- 5 Ağustos 2023
- 52
- -25
- 1
- Konu Sahibi Bahtlibedevi
bence alman oldugu icin safligindan almanlar oyle dusunmezlerSizin koca da bi değişik. Ne diye tek fotonuzu göndermiş elin adamına özel olarak ne alaka?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence alman oldugu icin safligindan almanlar oyle dusunmezlerSizin koca da bi değişik. Ne diye tek fotonuzu göndermiş elin adamına özel olarak ne alaka?
O zaman kocan da gayet razı..yok degilim kocam isten gelsin bi tur daha kavga edicez bide kocam bana haber vermeden o adama benim tek cekindigim dugun fotosunu gondermis kadinda bana dedi seni tek gondermis niyeki sok oldum kocama guveniyordum benden habersiz fotomu gondermez saniyordum bide elin adamina nealaka kocamda da bu tarz birsey varsa neyapaeim ben umarim safligindandir
Ya fakesin ya da kocan g.v.tyok degilim kocam isten gelsin bi tur daha kavga edicez bide kocam bana haber vermeden o adama benim tek cekindigim dugun fotosunu gondermis kadinda bana dedi seni tek gondermis niyeki sok oldum kocama guveniyordum benden habersiz fotomu gondermez saniyordum bide elin adamina nealaka kocamda da bu tarz birsey varsa neyapaeim ben umarim safligindandir
yaw senle mi ugrascam senin gibi bir ml ici. oturup senaryomu yazicam kendini ne zannediyrsnFake fake atıyor kalbim, bitmedi gitti şu harbim diyorum ve gidiyorum :)
yok sosyal medyamiz falan ben onun safligindan oldugunu dusunuyorum ayrica eve at almiyorum dizginliyeyim kim ne yapiyorsa kendi karakteriyle alakali ben bebek bakiviligi yapmaya mi evlendimO zaman kocan da gayet razı..
Hiç milleti boklama.
Sizi birlikte göndermek yerine yalnızca senin oldugun bir kareyi neden göndermiş acaba.
Sosyal medyaniz yok mu ki düğün fotosunu elin adamına servis ediyor.
Önce evdeki herifi bir dizginle,sonrasına bakarsınız.
kız sürtünme swinger minger bir şeyler dönüyor forumdaBaşlığı görür görmez bi gülme aldı beni.
ya siz ne byinsiz bir kitlesiniz fake degil diyorum hepsi dogru keske fake olsaydi Allah AllahBuram buram fake kokuyor , özelliklede eşim benim fotomu adama tek gondermis yazmaniz felan hayal dünyanız igrencc ot
Boşan o zaman,adam aleni bir şekilde karşıdaki kadinla birlikte olabilmek için seni arkadaşına peşkeş çekmeye çalışıyor.yok sosyal medyamiz falan ben onun safligindan oldugunu dusunuyorum ayrica eve at almiyorum dizginliyeyim kim ne yapiyorsa kendi karakteriyle alakali ben bebek bakiviligi yapmaya mi evlendim
Allah aynisini basina versin amin ben mi igrenc oluyorum siz disari cikti diye tecavuze ugrayan kadinlara disarda je isin var diyen kafadasiniz umarim basina benim basima gelen gelir insanlar sana igrenc der rezilİğrençsiniz.
yani ben okadar emin olamadigim icin yazdim buraya .Boşan o zaman,adam aleni bir şekilde karşıdaki kadinla birlikte olabilmek için seni arkadaşına peşkeş çekmeye çalışıyor.
Onlar Fb'de olabilir ancak siz evlisiniz.
ACMAN GEREKEN KONU : Kocam arkadaşının sevgilisiyle birlikte olabilmek için beni arkadaşına ayarlamaya çalışıyor olmalıydı.
yani bir almanla evlenirken mahrem mevzularını öğretseydin türk zihniyetini.ne bekliyorsunbence alman oldugu icin safligindan almanlar oyle dusunmezler
ben onlarin evindeydim kalktik zaten bide yazmis bidaha goruselim su tarihte bossan dedim yok musait degilim ben sana yazarim zamanim.olursa ama tabiki yazmiycam yaniSenin anlattığın gibiyse niyetleri belli. Niyeti bu olan insanları da direkt evimden kovardım herkese kibarlık yapmaya gerek yok
hayir ben kocamin oyle oldugunu dusunmuyor saftir kendisi anlamamistir bencenetflikşşş aloooo yanık komşulaaaar gözler başka popolara dönmüş piii. Orda gönlü olmayan tek kişi var herkes her şeyin farkında
Tam olarak ne olması gerekiyor ikna olmanız için?yani ben okadar emin olamadigim icin yazdim buraya .