Benim öğleden sonraydı canım, hatta ilk transferim 14:00 da oldu. 2. Denemem 15:00 da oldu. Sabah 10:00 gibi çağırdılar son kez rahim kontrolü yapalım ona göre embriyoları çözdürelim dediler rahim normal olunca embriyoları çözdüler öğleden sonra transfer yaptılarTransferleriniz öğleden önce mi yapıldı öğleden sonra mı kızlar
O gün okula gidecek miyim diye düşündüm de. Sabah kontrol oluyorsa o gün de gidemem muhtemelenBenim öğleden sonraydı canım, hatta ilk transferim 14:00 da oldu. 2. Denemem 15:00 da oldu. Sabah 10:00 gibi çağırdılar son kez rahim kontrolü yapalım ona göre embriyoları çözdürelim dediler rahim normal olunca embriyoları çözdüler öğleden sonra transfer yaptılar
Benim her iki denememde de sabah erkenden rahim kontrolüne çağırıp öğleden sonra transfer için tekrar çağırdılarO gün okula gidecek miyim diye düşündüm de. Sabah kontrol oluyorsa o gün de gidemem muhtemelen
Çok sağol canım. İlaçlara başladım her şey yolunda giderse 2 hafta içinde tranfer olacak bakalımBenim her iki denememde de sabah erkenden rahim kontrolüne çağırıp öğleden sonra transfer için tekrar çağırdılar
İnşallah canımÇok sağol canım. İlaçlara başladım her şey yolunda giderse 2 hafta içinde tranfer olacak bakalım
Benimde ayni sekilde ogleden sonra oldu...Benim öğleden sonraydı canım, hatta ilk transferim 14:00 da oldu. 2. Denemem 15:00 da oldu. Sabah 10:00 gibi çağırdılar son kez rahim kontrolü yapalım ona göre embriyoları çözdürelim dediler rahim normal olunca embriyoları çözdüler öğleden sonra transfer yaptılar
Genel olarak öyle oluyor demekkiBenimde ayni sekilde ogleden sonra oldu...
Ben pozitif ve çift kese gördüm haftaya kalp atışı randevum Var inşallah heyecanlıyım 2. DenememdiKızlar ne durumdasiniz kimsenin sesi cikmamis uzun zamandir grupta.herkes iyi mi?
Yaaa cok sevindim bende cift istiyordum ama kismet degilmis.şuan 11+5 benimde carsamba gunu kontrole gidiyorum 12. Haftayi deviriyoruz allahin izniyle...Ben pozitif ve çift kese gördüm haftaya kalp atışı randevum Var inşallah heyecanlıyım 2. Denememdisizde durumlar nasıl
Ya ne güzel hayırlısıyla büyüsün bebişinizYaaa cok sevindim bende cift istiyordum ama kismet degilmis.şuan 11+5 benimde carsamba gunu kontrole gidiyorum 12. Haftayi deviriyoruz allahin izniyle...
Bizde iyiyiz çok şükür cuma günü ikili test için gidicez bakalımKızlar ne durumdasiniz kimsenin sesi cikmamis uzun zamandir grupta.herkes iyi mi?
Tebrik ederimm sağlıkla devam etsin inşallahBen pozitif ve çift kese gördüm haftaya kalp atışı randevum Var inşallah heyecanlıyım 2. Denememdisizde durumlar nasıl
Biz peş peşeyiz sanırım...bende çarsamba yaptircamBizde iyiyiz çok şükür cuma günü ikili test için gidicez bakalım
O zaman benim daha bulantılarımın çok olmaması normal daha 5+5 minnağızTebrik ederimm sağlıkla devam etsin inşallahbenim bulantım 6. Hafta basladı azar azar 8.9. Hafta baya çoğaldı 10. Hafta azalmaya başladı çok şükür
Şeyma hoca hasta isteğine bağlı mı doğuma kadar devam diyor biri sanki 12. Haftaya kadar devam ediyor sadece demişti ben bilmiyorum amaİnsallah sizde guzelce dinlersiniz kalp atisini...bende seyma hoca ile sanirim doguma kadar ilerlemicem cunku dogumuda sgk destegi yokmus o beni üzdü malesef....
Ben dün aradigimda sordum doğuma kadar takip ediyor doğumda yaptiriyor dedi.bakalim yarin gittigimde daha detayli ogrenirim.tup bebekde sgk destegi olmamasi tamam ama keşke dogumda olsaydi ona uzuldumŞeyma hoca hasta isteğine bağlı mı doğuma kadar devam diyor biri sanki 12. Haftaya kadar devam ediyor sadece demişti ben bilmiyorum ama