Canım ben opu öncesi sadece meriofert ve cetrotide bulmakta zorlandım ama transfer öncesi ve sonrası ilaçları çok rahat buldumKızlar başka başlıklarda ilaçların zor bulunduğuyla ilgili şeyler okudum. Sizler ilaçları bulmakta sıkıntı yaşadınız mı Kocaeli’de?
Ben ilk 1. Denemem de pozitif gördüm ama boş gebelikti embriyo kalitesizliğinden olabilir denilmişti ama pozitif görmüştüm sonuç olarak sağlıklı ilerlemediSanıyorum ki bu başlıkta transferi olan herkes Şeyma Hoca ile ilk denemelerinde pozitifi gördü değil mi kızlar?
Ben opu öncesi de zorlanmadım, bu defa da zorlanmam inşaallahCanım ben opu öncesi sadece meriofert ve cetrotide bulmakta zorlandım ama transfer öncesi ve sonrası ilaçları çok rahat buldum
Canım benimm şimdi çift kese gidiyor bak, diğeri için telafi gibi olmuşBen ilk 1. Denemem de pozitif gördüm ama boş gebelikti embriyo kalitesizliğinden olabilir denilmişti ama pozitif görmüştüm sonuç olarak sağlıklı ilerlemedi
Aynen canım bu zamana kadar 2 kaybım oldu rabbim büyüktür inşallah sağlıkla ilerlesin sende inşallah çok güzell transfer süreci geçir pozitif gör inşallahCanım benimm şimdi çift kese gidiyor bak, diğeri için telafi gibi olmuş
Amiiiiiinnnn sağolasın kuzumAynen canım bu zamana kadar 2 kaybım oldu rabbim büyüktür inşallah sağlıkla ilerlesin sende inşallah çok güzell transfer süreci geçir pozitif gör inşallah
Ben de 17. Günde oldum canım zaten ortalama 15-20 günler arası rahim duvar kalınlığına göre gün veriyorCağğnımm kızlar selam
Her şey yolunda mı nasılsınız?
Tatilden döndük ve regl oldum. Pazartesiye randevu aldım. Her şey yolunda gider umarım da transfer olurum bu ay. Reglin kaçıncı günlerinde transfer oluyordu acaba?
Ben de opu öncesi zorlanmıştım ama transfer öncesi ilaçlarda zorlanmadım. Bir eczaneden aldım zaten sürekli. İlaçları ona atıyordum getirtiyordu ama eşim dün farklı eczaneden almış bulmuş yaniKızlar başka başlıklarda ilaçların zor bulunduğuyla ilgili şeyler okudum. Sizler ilaçları bulmakta sıkıntı yaşadınız mı Kocaeli’de?
Bekle ki 15-20 gün geçsin şimdiBen de 17. Günde oldum canım zaten ortalama 15-20 günler arası rahim duvar kalınlığına göre gün veriyor
Bebeğinizin tutunduğunu hissettiniz mi kızlar? Belirtileriniz oldu mu?Ben de opu öncesi zorlanmıştım ama transfer öncesi ilaçlarda zorlanmadım. Bir eczaneden aldım zaten sürekli. İlaçları ona atıyordum getirtiyordu ama eşim dün farklı eczaneden almış bulmuş yani
Benim henüz 3 gün oldu net bir belirtim yok zaten erken sanırım belirti için. Hareket edince hafif bel ağrısı oluyor ama bu belirtiler ilaç kaynaklıymış. O yüzden belirtilere bakmak istemiyorum pekBebeğinizin tutunduğunu hissettiniz mi kızlar? Belirtileriniz oldu mu?
İlaçların başka yan etkileri var mı canım?Benim henüz 3 gün oldu net bir belirtim yok zaten erken sanırım belirti için. Hareket edince hafif bel ağrısı oluyor ama bu belirtiler ilaç kaynaklıymış. O yüzden belirtilere bakmak istemiyorum pek
Kalp atışını duyduktan sonra da bir müddet Şeyma Hoca ile devam etmemiz gerekecek mecburen değil mi kuzum?Kızlar selam bugun şeyma hocaya gittim kalp atışından sonraki tüm muayeneler ücretliymiş 1250 tl bilginiz olsun kendinizi 12. Haftaya odaklamayın
Konaktaki diğer kadın doğum doktorlarının muayene ücretleri ne kadar acana bilginiz var mı?Kızlar selam bugun şeyma hocaya gittim kalp atışından sonraki tüm muayeneler ücretliymiş 1250 tl bilginiz olsun kendinizi 12. Haftaya odaklamayın
Kalp atışından sonra sana kalmış bir durum istersen baska dr ile istersen tabii kide şeyma hanım ile devam edebilirsin. Yukarıda ki drlarda muayene 865₺ fakat benim sağlık sigortam var o yüzden 15₺ ödüyorumKonaktaki diğer kadın doğum doktorlarının muayene ücretleri ne kadar acana bilginiz var mı?
Anladım canım. Benim de tamamlayıcı sağlık sigortam var. Daha önceki muayenelerde hep Gülçin Hocaya gitmiştim ve bende 15 tl ödemiştim. Peki kalp atışlarını duyduktan sonra hala Şeyma Hocanın verdiği ilaçlara devam edecek miyiz?Kalp atışından sonra sana kalmış bir durum istersen baska dr ile istersen tabii kide şeyma hanım ile devam edebilirsin. Yukarıda ki drlarda muayene 865₺ fakat benim sağlık sigortam var o yüzden 15₺ ödüyorum
Seninki özel sağlık mi yoksa tamamlayıcı sağlık mı kuzum?Kalp atışından sonra sana kalmış bir durum istersen baska dr ile istersen tabii kide şeyma hanım ile devam edebilirsin. Yukarıda ki drlarda muayene 865₺ fakat benim sağlık sigortam var o yüzden 15₺ ödüyorum
Bende tamamlayıcı sağlık sigortam var çalıştığım yerden büyük ihtimal bir süre sonra yukarıdaki doktorlardan devam ederim 12. Haftaya kadar Allahın izniyle Şeyma hocaya görünürüm çoğu ilacı bırakınca artık Erkan bey olabilir güvenebileceğim hayırlısıyla inşallah sigorta varken 1250 tl çok geliyor bir de ben pimpirikliyim 2 hafta da bir gidiyorumKalp atışından sonra sana kalmış bir durum istersen baska dr ile istersen tabii kide şeyma hanım ile devam edebilirsin. Yukarıda ki drlarda muayene 865₺ fakat benim sağlık sigortam var o yüzden 15₺ ödüyorum