• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyla Kavga

Hem iftiracı hem de çirkef... Böyle biri için canınızı sıkmaya değmez.

Bazı insanlar toplu yaşamayı bilmiyor maalesef. Apartmanda yaşıyorsak bazı şeyleri tolere etmek zorundayız, edemiyorsak müstakil eve geçmek gibi bir seçeneğimiz var. Gel de anlat işte bu insanlara.

Kulağının üstüne yatmış işte senin alt komşu da..

Zaten çarşaf halı silkmek mi kalmış bu devirde Allah aşkına , baştan söylemişsiniz süpürdüm diye.

Malesef bazı insanlar çirkef oluyor. Sessiz kaldıkça haklıyım zannedip, daha da cirkefleşiyor .
Supurulsun veya süpürülmesin balkondan, pencereden çarşaf,hali vs silkelenmez. Çok da kötü bir görüntü oluyor zaten. Sizin konunuzda da sanırım o kapı çarpmasını günde 5-10 kere yaşıyor o komşu. Size patlamış. Şahsen ben olsam kapının girişine de çıkışına da not aşarım lütfen dikkat edin diye. Büyük ihtimalle fren sistemi olmadığını bilmeyen kurye,kargocu, misafir vs da çarpıyordur. Kadın yalnız biraz çirkef ve yalancı uğraşmaya değmez deli belki de.

Supurulsun veya süpürülmesin balkondan, pencereden çarşaf,hali vs silkelenmez. Çok da kötü bir görüntü oluyor zaten. Sizin konunuzda da sanırım o kapı çarpmasını günde 5-10 kere yaşıyor o komşu. Size patlamış. Şahsen ben olsam kapının girişine de çıkışına da not aşarım lütfen dikkat edin diye. Büyük ihtimalle fren sistemi olmadığını bilmeyen kurye,kargocu, misafir vs da çarpıyordur. Kadın yalnız biraz çirkef ve yalancı uğraşmaya değmez deli belki de.
Fren sistemi var aslında kapıda ama bozuldu sanırım. Çünkü benden sonra iki kişi de baya sert çarptı. Sadece bunun için olsa inanın tamam deyip kapatacaktım konuyu ama iftira attı. Küfür edip, üzerime yürüdü demiş ev sahibine. Kendisi balkondaydı ben kapıda uçacak halim yok ya ..
Su mübarek günde çok moralim bozuldu .

Amin..
Bir de iftira atmış üzerine yürümüşüm küfür etmişim, kendisi balkonda ben kapıdaydım uçacak mıydım acaba ?

Benden sonra iki kişi daha sinaya sert çarptı kapıyı onlara sesini cıkarmadı.
Bende geçen aylarda tartıştım oda aynı şekilde yalanlar söylemişti. Bizde dışarı hiçbir şekilde bir şey asmak vs yasaktır. Balkon içine çamaşır asarken annem pencere kenarına yere değmesin diye pike koydu dışarıdan gözükmüyor sürgülü pemcere arasına sıkıştırdı. Bir baktık sesler geliyor taaa çarpaz taraftan alt kattan biri anneme bağırıyor ne çırpıyorsun diye. Oradan pikeyi alırken annemin başını görmüş. Annemde ben çamaşır asıyorum ne çırpması derken kadın nasıl bağırıyor dayanamadım laf saydım kafan basmıyor mu kadın çamaşır asılıyor hadi çırpılsa bu taradtan oraya bile gelmez demek ki tepemdeki katlardan olmuş yok bağırıyor bırde gelmiş yüzümün resmini çekip gruba atmış işte halı çırpmışız ekmekler varmış biz şok😳 Sitede oturmayı bilmiyormuşuz. Polise izinsiz resim çektiği için şikayete gidiyorduk yönetici aradı affedin diye öğrendik ki yöneticinin kızıymış. Babası hatrına affettık ama kendisi kapı önünde ayakkabılar yorgan sermeler nevresım asmalar mübarek 🤦‍♀️ resmen kurallara uyanlara çirkeflik yapıp kendi istediğini yapıp kurallara uyanlara kan kusturuyor deli midir nedir 🙄

Hem iftiracı hem de çirkef... Böyle biri için canınızı sıkmaya değmez.

