• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komum kocasn aldatyor artk midem bulanyor:(

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
333
arkadaslar gecen sene tanıstıgım komsum kocasını aldatıyor ve bunu bılmek benı cok rahatsızedıyor bıyere calısmaya gırdı ordakı bı adamla tanısmıs adamı eve alıyor sureklı. bırde cocugu var cok mide bulandırıcı bana ben onu sevıyorum dedı bende görusmeyı kestım ama son sözumu soyledım cunku ahirette hesabını banada sorarlar yaptıgın yanlıs kendıne yazık edıyosun er yada gec bu yaptıgın ortaya cıkar dedım alakayı kestım bunu ögrendıgımden berıde görüşmüyorum
apartmandakı herkes bılıyormus hep görmüşler herkes kadının evden cıkmasını ıstıyor
adam eve cok rahat girip cıkıyor anlayacagınız bı kadının kocası bılmıyor küçük bıde cocugu var cok acıyorum o cocuga 5 yasında daha ınanın bunu kımseyle paylasamamak ve susmak benı cok rahatsız edıyor
daha gencecık kadın nasıl mıdesı alıyor bılmem adamda tam bı kıro gormelısınız iğrenc
sacım görunur dıye balkona bıle cıkmayan bırıydı bu anlattıgım kişi ınsan bu kadar mı sapıtır
ne desem boş sadece içimi bosaltmak için yazdım kocasına da yazık
sustukca içim şişti valla

ilahı adalet ıNŞALLAH yerini bulurda basılır artık tek istedıgım bu

artık şaşırmıyorum;o kadar doğal geliyorki bu tarz durumlar bana..
bence sizinde mideniz bulanmasın arkadaşım..git gide deformasyona uğruyor insanlar..:delphin:

ah canım gerçekten mide bulandırıcı...bizimde komşumuzun gelini yapmış 3 yıl filan oldu sanırım..adamın karısı gelip bağırmıştı sokağın ortasında..kadın rezil olmuştu hiç unutamıyorum!!!sonra gizli gizli evden çıkıp bir hafta ortaya çıkmamıştı..3 tane de çocğu var üstelik..adam kocası işteyken geliyomuş hep market alışverişlerini filan getiriyomuş..fakirler bahanesiyle yardım ediyorum ondan geliyorum filan diyomuş ama yalan tabikide....iğrenç bişey bide kocasıyla yıllarca sevdilerde evlendiler yaaa...aynen aysuncuğum kadın pardüsesiz dışarı çıkmaz saçım görüncek diye pür dikkat ama....Allah hidayet versin böylelerine...kadına edep ne de yakışıyor!!!

Yazik yazik yazik yazik 5 yasinda herseyi anlayan cocuga yazikmafoldumbenmafoldumben
hayati boyunca unutmaz annesinin yaptigi pisliklerimafoldumben

hem kadindaki cesarete bak ya, hicmi korkmuyo konu komsu kocama söyler diye amma piskin saripeynirmis :1shok:

peki nezamandir aldatiyo ya nasil duymaz görmez kocasi hayret biseygamyoncuiremsu

ben sadece o 5 yaşındaki çocuğa acırım. kadın ne yaparsa yapsında bari çocuğun yanında yapmasın yuh yani

ne doyumsuz kadınlar varya,ya bunlarda kadının sapığı ha...
her geçen gün daha kötü şeyler duyuyoruz...artık şaşırmıyoruzda...

nasıl bir toplum olduk aklım almıyor
namus onur haysiyet utanma kalmamış artık bu insanlarda
benimde midem bulanıyor hemde çok:kızgın:

canım insanları anlamak çook zor amcamların karşı komşusuda öyle kız 21 yaşında 2 senelik evli bebeği olduktan sona bebeğini alıp kardeşim bakmak zorundayım diye başka adamlarla buluşmuş msnde chatleşmeler sohbetler eşini sürekli aldatmış eşide az anlayınca msndeki yazışmaları benim saf kuzenimin üstüne atmış o konuşuyo erkeklerle ben dilim diye dünyada öyle insanlar varki sen getir el üstünde tut herşeyi aldır ama genede doyma aldat ne kadar iğrençliktir:S

asıl bombayı dınleyın kızlar
adamla kocasını arkadas yaptı bu kadın iş yerınden ya görüsüyorlar adam koczsı varkende gelıyor
kızınıda babaanneye gönderıyor ozman alıyor eve cocuk hep babannede bazanda odasına kapatıyormus bukadarda rahat anlayacagınınız ,
cocuk bence herseyı bılıyor cunku kucucuk cocuk ama cok edepsiz belden asagı konusuyor hareketlerıde kadın gıbı annesını örnek alıyo galıba
o kadınla konustugm gune lanet olsun

stelina dogru soyluyor her komsusu biliyor da bir Allah'in kulu da kocasina citlatmiyor mu?
hem komsular evden cikmasini istiyormus, adam karisina komsular neden
evi bosaltmamizi istiyor var mi bunun bir sebebi demiyor mu yada komsularina derdiniz ne neden
evden cikacagim demiyor mu adam?

bazı arkadaşlar örnek vermiş bence bunun kapalılıkla açıklıkla alakası
insanın vicdanı nasıl el veriyo ya hemde çocuğunun gözü önünde
allah kahretsin bu kadarda sapkınlık olmaz ya bunları duyunca okuyunca midem kalkıyo
hiçmi allah inancı yok ne kadarda saygısız insanlar bunlar ya hem aldatan kadın hemde aldatan erkeğe diyorum hata 2 taraflı günümüzün erkekleri genç kzlarla aldatır kadınlarda eşlerini bir başka evli erkekle aldatır bu ne biçim dünya ya
allah hepsine akıl fikir versin .

arkadaşlar burası kk ama inanın evli erkekle bilikte olup baştan çıkaran yada kocasını aldatanlarda kadınlar kadının adını kirletiyolar.yazıklar olsun valla.

komşular bilecek ve kocasına söylemeyecek......işte buna inanmam
evet aynen oyle apartmandakı herkes hatta dıger evlerdende bılen var ama kımse soylemıyor
cunku ınsanlar korkuyor boylelerınden korkulur gercekten cünkü hiç aldırmıyor cok rahat kımse basını agrıtmak ıstemıyor iftirada atabılır sınek küçük ama mide bulandırır

asıl bombayı dınleyın kızlar
adamla kocasını arkadas yaptı bu kadın iş yerınden ya görüsüyorlar adam koczsı varkende gelıyor
kızınıda babaanneye gönderıyor ozman alıyor eve cocuk hep babannede bazanda odasına kapatıyormus bukadarda rahat anlayacagınınız ,
cocuk bence herseyı bılıyor cunku kucucuk cocuk ama cok edepsiz belden asagı konusuyor hareketlerıde kadın gıbı annesını örnek alıyo galıba
o kadınla konustugm gune lanet olsun

yazdigimi soruyu göredin galiba nezamandan beri aldatiyor kocasini, neden icimden bir his kocasinin haberi var diyor acabaCADIARZU (okadar gircek cikcak evlerine adamin kulagina gitmicek):sinifsinif:

Back