Komşunun aşırı derecede sinir eden lafı

bilinmeyen40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
54
1
Kiralık bir dairede oturuyoruz yatak odasına bakan arka balkon var. Oturduğumuz daire birinci kat sayılır o yüzden üst balkonlara göre daha geniş yani üst balkonlarla aynı hizada değil balkonumuz. Bu yüzden ve birinci kat olsa gerek balkonumuz çok kirleniyor güvercin pislikleri izmarit çöpleri vs. Hem arkaya baktığı için hemde çok kirlendigi için o balkonu hiç kullanmıyoruz. Hiç kullanmadığımız için 6 ayda bir temizliyoruz. Bugün eşim balkonu yıkadı. Yan bitişik binadaki bir komşu teyze eşime sen bekar mısın balkonu hiç yikanmiyor gibi bir laf etmiş bu benim çok zoruma gitti. Hiç tanımıyorum komşuyu. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti eşime karşı mahçup olduğuma mi üzüleyim bu teyzenin beni üzmesine mi. Hakkı yok sinirlerimi bozmaya kimsenin. Sanane benim balkonumun pisliğinden. Eşime karşı da utandım şu ana kadar böyle sorun olmuyordu ama başka birinden bu lafı eşimin duyması çok zoruma gitti. Keşke orda ben olsaydım o an da lafımı söyleseydim diyorum o kadar sinirliyim ki durduk yere tanımadığım bir insanın lafı şu an sinirlerimi altüst etti.

Insanlar çok eleştirmen o teyze de öyle biriymiş bu kadar takılmayın
ama içinde kalmasın derseniz teyzeyi denk getirip böyle demişsiniz kullanılmayan balkon ne zaman istersen o zaman yıkarım dersiniz

Neden bu kadar üzüldünüz ki? Kullanmadığınız balkonu niye yıkayacaksınız, sizin yaptığınız gayet doğal.
Klasik yurdum insanı, dua edin sadece balkona karışmışlar "neden çocuk yok, varsa bi tane daha yapın, arayı açmayın" diye hadsizlik de edebilirdi. Ben normal karşılıyorum artık, çoğu insan hadsiz olduğu için hangi birine üzüleceğiz?

Teyze işte iş güç yok, emeklilik, topladığın ev 6 ay dağılmıyor, Elvis de binayı terk etmiş sarmış senin balkonun pisliğine.
Takma geç git fosil tiplerin dediği mi mahçup edecek seni eşine. Eşinin ağzından laf almak için önünden kaçmış.

Kiralık bir dairede oturuyoruz yatak odasına bakan arka balkon var. Oturduğumuz daire birinci kat sayılır o yüzden üst balkonlara göre daha geniş yani üst balkonlarla aynı hizada değil balkonumuz. Bu yüzden ve birinci kat olsa gerek balkonumuz çok kirleniyor güvercin pislikleri izmarit çöpleri vs. Hem arkaya baktığı için hemde çok kirlendigi için o balkonu hiç kullanmıyoruz. Hiç kullanmadığımız için 6 ayda bir temizliyoruz. Bugün eşim balkonu yıkadı. Yan bitişik binadaki bir komşu teyze eşime sen bekar mısın balkonu hiç yikanmiyor gibi bir laf etmiş bu benim çok zoruma gitti. Hiç tanımıyorum komşuyu. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti eşime karşı mahçup olduğuma mi üzüleyim bu teyzenin beni üzmesine mi. Hakkı yok sinirlerimi bozmaya kimsenin. Sanane benim balkonumun pisliğinden. Eşime karşı da utandım şu ana kadar böyle sorun olmuyordu ama başka birinden bu lafı eşimin duyması çok zoruma gitti. Keşke orda ben olsaydım o an da lafımı söyleseydim diyorum o kadar sinirliyim ki durduk yere tanımadığım bir insanın lafı şu an sinirlerimi altüst etti.
Hiç derdiniz olmaması ne güzel bişey, böyle saçma sapan şeylere takılmaya fırsatı oluyor insanın.

Niye? Balkon yıkamak kadınların asli görevi falan da mı, benim haberim yok.
Ev işlerinden hiç ama hiç haz etmiyorum. Görevim falan da değil. Ben de böyle bir kadınım yani, mis gibi de kadınım. :KK53:
Çok canı isteyen takar hortumu, foşur foşur yıkar balkonu valla. :deli: Ben narin bir kadınım, üşütürüm sonra ayaklarımdan.
Şaka bir yana, Allah başka dert vermesin diyorum. Tanımadığınız insanları bu kadar takmayın.

Kullanmadığınız balkonu her zaman yıkamanıza gerek yok bence de komşunuzun canı çok sıkılıyor herhalde

Nesini taktin? Yikasan boyle birsey dese ok ama zaten yikamiyormussun😐😂 yalan birsey dememis kadin.. onu ilgilendirmesede.. esin rahatsiz olsa zaten daha once yikardi

Yani insanlar daima bir şeyler söyler, şimdi konunuza da bir ton yorum gelecek, her şeyi niye takıyorsunuz ki? Teyzecim kullanmıyoruz, vaktimiz olmuyor, bizim problemimiz vs. dersiniz en fazla.

Ama yine de kullanmadığınız balkon da olsa senede 2 kere temizleyen bir komşum olsa ben de bayağı pis olduğunu düşünürdüm. Sonuçta size ait bir balkon. Benim evim de çift balkon, bir iki hafta yıkamasam leş gibi oluyor. Dediğiniz sorun her yerde var, benim üst komşunun çocuklarının çöpleri uçarak geliyor balkonuma, napayım temizlemeyeyim mi? En azından ayda bir kabasını süpürün.

Benim tek balkonumda var ve sürekli kirleniyor yol üstü ve bahçe var önünde ben de uzun zaman sonra yıkamaya çıktım yandaki yaşlı teyze surekli soyle yap böyle yap dediği gibi bir de bir sürü şu harcadın dedi
Bu yaşlı teyzelere ne oluyorsa

Ev işlerini uzaylılar yapsın diyeceğim.Sanki kadının görevi balkon yıkamak vs. Hergün yıkarsanız bu kezde temizlik hastası olurdunuz boşverin takmayın insanları. Eşinize neden mahçup olasınız ki. Verseymiş cevabı niye balkonları kadınlar mı yıkar diye. Cam silen erkek var balkon yıkayan neden olmasın ki. Gel bunu teyzeye anlat.

X