Bazı insanlar toplu yaşamayı bilmiyor maalesef. Apartmanda yaşıyorsak bazı şeyleri tolere etmek zorundayız, edemiyorsak müstakil eve geçmek gibi bir seçeneğimiz var. Gel de anlat işte bu insanlara.
Zaten gürültülü bir aile değiliz, oğlum erken yatar . 1. Katta ister istemez kapı sesi oluyordur. Gece olsa yine tamam diyecegim de güpe gündüz herkese rezil oldum ..

Bende geçen aylarda tartıştım oda aynı şekilde yalanlar söylemişti. Bizde dışarı hiçbir şekilde bir şey asmak vs yasaktır. Balkon içine çamaşır asarken annem pencere kenarına yere değmesin diye pike koydu dışarıdan gözükmüyor sürgülü pemcere arasına sıkıştırdı. Bir baktık sesler geliyor taaa çarpaz taraftan alt kattan biri anneme bağırıyor ne çırpıyorsun diye. Oradan pikeyi alırken annemin başını görmüş. Annemde ben çamaşır asıyorum ne çırpması derken kadın nasıl bağırıyor dayanamadım laf saydım kafan basmıyor mu kadın çamaşır asılıyor hadi çırpılsa bu taradtan oraya bile gelmez demek ki tepemdeki katlardan olmuş yok bağırıyor bırde gelmiş yüzümün resmini çekip gruba atmış işte halı çırpmışız ekmekler varmış biz şok😳 Sitede oturmayı bilmiyormuşuz. Polise izinsiz resim çektiği için şikayete gidiyorduk yönetici aradı affedin diye öğrendik ki yöneticinin kızıymış. Babası hatrına affettık ama kendisi kapı önünde ayakkabılar yorgan sermeler nevresım asmalar mübarek 🤦‍♀️
Her apartmanda var böyle tipler demek ki ..
Bizimkinde her merdivene terliklerini ayakkabılarını sıralıyor mesela bir kere bile birsey demedim .

Böyle çirkeflere anladığı dilden konuşmak lazım demek ki..

Her apartmanda var böyle tipler demek ki ..
Bizimkinde her merdivene terliklerini ayakkabılarını sıralıyor mesela bir kere bile birsey demedim .

Böyle çirkeflere anladığı dilden konuşmak lazım demek ki..
Ben astıklarının kapısının önünü çektim bir kere bile o kadar çirkefliğine rağmen atmadık. Birde yüzümü çekiyor densiz annem olsaydı ya orada annem kapalı balkonda olunca saçı açıktı ya onu çekseydi o kadar yüzlerce kişinin olduğu yere atsaydı işte kimse elimden alamazdı. Bir gün asansörde denk gelmeyi bekliyorum çok güzel laflar sokacağım. Herhalde babası yönetici olduğundan kendisi kurallara uymama rahatlığı var :işsiz:

Herkese iyi günler Kızlar.
Bugün mübarek gün herkesin Allah gönlüne göre versin.

Anlatmazsam , yazmazsam çatlayacağım. Çünkü o kadar sinirliyim suan.
Komşuyla kavga ettik. O birinci katta oturuyor ben 3. Katta..

Gelelim olaya..
Dip köşe temizlik yaptım. Atılacaklar vardı. 3 büyük poşet atılacağı aldım. Sonra eşimde patates almıs aşagı in al dedi. Neyse merdiven süpüren ablamız vardı hatta o kadar çöpü görünce yardım edeyim dedi. Dedim yok sağolasın hallederim ben dedim. Tam Demir kapıyı açtım , kapı kapanmasın diye Demir’i çevirdim. O an çöp elimden kaydı onu tutayım derken kapı pat diye demire çarptı fren sistemi çalışmadı o an. Sonra birinci kattaki Kadın çıktı başladı bağırmaya. Uyuyoruz burda , siz sürekli kapıyı çarpıyorsunuz falan diye baya bağırdı. Eşim ağır başlıdır, kavga gürültüyü sevmez. Dedi “Kusura bakma abla çöpü tutarken oldu yanlıslıkla “ dedi hala bağırıyor. Bu defa ben de bağırdım. Herkes bizi izledi :/ Seni şikayet ederim ev sahibine dedi ben de istediğin yere şikayet et dedim. Eşim boşver mübarek gün uzatma diye içeri soktu beni.

