kım ne yaarsa kendıne yapar vallahı..Evet artik acigi kapalisi fark etmiyor ayni oranda namusuz olmus insanlar.
Yazik.
Nerdee keşke .Zaten iş onunla bitseydi ...Dilberi bilmiyor musunuz?Hiç ihtimal vermemiştim.Bu kadının elinden çocuk alınmalı ama nasıl..kım ne yaarsa kendıne yapar vallahı..
ama bazı kapalılar vardır oyle bı gıyınıp oyle seyler yaparlar kı sasırıyom artık
pes dıyom!..acıgıda kapalısıda yapar yapamaz dıye bısı yok ama basına bı turban takıyosan az da olsa saygısı olmalı..bası kapalı cama cıkmayan bırı evlı barklı ıken eve erkek alıyosa bunada pes derım..
arkadaslar gecen sene tanıstıgım komsum kocasını aldatıyor ve bunu bılmek benı cok rahatsızedıyor bıyere calısmaya gırdı ordakı bı adamla tanısmıs adamı eve alıyor sureklı. bırde cocugu var cok mide bulandırıcı bana ben onu sevıyorum dedı bende görusmeyı kestım ama son sözumu soyledım cunku ahirette hesabını banada sorarlar yaptıgın yanlıs kendıne yazık edıyosun er yada gec bu yaptıgın ortaya cıkar dedım alakayı kestım bunu ögrendıgımden berıde görüşmüyorum
apartmandakı herkes bılıyormus hep görmüşler herkes kadının evden cıkmasını ıstıyor
adam eve cok rahat girip cıkıyor anlayacagınız bı kadının kocası bılmıyor küçük bıde cocugu var cok acıyorum o cocuga 5 yasında daha ınanın bunu kımseyle paylasamamak ve susmak benı cok rahatsız edıyor
daha gencecık kadın nasıl mıdesı alıyor bılmem adamda tam bı kıro gormelısınız iğrenc
sacım görunur dıye balkona bıle cıkmayan bırıydı bu anlattıgım kişi ınsan bu kadar mı sapıtır
ne desem boş sadece içimi bosaltmak için yazdım kocasına da yazık
sustukca içim şişti valla
neden mi çünkü bian önce herşey ortaya cıksın istıyorum adamın bırı 1. kattakı komsunun kocasına bu apartmanda işte hepimizin bıldıgı o malum kelımeyı kullanarak boyle bır kadın varmıs burda demıs yanı herkes zan altında dısarıdakı ınsanlara göre
bunu söyleyemıyorumda pekı sen olsan ne yapardın
buna cok kızıyom baslarına bı turban takıyolar yemedıklerı nane kalmıyo ve bası acıklara laf edılır bıde.!!!
cok ıgrenc evlısın barklısın ve cocugun yanında nasıl yapar kı bunu kadının esı salakmı yaa nasıl fark etmezde anlamaz..
belkıde haberı vardır!..
o cocugn psıkolojısı ne durumda kım bılır gelecege nasıl parlak bı bırey olacak!..
senın mıden bulanmasın arkadasım bekle patlar bu olay yarın oburus gun bu sefer ben bısı yapmadım ayakarına takılırlar..
baska erkeklemı olmak ıstıyosun boşa kocanı yap ne yapıcaksan!..
bırak cocugunuda bu kadını gıdısatı bellı arkadasımk sen uzak dur yeter bence..
bırak baskalarının mıdesı bulansın!..
buna cok kızıyom baslarına bı turban takıyolar yemedıklerı nane kalmıyo ve bası acıklara laf edılır bıde.!!!
cok ıgrenc evlısın barklısın ve cocugun yanında nasıl yapar kı bunu kadının esı salakmı yaa nasıl fark etmezde anlamaz..
belkıde haberı vardır!..
o cocugn psıkolojısı ne durumda kım bılır gelecege nasıl parlak bı bırey olacak!..
senın mıden bulanmasın arkadasım bekle patlar bu olay yarın oburus gun bu sefer ben bısı yapmadım ayakarına takılırlar..
baska erkeklemı olmak ıstıyosun boşa kocanı yap ne yapıcaksan!..
bırak cocugunuda bu kadını gıdısatı bellı arkadasımk sen uzak dur yeter bence..
bırak baskalarının mıdesı bulansın!..
