Hayır canım bir yan etki fark etmedim kendimdeİlaçların başka yan etkileri var mı canım?
Aa süperBen şeyma hocada 12. Haftami tamamladım ve 1.250 tl verdim son muaynemi oldum kızlar.ikili testimide orda yaptirdim 1.000 tl fiyati onunda...ve tum ilaclarimi kesti.sadece oksapar ve asprin dedi...ama bende daha once aspirini kestigi icin lekelenmemde olmadigi icin sadece oksapara devam ediyorum kendimce.birde ek olarak magnezyum ve demir hapi verdi...
Ahh harikaHayır canım bir yan etki fark etmedim kendimde
Kişiden kişiye değişiyordur muhtemelenAhh harikaTüp bebek tedavisindeki ilaçların çok yan etkileri olur diyorlardı da ben hep korkordum..
Umarım bizler cümleten etkilenmeyen gruptayızdırKişiden kişiye değişiyordur muhtemelen
Hahah inşallahUmarım bizler cümleten etkilenmeyen gruptayızdır
Canım sen ne yaptın kalp atışı için gittin miBen 5. Haftada kese için gitmiştim cumartesi de kalp atışı için gideceğim canım inşallah
Canım evet ya benim tam 6. Hafta da gece kahverengi lekelenmem olmuş sabah uyanında hemşire hanıma yazdım gelin bi bakalım dediler gittik ikisinin de kalbi atıyor çok şükür rabbime iyiyiz coraspirin ve oksaparı kestik Salı günü doktor Hanım yine gelin bi bakalım kan sulandırıcılara duruma göre karar veririz dediCanım sen ne yaptın kalp atışı için gittin mi
Ay çok sevindim ikisi de seninle maşallahCanım evet ya benim tam 6. Hafta da gece kahverengi lekelenmem olmuş sabah uyanında hemşire hanıma yazdım gelin bi bakalım dediler gittik ikisinin de kalbi atıyor çok şükür rabbime iyiyiz coraspirin ve oksaparı kestik Salı günü doktor Hanım yine gelin bi bakalım kan sulandırıcılara duruma göre karar veririz dedi
Aminnn inşallah canım senin nasıl gidiyorAy çok sevindim ikisi de seninle maşallahbununla geçirmiş ol bir daha yaşama hayırla sağlıkla kucağına al inşallahh
Beklemedeyiz işte cumaya şafak sayıyoruzAminnn inşallah canım senin nasıl gidiyor
Maşallah canım sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallahBeklemedeyiz işte cumaya şafak sayıyoruz
Aşırı yatmıyorum cemiyetlerimiz vardı onlara gittim. Sadece yukarı uzanmamaya ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Zaten normal hayatına dön demişti doktor hanım. Genel olarak evde uzanıyorum ama hasta gibi de yatmıyorum bakalım
bu işin ticari boyutu yadsınamaz bir gerçek. Ama ben burada tedavi gördüğüm sürede öyle hissetmedim. Daha önce araştırma yaparken birçok yerle görüştüm ve dediğiniz gibi ticaret boyutunu hissettiğim için vazgeçtim. Ama burada açıkça her şeyi konuşurup karar bize kalıyor. Başka yerler gibi arayıp karar verdiniz mi diye darlamıyorlar en azındanİki kuzenim de Şeyma fenercioğlu’yla beraber konak hastanesinde evlat sahibi oldular. Bende gittim ama pek beğenmedim biraz ticarethaneye dönmüş gibi geldi. Yaşım 26 ve bana hamile kalma şansın %7 dedi hiçbi rahatsızlığımız yokkenyani bizi korkutup bi an önce tedaviye başlayalım diye yapılmış gibi geldi bizlere ve vazgeçtik
Amiin inşallah canımMaşallah canım sağlıkla kucağınıza alalım hepimiz inşallah
Herkesin hikayesi farklı tabiibu işin ticari boyutu yadsınamaz bir gerçek. Ama ben burada tedavi gördüğüm sürede öyle hissetmedim. Daha önce araştırma yaparken birçok yerle görüştüm ve dediğiniz gibi ticaret boyutunu hissettiğim için vazgeçtim. Ama burada açıkça her şeyi konuşurup karar bize kalıyor. Başka yerler gibi arayıp karar verdiniz mi diye darlamıyorlar en azından
3 ay genel olarak riskli dönem olduğundan dikkat etmek gerekiyorKızlar pozitifi gördükten sonra da nekahat dönemine devam mı?