Bu komşu hemen aramış ev sahibini . Üzerime yürüdü, küfür etti demiş. Sonra ev sahibiyle ben de konuştum. Dedim ki o balkondaydı ben kapıda üzerine nasıl yürüyeceğim uçacak halim yok ya dedim ev sahibine .

Benden sonra 2 kişi daha baya sert çarptı kapıyı hanımefendi çıkıp tek kelime edemedi.

O kadar sinirliyim ki su an ....
Hayatımda daha saçma bir komşu hikayesi duymadım.Hadi tahammülsüz şuncacık şeyden kavga ediyor anladık ta ev sahibine şikayet ne sanki 5 yaşında çocuğu annesine şikayet ediyor.Bunun üstüne ev sahibiniz de sizi arıyor bu kısım daha sinir bozucu geldi bana.Sonra çarpar ne var bunda bir anlık dikkatsizlikten otomobiller çarpışıyor insanlar yüksekten düşüyor insanlar ölüyor ve yaralanıyor vs...vs....Bir çöp arabası düşmüş ne olacak.Bu kadar tahammülsüz insanlar apartmanda oturmasınlar .Tabi ki bile isteye kimseyi rahatsız etmiyoruz ama toplu halde yaşıyorsak istemeden de olsa rahatsız ediyor ve ediliyoruz .Biraz hoşgörü lazım.Yayla evi değil orası apartman.

Hayatımda daha saçma bir komşu hikayesi duymadım.Hadi tahammülsüz şuncacık şeyden kavga ediyor anladık ta ev sahibine şikayet ne sanki 5 yaşında çocuğu annesine şikayet ediyor.Bunun üstüne ev sahibiniz de sizi arıyor bu kısım daha sinir bozucu geldi bana.Sonra çarpar ne var bunda bir anlık dikkatsizlikten otomobiller çarpışıyor insanlar yüksekten düşüyor insanlar ölüyor ve yaralanıyor vs...vs....Bir çöp arabası düşmüş ne olacak.Bu kadar tahammülsüz insanlar apartmanda oturmasınlar .Tabi ki bile isteye kimseyi rahatsız etmiyoruz ama toplu halde yaşıyorsak istemeden de olsa rahatsız ediyor ve ediliyoruz .Biraz hoşgörü lazım.Yayla evi değil orası apartman.
Ev sahibi zaten tanıdıkları sanırım onu savunacaktı sanırım . Ben sert çıkınca tamam olur öyle seyler ben konuşurum dedi.

Valla senin ev sahibi işgüzar. ❌👎🏻
Ev sahibi dediğin kirayı gününde tam yatırıyor musun ona bakar. Ne kiracılar var. Evin içinden geçiyor, kira, aidat ödemiyor. Ev sahibi icra ile anca alıyor.
benim ilk evliliğimin sonralarında eşimle şiddetli kavgalar ettik. Bir kaç kere karakola düştük filan. Hiçbir komşum şikayetçi olmadı. Aile içi dedi, karışmadı. ev sahibim 1 kere aramadı. Aksine taşındığımda da çok üzüldü. Ben sizden memnundum dedi.
senin o 1. Kattaki arıza madem sese tahammül edemiyorsa müstakil eve geçsin. Apartman bu. Onlarca daire, hayat var. Kiminin çocuğu ağlar, kimi karısıyla kavga eder, kimi yüksek sesle cinsel ilişkiye girer, kiminin terliği ses çıkarır... Hepsinin önüne nasıl geçeceksin.
imkanın varsa sen çık.

