- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.794
- 333
arkadaslar gecen sene tanıstıgım komsum kocasını aldatıyor ve bunu bılmek benı cok rahatsızedıyor bıyere calısmaya gırdı ordakı bı adamla tanısmıs adamı eve alıyor sureklı. bırde cocugu var cok mide bulandırıcı bana ben onu sevıyorum dedı bende görusmeyı kestım ama son sözumu soyledım cunku ahirette hesabını banada sorarlar yaptıgın yanlıs kendıne yazık edıyosun er yada gec bu yaptıgın ortaya cıkar dedım alakayı kestım bunu ögrendıgımden berıde görüşmüyorum
apartmandakı herkes bılıyormus hep görmüşler herkes kadının evden cıkmasını ıstıyor
adam eve cok rahat girip cıkıyor anlayacagınız bı kadının kocası bılmıyor küçük bıde cocugu var cok acıyorum o cocuga 5 yasında daha ınanın bunu kımseyle paylasamamak ve susmak benı cok rahatsız edıyor
daha gencecık kadın nasıl mıdesı alıyor bılmem adamda tam bı kıro gormelısınız iğrenc
sacım görunur dıye balkona bıle cıkmayan bırıydı bu anlattıgım kişi ınsan bu kadar mı sapıtır
ne desem boş sadece içimi bosaltmak için yazdım kocasına da yazık
sustukca içim şişti valla
apartmandakı herkes bılıyormus hep görmüşler herkes kadının evden cıkmasını ıstıyor
adam eve cok rahat girip cıkıyor anlayacagınız bı kadının kocası bılmıyor küçük bıde cocugu var cok acıyorum o cocuga 5 yasında daha ınanın bunu kımseyle paylasamamak ve susmak benı cok rahatsız edıyor
daha gencecık kadın nasıl mıdesı alıyor bılmem adamda tam bı kıro gormelısınız iğrenc
sacım görunur dıye balkona bıle cıkmayan bırıydı bu anlattıgım kişi ınsan bu kadar mı sapıtır
ne desem boş sadece içimi bosaltmak için yazdım kocasına da yazık
sustukca içim şişti valla