[/U][/B]
Yalan rüzgari....o diziyi bilen varmi?
ya var ya bu kızı bu yüzden seviyorum ben. aklımdan geçenleri yazmışsın. :1hug:yani böyle bir atmasyon konuyu bu kadar sayfa okudum ya tebrik ettim kendimi.vereliniortak
tüm apartman bilecek, olaylar çocuğun gözü önünde cereyan edecek, sevgiliyle koca tanışacak ama Allah'ın salağı adam uyuyacak.
yok arkadaşım bir fırın ekmek yemen gerek senin daha.
mantık hataları fazla burada.
sana kolonya'dan ders almanı tavsiye ediyorum.
kendisi bu konuda uzmandır. kaydirigubbakcemile3
yani böyle bir atmasyon konuyu bu kadar sayfa okudum ya tebrik ettim kendimi.vereliniortak
tüm apartman bilecek, olaylar çocuğun gözü önünde cereyan edecek, sevgiliyle koca tanışacak ama Allah'ın salağı adam uyuyacak.
yani böyle bir atmasyon konuyu bu kadar sayfa okudum ya tebrik ettim kendimi.vereliniortak
butun ınsanlar aynı kefeye zaten konulamaz..arkadaşlar lütfen genelleme yapmayalım yasakkelime
bütün türbanlıları zan altında bırakmaya hakkımız yok değil mi?
içlerinde çok saygıdeğer hanımefendi kişiler oldugu gibi kötüler de olacak elbet ama bu tüm türbanlıların kötü oldugu anlamına gelmez
bakın kesınlıkle genelleme yapmıyom !..arkadaşım yazdıklarının bir çoğunda haklsın.yapılan şey çook kötü birşey.kabul edilemez.
aldatma ne kadına ne erkeğe yakışıyor.
altınız çizdiğim cümleler ,o dediğiniz kişiden kişiye göre değişir.
her açık bir değildir her kapalı da bir değildir.
o kişi ailesinin veya eşinin zoruyla kapanmıştır,büyük ihtimalle.gerçekten Allah sevgisi ve Allah korkusu içinde olsaydı bu tarz işler peşiinde koşmazdı :1no2:
imanı tam oturmamış,baskı ve geçici heveslerle kapanan,dini sadece kapanmak zanneden,sadece şekille müslüman,Allah'ın diğer emirlerini unutan,kapanmış ama dinini gerçekten öğrenmemiş ,ahlakını güzelleştirmemiş bir kişiden de herşey beklenebilir,bu duruma da şaşırmamak gerekir
neticede sadece(!) başını örtmüş(!)
arkadaşlar lütfen genelleme yapmayalım yasakkelime
bütün türbanlıları zan altında bırakmaya hakkımız yok değil mi?
içlerinde çok saygıdeğer hanımefendi kişiler oldugu gibi kötüler de olacak elbet ama bu tüm türbanlıların kötü oldugu anlamına gelmez
vereliniortakıŞTE BU KAR KONUMUZ ACIK VEYA KAPILI DEĞıL :)))))butun ınsanlar aynı kefeye zaten konulamaz..
acık olan kapalı olanında ıyısı tabıkıde vardır..
ben sadece ılk sayfayı okudum celıskılımı bılemem..vereliniortakİŞTE BU KAR KONUMUZ ACIK VEYA KAPILI DEĞİL :)))))
BİRKADININ AHLAKSIZLIĞIDIIII BUNADA İNANMIYORUM KONU SAHİBİİİİ ÇELİŞKİLİ DAVRANYORRRRRÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?