Valla senin ev sahibi işgüzar. ❌👎🏻
Ev sahibi dediğin kirayı gününde tam yatırıyor musun ona bakar. Ne kiracılar var. Evin içinden geçiyor, kira, aidat ödemiyor. Ev sahibi icra ile anca alıyor.
benim ilk evliliğimin sonralarında eşimle şiddetli kavgalar ettik. Bir kaç kere karakola düştük filan. Hiçbir komşum şikayetçi olmadı. Aile içi dedi, karışmadı. ev sahibim 1 kere aramadı. Aksine taşındığımda da çok üzüldü. Ben sizden memnundum dedi.
senin o 1. Kattaki arıza madem sese tahammül edemiyorsa müstakil eve geçsin. Apartman bu. Onlarca daire, hayat var. Kiminin çocuğu ağlar, kimi karısıyla kavga eder, kimi yüksek sesle cinsel ilişkiye girer, kiminin terliği ses çıkarır... Hepsinin önüne nasıl geçeceksin.
imkanın varsa sen çık.
Kirayı günüde yatırırım. Asla bir gün bile geciktirmedim. Pandemiden dolayı işler olmamasına rağmen yine de bir kere bile geciktirmedim kirasını. 1. Kattaki tanıdıklarımı, uzaktan akrabalarımı ne o yüzden onu desteklemeye çalıştı. Ben sert çıkınca hemen lafı çevirdi. Ben konuşurum olur öyle seyler dedi.

Eşime de söyledim cıkıcam zaten. Biz buraya taşındık 4 . Ayda zaten evi satacağım dedi ben de o zaman satacaktın kiraya vermeyecektin dedim. Sonra giderleri karşılayalım dedi onu da kabul ettim. Şimdi evi satacakları vazgeçtiği için beklemede kaldık. Ama taşınacağım burdan.

Kirayı günüde yatırırım. Asla bir gün bile geciktirmedim. Pandemiden dolayı işler olmamasına rağmen yine de bir kere bile geciktirmedim kirasını. 1. Kattaki tanıdıklarımı, uzaktan akrabalarımı ne o yüzden onu desteklemeye çalıştı. Ben sert çıkınca hemen lafı çevirdi. Ben konuşurum olur öyle seyler dedi.

Eşime de söyledim cıkıcam zaten. Biz buraya taşındık 4 . Ayda zaten evi satacağım dedi ben de o zaman satacaktın kiraya vermeyecektin dedim. Sonra giderleri karşılayalım dedi onu da kabul ettim. Şimdi evi satacakları vazgeçtiği için beklemede kaldık. Ama taşınacağım burdan.
En güzeli. evi 3 ay boş dursun başını taşlara vursun. Bu devirde kolay mı iyi kiracı bulmak. Benim babamın vardı Bahçeşehir’de 1+1 dairesi. Neler yaptılar o evde. Fuhuş mu desen, parti mi desen. Sürekli elektriğini, suyunu kestirmek zorunda kalırdı arsız kiracılar yüzünden.
fiber internette yokmuş şimdi ki evinizde. İnternet altyapısı olan, Peyzajlı çok güzel bir siteye taşın. Sitede yönetim olduğu için her tür sorunla yönetim uğraşır. Yönetimde aidatını düzenli yatıran kiracıyla kolay kolay uğraşmaz.

En güzeli. evi 3 ay boş dursun başını taşlara vursun. Bu devirde kolay mı iyi kiracı bulmak. Benim babamın vardı Bahçeşehir’de 1+1 dairesi. Neler yaptılar o evde. Fuhuş mu desen, parti mi desen. Sürekli elektriğini, suyunu kestirmek zorunda kalırdı arsız kiracılar yüzünden.
fiber internette yokmuş şimdi ki evinizde. İnternet altyapısı olan, Peyzajlı çok güzel bir siteye taşın. Sitede yönetim olduğu için her tür sorunla yönetim uğraşır. Yönetimde aidatını düzenli yatıran kiracıyla kolay kolay uğraşmaz.
Aynen internet alt yapısı da yok.
Konuştuk eşimle de taşınalım dedim. Su Pandemi biraz azalsın yasaklar kalksın ona göre ben de bakacağım birseyler.
Siz de zor kurtulmuşsunuz.
Böyle insanlara öyle kiracı lazım aslında..

