Amiin tek transfer 4 ağustos test günüm ama bakalım inşallah sabredebilirimSağlıkla ilerlesin sımsıkı tutunsun inşallah tek transfer mi? Test gününüz ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin tek transfer 4 ağustos test günüm ama bakalım inşallah sabredebilirimSağlıkla ilerlesin sımsıkı tutunsun inşallah tek transfer mi? Test gününüz ne zaman?
Sağlıkla ilerlesin inşallah pozitif görünAmiin tek transfer 4 ağustos test günüm ama bakalım inşallah sabredebilirim
İnşallaah siz ne durumdasınız kese kalp atışı için gittiniz miSağlıkla ilerlesin inşallah pozitif görün
Ben 5. Haftada kese için gitmiştim cumartesi de kalp atışı için gideceğim canım inşallahİnşallaah siz ne durumdasınız kese kalp atışı için gittiniz mi
Ayy maşallah hayırla sağlıkla duyarsınız inşallah. Herkesin hamileliği sağlıkla tamamlansınBen 5. Haftada kese için gitmiştim cumartesi de kalp atışı için gideceğim canım inşallah
Ayyyy hadi bakalım Allah güzel haberler almayı nasip etsin canımBen de bugün transfer oldum dualarınızda yer verin inşallah bu kadar hamilenin arasına ekleniriz inşallah
Senin de hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin bebişinnnBen 5. Haftada kese için gitmiştim cumartesi de kalp atışı için gideceğim canım inşallah
Hayırlı olsun canım sürecin inşallah benim ilk denemem reglim 19. Gününe 2. Denemem reglimin 18. Gününde olmuştuCağğnımm kızlar selam
Her şey yolunda mı nasılsınız?
Tatilden döndük ve regl oldum. Pazartesiye randevu aldım. Her şey yolunda gider umarım da transfer olurum bu ay. Reglin kaçıncı günlerinde transfer oluyordu acaba?
Sağolasın kuzumHayırlı olsun canım sürecin inşallah benim ilk denemem reglim 19. Gününe 2. Denemem reglimin 18. Gününde olmuştu
Canım dün bi kahverengi lekelenmemek geldi hemen gittim çok şükür kanama alanı yoktu içeride anlık geliyor olabilir dedi Şeyma hoca sağolsun baya baktılar serum iğne fitil yaptılar coraspirin ve oksaparı 5 günlük kestik Salı günü yine kontrole gideceğim bakacaklar 6. Haftaya girdim ondan kaynaklı sanırım rahim genişliyor olabilir ya da bulantıdan kaynaklı öğürdüğüm için kasılmış olabileceğimi söyledi çok şükür şuan iyiyizAğustos ortası transfer olur o zaman. Ahh çok heyecanlı Sende her şey yolunda mı cnsub
İyi olmanıza sevindim kuzumCanım dün bi kahverengi lekelenmemek geldi hemen gittim çok şükür kanama alanı yoktu içeride anlık geliyor olabilir dedi Şeyma hoca sağolsun baya baktılar serum iğne fitil yaptılar coraspirin ve oksaparı 5 günlük kestik Salı günü yine kontrole gideceğim bakacaklar 6. Haftaya girdim ondan kaynaklı sanırım rahim genişliyor olabilir ya da bulantıdan kaynaklı öğürdüğüm için kasılmış olabileceğimi söyledi çok şükür şuan iyiyiz
Canımm ben çift kese kısmını atlamışım şimdi farkettim Ahh bebişlerin geliyor seninn yaşasınnnn ikiz bebekleri olan arkadaşımın seninki gibi kahverengi lekelenmeleri olmuştu ara ara ama sağlıkla kavuştu bebeklerine, sen de içini ferah tutBen pozitif ve çift kese gördüm haftaya kalp atışı randevum Var inşallah heyecanlıyım 2. Denememdi sizde durumlar nasıl
Amin Allah razı olsun canım hepimiz alalım güzel haberler inşallahAyyyy hadi bakalım Allah güzel haberler almayı nasip etsin canım
Allahın izniyle amin inşallah canım çok şükür iyiyiz sağsalim geçecek sürecimiz inanıyorumCanımmm ben
Canımm ben çift kese kısmını atlamışım şimdi farkettim Ahh bebişlerin geliyor seninn yaşasınnnn ikiz bebekleri olan arkadaşımın seninki gibi kahverengi lekelenmeleri olmuştu ara ara ama sağlıkla kavuştu bebeklerine, sen de içini ferah tut