Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Ben dün aradigimda sordum doğuma kadar takip ediyor doğumda yaptiriyor dedi.bakalim yarin gittigimde daha detayli ogrenirim.tup bebekde sgk destegi olmamasi tamam ama keşke dogumda olsaydi ona uzuldum
Evet özel sağlık sigortası da geçmiyor Şeyma hoca da bende o yüzden devam edemeyebilirim 12. Haftadan sonra büyük ihtimal

Evet özel sağlık sigortası da geçmiyor Şeyma hoca da bende o yüzden devam edemeyebilirim 12. Haftadan sonra büyük ihtimal
Bende muhtemelen son kez giderim ama ilac dozlari icin baska doktora guvenmeyi ogrenmeliyim.şuan duphaston ve progynova kullaniyorum hap.ayrica folik asit.haftada bir pruloton,gunde iki kez fitil,iki gunde bir oksapar.siz neler kllaniyorsunuz

Bende muhtemelen son kez giderim ama ilac dozlari icin baska doktora guvenmeyi ogrenmeliyim.şuan duphaston ve progynova kullaniyorum hap.ayrica folik asit.haftada bir pruloton,gunde iki kez fitil,iki gunde bir oksapar.siz neler kllaniyorsunuz
Ben şuan coraspirin 1
Dekort 1
Estrofem sabah 2 akşam 2 (progynova bende yan etki yaptı)
Folik asit nates dha ve vma olan marka kullan dediler
Prograf sabah 1 akşam 1
Progestan 1-1
Proluton 5 günde 1
Oksapar 1
Duphaston sabah 1 öğle 1 akşam 1
Şuan böyleyiz ilaçlarda ama kalp atışını görünce belki değişiklik yapar mı bilmiyorum

İzmitte fetal dna yapan yer arastirdiniz mi hic kizlar bilen var mı.Ben yarin ikiliyi yaptiricam ama fetal hic arastirmadim

Ben suan sadece Duphaston fitil ve oksaparı kullanıyorum duphaston cuma son

Erkan beye ablam iki cocugunun dogumunu gerceklestirdi gayet memnundu.zaten yillrdir kocaelide bilmeyen yok kendisini....

X