Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Nasılsın? Bende bir kürtaj yaşadım. Seni çok iyi anlıyorum. Üzüntün zamanla azalacak. İçinde yeni bir umut yeşerecek. Kendine vakit tanı lütfen. Sana kocaman sarılıyorum 🤍
İyi olmaya çalışıyorum.üzgünüm, içimde bir boşluk var. Bir süre denememeye karar verdim çok yoruldum.kendimi işime vericem

Selamün aleyküm kızlar özel konak hastanesinde tüp bebek yaptıracam ama doktora karar veremedim muayene mi bahar hocada yaptım o da tüp bebek dedi yorumlara baktım herkes şeyma hocadan memnun bahar hoca da tüp bebek yapan var mı fikirlerinize ihtiyacım var.

Selamün aleyküm kızlar özel konak hastanesinde tüp bebek yaptıracam ama doktora karar veremedim muayene mi bahar hocada yaptım o da tüp bebek dedi yorumlara baktım herkes şeyma hocadan memnun bahar hoca da tüp bebek yapan var mı fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben Şeyma hocadan memnunum. Eğer düşünüyorsanız naçizane tek tavsiyem embriyoları tek tek dondurmalarını rica edin. Hangi merkeze giderseniz gidin. Çünkü ilki tutmayınca çift embriyo çözdürüp koymak zorunda kalıyorlar biraz ve hamilelik riskli olabiliyor

Ben Şeyma hocadan memnunum. Eğer düşünüyorsanız naçizane tek tavsiyem embriyoları tek tek dondurmalarını rica edin. Hangi merkeze giderseniz gidin. Çünkü ilki tutmayınca çift embriyo çözdürüp koymak zorunda kalıyorlar biraz ve hamilelik riskli
İlk defa yapacağım için konuya tam hakim değilim ondan anlamadım kusura bakmayın
Hepsini bir arada mı donduruyorlar 🤔

Bende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırız🤲🥰

Bende Şeyma hocaya gittim memnun kaldım. Yapılan herşey içime sindi çarşamba günü transferim gerçekleşti şuan bekliyorum hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlar alırız🤲🥰
RABBIM güzel ve mutlu sonuçlar almayı nasip etsin 🤲
Dediğim gibi ilk muayene mi bahar da yaptım o tüp bebek dedi kendi de yapıyormuş ama internetten bakınca herkes Şeyma hocadan memnunmuş ilk defa yapacağım için kim iyiyse ona yaptırırım diye Bi size sorayım dedim ama belli ki bahar hoca da yaptıran yok

RABBIM güzel ve mutlu sonuçlar almayı nasip etsin 🤲
Dediğim gibi ilk muayene mi bahar da yaptım o tüp bebek dedi kendi de yapıyormuş ama internetten bakınca herkes Şeyma hocadan memnunmuş ilk defa yapacağım için kim iyiyse ona yaptırırım diye Bi size sorayım dedim ama belli ki bahar hoca da yaptıran yok
İsterseniz bi gidip ön görüşme yapın her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyorlar zaten. Eğer içinize sinerse Şeyma hocayla devam edersiniz eğer memnun kalmazsınız başka yerlerede bakabilirsiniz önemli olan sizin içinize sinmesi

Öyle yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet artık
Merhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)

Merhabalar şeyma hanıma gidiyorum bende baya ilgili farkı şu bahar hanım hastane bünyesinde şeyma hanım özel tüp bebek bölümünün kendi doktoru yani tek işi tüp bebek size faydalı olacağını düşünüyorum baya ilgileniyorlar şeyma hanım doktor değilde abla gibi davranıyor zaten şuanlık transferim oldu test günü bekliyorum bende tavsiye ederim :)
RABBIM size de hayırlı ve çok mutlu olacağınız sonuç nasip etsin inşallah 🤲
Tavsiyeniz için de teşekkür ederim 🥰
Transferiniz ne zaman oldu

İlk defa yapacağım için konuya tam hakim değilim ondan anlamadım kusura bakmayın
Hepsini bir arada mı donduruyorlar 🤔
Yok genelde ilk embriyoyu tek, eğer varsa diğerlerini çift çift donduruyorlar. Ama çoğul gebeliğe hazır değilseniz, düşünmüyorsanız tek tek dondurmalarını rica edin. Biz bunu akıl edemedik. İlk transferim olumlu oldu ama düşükle sonuçlandı. İkinci transferde çift embriyo dondurulduğu için çift koyduk. İkisi de tuttu. Ama rahmim taşıyamadı. 23. Haftada doğum yaptım. Bir sonraki çocuk istemimde embriyolarımdan birinden vazgeçmem gerekecek. Çünkü hepsi çift. O yüzden tavsiyem tek tek dondurtmak

X