Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Kızlar yakın zamanda gidecek olan seyma hocanin dogum ucretini ogrenebilir mi merak ettim?Ve sadece sezeryan mi yapiyor acaba?

Kızlar yakın zamanda gidecek olan seyma hocanin dogum ucretini ogrenebilir mi merak ettim?Ve sadece sezeryan mi yapiyor acaba?
Canım ben cuma test yaptırmaya gideceğim, o gün öğrenir sizi bilgilendiririm inşaallah Tabii o heyecanla unutmazsam

Siz cinsiyeti öğrendiniz mi? Öğrendiyseniz Şeyma hocamı baktı başka bir doktor mu ve kaçıncı hafta da öğrendiniz ? Şeyma hoca acaba cinsiyeti erken tahmin yapıyor mu?
Ben şeyma hocaya 12+0 da gittiğimde göstermiyor dedi şuan için kız derim ama erkekte olabilir dedi. Aynı gün yukarı erkan hocaya çıktım onada baktırdım erkek dedi 10 gün sonra tekrar erkan hocaya gittim iki bacak arasında ki pipiyi gösterdi direkt

Randevu günü bende tahmin isticem ya merak ediyorum

Oyyy kuzumm sağlıkla gelsin oğluşunn maşaallah barekallah

Erkan hocadan memnun musunuz.Benim yegenlerimide o dogurtmustuama uslubu cok degisik bir adamdi emin olamadim ben gitmeye

Erkan hocadan memnun musunuz.Benim yegenlerimide o dogurtmustuama uslubu cok degisik bir adamdi emin olamadim ben gitmeye
Çok memnunum ultrasonun başına geçince 10 dk bakıyo nerdeyse herşeyine bakıyo. Uslup konusunda ben henüz bi sıkıntılı görmedim sadece lafı ağzında ne varsa söylüyo şakalaşıyo yani ben memnunum tavsiyede ederim. Üstelik bi cok tanıdığım onda sezeryan oldu çok şükür 2 günde ayaklandılar

Benim duyduklarimda genelde sezeryan oldu.O yuzden biraz endiseliyim firdevs sanki ole degil gibi...

Günaydın canımlar
Dün gece peçeteye hafif bi leke geldi turuncumsu kahverengimsi. Sabah uyandığımda günlük pedde de 1 damla kahverengi leke vardı, sonra peçeteye gelmedi ama fitilden sonra 1-2 damla kahverengi geldi. Bişey olmaz dimi?

Yerleşme kanaması olabilir canım benim 5+0 da olmuştu kahverengi lekelenmem hemşirelere haber vermiştim kan sulandırıcıları kesmişlerdi bir de kontrole çağırmışlardı bir sorun var mı diye istersen bi haber ver onların da en azından bilgisi olsun. Kırmızı ağrılı olmadığı sürece endişe etmeyin diyorlar ama bilgi ver yine de

Bende de 2 defa olmuştu 5. Ve 8. Haftada allahın izniyle bişey olmaz endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…