Hayır insan bile isteye kapı çarpmaz ki ...
Sinir olduğum bir de ev sahibini arayıp iftira atması.

Bundan sonra hususi çarp kapıyı işte. Salak ondan anlar.

Her sabah yataklari toparlarken ben sarjlı süpürgemin aparati var onu takar süpürürüm carsafi öncelikle .
Sonrasinda da bi havalandırma maksatli camdan sallarim ama belirttim durumumu..Benim tikim var o carsafta asagiya inecek kıl tüy yok bilginize dememe ragmen alt katta ki degilde capraz dairede ki kadin kavga cıkartmisti.😒
Alt katta camasir varmismis neden silkeliyormusum..diyorum nerede camasir ben göremiyorum? Bagriniyor komsular bakınn bakınn ne yapiyor diye😆
Deli misin ne bagırıyorsun dedim.
Sus dedim ayip insanlar uyuyor sabah sabah bağırma.
Gel sustur diyor :olamaz:
İsin tuhaf kısmı alt kattaki kadin ise komsular camasirim yok ben evde bile degilim siz ne kavgasi yapiyorsunuz demedi?(evde yoklarmis esim esini aradiginda ögrendi)
Ya sabir diyerek iceri girmistim.Sonra baska bir komsumu arayip ben hata ettim demis.
Bana gelip demesini beklerdim ama insanlar gercekten tuhaf.

Bu yaptığınızı normal bir hareketmiş gibi yazmamalısınız ama ya :/

Allah komşunun da hayırlsını versin. Ben de şu anda maalesef mendeburlar apartmanında oturuyorum. Birbirine selam vermekten aciz,kendilerinden olmayanı dışlayan,ölsen haberlerinin olmayacağı,olsa da umurlarında olmayacağı bir grup insan güruhu... Kaaç ev değiştirdim tüm komşularımla hala görüşürüm,hepsi de razıdır benden...Öyle bi yere düştüm ki Aman Allahım. Oğlum 2 zıplasa tavana hemen tak tak. Pandemi varmış,çocukmuş,kimin umrunda... Anlayış sıfır...Ama maalesef bu tip insanlar mikrop gibi çoğalmakta...Eşinizin kalitesine layık değillermiş baksanıza. İnsan olan uyuyoruz,biraz daha yavaş oalbilir misiniz derdi insanca! Tam saçından tutup,yolmalık aslında... Ay sinirleirm bozuldu. Bi de iftira üstüne! HasbunAllah.:sopa:

Bundan sonra hususi çarp kapıyı işte. Salak ondan anlar.

Bu yaptığınızı normal bir hareketmiş gibi yazmamalısınız ama ya :/
Zaten asagı inmiyorum sürekli kapıyı çarpmam imkansız. Üstüne basa basa siz çarpıyorsunuz diyor. Bir de üstüne iftira atıyor . Mübarek günde Allah’a havale ediyorum.
Benden sonra 2 3 defa daha baya sert çarptılar ama tek kelime söylemedi.

Allah komşunun da hayırlsını versin. Ben de şu anda maalesef mendeburlar apartmanında oturuyorum. Birbirine selam vermekten aciz,kendilerinden olmayanı dışlayan,ölsen haberlerinin olmayacağı,olsa da umurlarında olmayacağı bir grup insan güruhu... Kaaç ev değiştirdim tüm komşularımla hala görüşürüm,hepsi de razıdır benden...Öyle bi yere düştüm ki Aman Allahım. Oğlum 2 zıplasa tavana hemen tak tak. Pandemi varmış,çocukmuş,kimin umrunda... Anlayış sıfır...Ama maalesef bu tip insanlar mikrop gibi çoğalmakta...Eşinizin kalitesine layık değillermiş baksanıza. İnsan olan uyuyoruz,biraz daha yavaş oalbilir misiniz derdi insanca! Tam saçından tutup,yolmalık aslında... Ay sinirleirm bozuldu. Bi de iftira üstüne! HasbunAllah.:sopa:
Vallahi en iyisi müstakil ev galiba...

Back