Evet özel sağlık sigortası da geçmiyor Şeyma hoca da bende o yüzden devam edemeyebilirim 12. Haftadan sonra büyük ihtimalBen dün aradigimda sordum doğuma kadar takip ediyor doğumda yaptiriyor dedi.bakalim yarin gittigimde daha detayli ogrenirim.tup bebekde sgk destegi olmamasi tamam ama keşke dogumda olsaydi ona uzuldum
Bende muhtemelen son kez giderim ama ilac dozlari icin baska doktora guvenmeyi ogrenmeliyim.şuan duphaston ve progynova kullaniyorum hap.ayrica folik asit.haftada bir pruloton,gunde iki kez fitil,iki gunde bir oksapar.siz neler kllaniyorsunuzEvet özel sağlık sigortası da geçmiyor Şeyma hoca da bende o yüzden devam edemeyebilirim 12. Haftadan sonra büyük ihtimal
Ben şuan coraspirin 1Bende muhtemelen son kez giderim ama ilac dozlari icin baska doktora guvenmeyi ogrenmeliyim.şuan duphaston ve progynova kullaniyorum hap.ayrica folik asit.haftada bir pruloton,gunde iki kez fitil,iki gunde bir oksapar.siz neler kllaniyorsunuz
Bende 6+5 de gitmisim şimdi baktım.İlaçları degistiriyor evet ama tam zamani hatirliyamadım.Kalp atışı ne zaman duyuldu sizin ben 6+3 de gitmiş olucam
Ben suan sadece Duphaston fitil ve oksaparı kullanıyorum duphaston cuma sonBende muhtemelen son kez giderim ama ilac dozlari icin baska doktora guvenmeyi ogrenmeliyim.şuan duphaston ve progynova kullaniyorum hap.ayrica folik asit.haftada bir pruloton,gunde iki kez fitil,iki gunde bir oksapar.siz neler kllaniyorsunuz
Ben 6+6da vajinal ultrason ile duydumKalp atışı ne zaman duyuldu sizin ben 6+3 de gitmiş olucam
Ben yine konakta erkan beyle devam edicemEvet özel sağlık sigortası da geçmiyor Şeyma hoca da bende o yüzden devam edemeyebilirim 12. Haftadan sonra büyük ihtimal
Ben neden bu kadar cok kullaniyorum bilmiyorum 12. Haftada biter diye dusunuyorum.bende firdevs hanima gittim ama devam edermiyim bilmiyorum.hala doktor arayisindayimBen suan sadece Duphaston fitil ve oksaparı kullanıyorum duphaston cuma son
Erkan bey çok iyi ama çok yoğun işte hiç vaktinde giremiyorum randevuyaBen yine konakta erkan beyle devam edicem
Ben 9. Hafta gittiğimde 10. Hafta estrofemi bıraktırdıBen neden bu kadar cok kullaniyorum bilmiyorum 12. Haftada biter diye dusunuyorum.bende firdevs hanima gittim ama devam edermiyim bilmiyorum.hala doktor arayisindayim
Değer ama bence ya ne bileyim samimi ve yaklaşımı iyiErkan bey çok iyi ama çok yoğun işte hiç vaktinde giremiyorum randevuya
Evet çok iyi birisi beni tüp bebeğe o yönlendirmişti çatlatma tedavisi olumsuz oluncaDeğer ama bence ya ne bileyim samimi ve yaklaşımı iyi
Aynen öyle çok ilgili çok samimi cana yakın elinden gelenin fazlasını yapan bir doktorErkan beye ablam iki cocugunun dogumunu gerceklestirdi gayet memnundu.zaten yillrdir kocaelide bilmeyen yok kendisini....
Umarim sizde inşallah guzel haberler alirsiniz.rabbim dileyen herkese nasip etsinBen de bugün transfer oldum dualarınızda yer verin inşallahbu kadar hamilenin arasına ekleniriz inşallah
Sağlıkla ilerlesin sımsıkı tutunsun inşallahBen de bugün transfer oldum dualarınızda yer verin inşallahbu kadar hamilenin arasına ekleniriz inşallah
Amiin Allah razı olsunUmarim sizde inşallah guzel haberler alirsiniz.rabbim dileyen herkese nasip etsin