sanmam kocasinin cinnet gecirecegini , kadinda kocasini tanidigi icin zaten bukadar rahat
hem kocasini o adamla tanistirirken ne sifatla tanistirmiski, kocacim sana arkadasimi tanistirayim derken adam niye sormamis neyin nesi bu ne arkadasi diye, gerci bu zeki kadin kilifin hazirlayipta tanistirmistir ya
konu sahibi arkadasda dizi sunuyo bize sanki gelip bilaf atiyo, reklamlardan sonra der gibi cikip gidiyo:umursamaz:dogru düzgün dursada surda anlasak neyin nesi:1closedeyes:
misafırım gelmeseydı olayı canlı canlı anlatacaktım ama olmadı bırazdan mısafırlerımı yolcu etcem emınımkı a damya apartmana gırerken yada cıkarken görucem
günde bikaç kez bıle geldıgı oluyor adam kan ter içinde çıkıp gidiyor amaaan offfff bu olaya şahit olmak bile yeterınce kötü arkadaşlar gidip söylesen senden kötüsü olmaz
tasınacaktı sımdı vazgeçti heralde
tuz ısteyememkı konusmuyorum artık
[/U][/B]
Yalan rüzgari....o diziyi bilen varmi?
kızlar adam cıktı gitti
simdide benım komşu topuklularıı gıymıs apartmanı ınleterek gıdıyor
iş bitmiş yani
kızlar adam cıktı gitti
iş bitmiş yani
tsanmam kocasinin cinnet gecirecegini , kadinda kocasini tanidigi icin zaten bukadar rahat
hem kocasini o adamla tanistirirken ne sifatla tanistirmiski, kocacim sana arkadasimi tanistirayim derken adam niye sormamis neyin nesi bu ne arkadasi diye, gerci bu zeki kadin kilifin hazirlayipta tanistirmistir ya
konu sahibi arkadasda dizi sunuyo bize sanki gelip bilaf atiyo, reklamlardan sonra der gibi cikip gidiyo:umursamaz:dogru düzgün dursada surda anlasak neyin nesi:1closedeyes:
Sahit olma güzelim o ozaman...ilgini alakani kestin madem o kadinla...adamin ne zaman saat kacta geldigini kan ter icinde oldugnu falan nerden biliyorsun?
Namussuzluk yapiyorsa kendine yapiyor günahi vebalide onun...sana bir zarari varmi yokmu bilmiyorum...eger yoksa...ilgilenme olsun bitsin
biri bana özet geçebilir mi neler oldu burda
ilk sayfada kadın adamdan ayrılmaya niyetli değildi
11.sayfada adam kadını terketmiş
vay anasını
hastasin canim ondandir:teselli:
adamin heberi yok biseden kadin da ayrilmak istemedi hic, sevgiliside
bunlar böyle üclü mutlu mesut yasiyozemuszemus
he bu arada gectimi agrilarinkaydirigubbakcemile5
kızlar adam cıktı gitti
iş bitmiş yani
çok ilginç siz pencereden baktığınız an adam kan ter içinde apartmandan çıkıyordu.
ne tesadüf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?