Kiralık bir dairede oturuyoruz yatak odasına bakan arka balkon var. Oturduğumuz daire birinci kat sayılır o yüzden üst balkonlara göre daha geniş yani üst balkonlarla aynı hizada değil balkonumuz. Bu yüzden ve birinci kat olsa gerek balkonumuz çok kirleniyor güvercin pislikleri izmarit çöpleri vs. Hem arkaya baktığı için hemde çok kirlendigi için o balkonu hiç kullanmıyoruz. Hiç kullanmadığımız için 6 ayda bir temizliyoruz. Bugün eşim balkonu yıkadı. Yan bitişik binadaki bir komşu teyze eşime sen bekar mısın balkonu hiç yikanmiyor gibi bir laf etmiş bu benim çok zoruma gitti. Hiç tanımıyorum komşuyu. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti eşime karşı mahçup olduğuma mi üzüleyim bu teyzenin beni üzmesine mi. Hakkı yok sinirlerimi bozmaya kimsenin. Sanane benim balkonumun pisliğinden. Eşime karşı da utandım şu ana kadar böyle sorun olmuyordu ama başka birinden bu lafı eşimin duyması çok zoruma gitti. Keşke orda ben olsaydım o an da lafımı söyleseydim diyorum o kadar sinirliyim ki durduk yere tanımadığım bir insanın lafı şu an sinirlerimi altüst etti.