemen gerekecek en azındanİyi olmaya çalışıyorum.üzgünüm, içimde bir boşluk var. Bir süre denememeye karar verdim çok yoruldum.kendimi işime vericem
Ben Şeyma hocadan memnunum. Eğer düşünüyorsanız naçizane tek tavsiyem embriyoları tek tek dondurmalarını rica edin. Hangi merkeze giderseniz gidin. Çünkü ilki tutmayınca çift embriyo çözdürüp koymak zorunda kalıyorlar biraz ve hamilelik riskli olabiliyorSelamün aleyküm kızlar özel konak hastanesinde tüp bebek yaptıracam ama doktora karar veremedim muayene mi bahar hocada yaptım o da tüp bebek dedi yorumlara baktım herkes şeyma hocadan memnun bahar hoca da tüp bebek yapan var mı fikirlerinize ihtiyacım var.
İlk defa yapacağım için konuya tam hakim değilim ondan anlamadım kusura bakmayınBen Şeyma hocadan memnunum. Eğer düşünüyorsanız naçizane tek tavsiyem embriyoları tek tek dondurmalarını rica edin. Hangi merkeze giderseniz gidin. Çünkü ilki tutmayınca çift embriyo çözdürüp koymak zorunda kalıyorlar biraz ve hamilelik riskli
Bende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırızSelamün aleyküm kızlar özel konak hastanesinde tüp bebek yaptıracam ama doktora karar veremedim muayene mi bahar hocada yaptım o da tüp bebek dedi yorumlara baktım herkes şeyma hocadan memnun bahar hoca da tüp bebek yapan var mı fikirlerinize ihtiyacım var.
RABBIM güzel ve mutlu sonuçlar almayı nasip etsinBende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırız
İsterseniz bi gidip ön görüşme yapın her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyorlar zaten. Eğer içinize sinerse Şeyma hocayla devam edersiniz eğer memnun kalmazsınız başka yerlerede bakabilirsiniz önemli olan sizin içinize sinmesiRABBIM güzel ve mutlu sonuçlar almayı nasip etsin
Dediğim gibi ilk muayene mi bahar da yaptım o tüp bebek dedi kendi de yapıyormuş ama internetten bakınca herkes Şeyma hocadan memnunmuş ilk defa yapacağım için kim iyiyse ona yaptırırım diye Bi size sorayım dedim ama belli ki bahar hoca da yaptıran yok
Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet artıkİsterseniz bi gidip ön görüşme yapın her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyorlar zaten. Eğer içinize sinerse Şeyma hocayla devam edersiniz eğer memnun kalmazsınız başka yerlerede bakabilirsiniz önemli olan sizin içinize sinmesi
Merhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık
Merhabalar ilk mi sizinde :)Bende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırız
RABBIM size de hayırlı ve çok mutlu olacağınız sonuç nasip etsin inşallahMerhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)
Merhaba evet ilk transferimMerhabalar ilk mi sizinde :)
Amin hepimize inşallah pazartesi oldum ben perşembe kan vereceğim nasipseRABBIM size de hayırlı ve çok mutlu olacağınız sonuç nasip etsin inşallah
Tavsiyeniz için de teşekkür ederim
Transferiniz ne zaman oldu
Pozitif olsun inşallahMerhaba evet ilk transferim
İnşallah son olur yani bu tutar da bi daha gerek kalmazMerhaba evet ilk transferim
İnşallah pozitif olur amiiinnnAmin hepimize inşallah pazartesi oldum ben perşembe kan vereceğim nasipse
Pozitif olsun inşallah
Amin canım Rabbim hepimize hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsinİnşallah son olur yani bu tutar da bi daha gerek kalmaz
Yok genelde ilk embriyoyu tek, eğer varsa diğerlerini çift çift donduruyorlar. Ama çoğul gebeliğe hazır değilseniz, düşünmüyorsanız tek tek dondurmalarını rica edin. Biz bunu akıl edemedik. İlk transferim olumlu oldu ama düşükle sonuçlandı. İkinci transferde çift embriyo dondurulduğu için çift koyduk. İkisi de tuttu. Ama rahmim taşıyamadı. 23. Haftada doğum yaptım. Bir sonraki çocuk istemimde embriyolarımdan birinden vazgeçmem gerekecek. Çünkü hepsi çift. O yüzden tavsiyem tek tek dondurtmakİlk defa yapacağım için konuya tam hakim değilim ondan anlamadım kusura bakmayın
Hepsini bir arada mı donduruyorlar