Zaten genel fikir kadin da adama soylesin yaptirsin yonunde. Kendisiyle paylasiyorum. Ya market posetleri vs konusunda ben de cok takintiliyim cunku altlari pis oluyor falan, evde bebek de olunca insan her gun ev supurup siliyor haliyle biri gelsin koridorun ortasina alti pis seyi koysun da istemiyore her hafta kadın kendi tırnağını keserken adama da bi makas verse çapa kadar olmaz
tamam kendi düşünmesi lazım ama düşünemiyo demek ki
valla marketten gelince biz de kedimiz karıştırmasına rağmen market poşetlerini koridora bırakıyoruz bunda çok sorun göremedim ya da biz dağınık ve pisiz herhalde
her gün yıkanmak çok sıkıcı ya hele ki soğukta
madem adama kol altı roll onları falan alsın artık daha az terler zaten havalar soğudu
2 günde bir yıkanmak uygun bence
eşim her gün yıkan dese bana fenalık gelir açıkçası
Terapiye hic gitmediler ama bunu da onerecegim,cok tesekkurlerdetaylar siz söyledikçe çıkıyo hergün duş alması gerek ki bu bir çok erkek için ekstrem bi durum. Koridora eşya bırakmak çok normal. Ben de gelince atarım dolaba koyulacak şeyler yoksa. Evde kedi var eşim balık bile alsa genelde düşünemez, eve girer girmez balığı dolaba koy derim, çünkü o an odaklandığı şeyin alışverişe gidip gelmek olduğunu geldiğinde elindeki balıkmış onu kaldırmalıymış düşünmez. Gece yatağa geçerken lavaboya gitmezse dişini fırçalamayı hatırlamaz. Ben sinirli halimle bunu anlatsam komşunuz kadar abartabilirim ama şuan çok normal geliyor. Adam kavga etmemek için susuyodur artık duymamak için, bence komşunuz bi terapiste gitsin eşiyle birlikte.
Adam da normal degil, aylarca disini fircalamayan adami ben evde tutmam,fircala da demem. Kimsenin dadisi veya ogretmeni degilim cunku. Ama tabii kadina bise demedim gaza gelir adami bosar neme lazim
ayrica herseyin bi soyleme tarzi vardir.Adam da normal degil, aylarca disini fircalamayan adami ben evde tutmam,fircala da demem. Kimsenin dadisi veya ogretmeni degilim cunku. Ama tabii kadina bise demedim gaza gelir adami bosar neme lazim
Zaten genel fikir kadin da adama soylesin yaptirsin yonunde. Kendisiyle paylasiyorum. Ya market posetleri vs konusunda ben de cok takintiliyim cunku altlari pis oluyor falan, evde bebek de olunca insan her gun ev supurup siliyor haliyle biri gelsin koridorun ortasina alti pis seyi koysun da istemiyor
Elektrikli firca almis ama kullanan yok tabiidemediği gün olmamıştır ki onun adamın dişini iki gün üst üste fırçalamamasına izin vermemiştir o
ha tek derdi bu ise elektrikli fırça alsın çabuk oluyor hem de yormuyor adam az üşenir belki
Evet haklisin ama inan komsum baya baya cilveli bir kadin, guzelce soyluyorum anlamiyo diyorayrica herseyin bi soyleme tarzi vardir.
" dislerini fircaladinmi sen bakiyim??? Cabuk fircala!' Diyen bi anne voice vardir.
Bide " dislerimizi fircalayalim hadi yataga gecelim kocacim olurmu " diyen nazli cilveli bi kadin voice vardir.
Hangisi daha etkili sende biliyosun elbet, sende evlisin sonucta.
o zaman sen de bırak takıntını
bebek olsa da o kadar pislikten bir şey olmaz
her gün ev silinmez
benim evimde haftada bir temizlik zor yapılırdı bağışıklığı güçlü bir çocuğum var
market poşetini doldurdum aldım arabaya koydum kapıyı açıp koridora koydum
valla pis bir yere değmedi ama elimle tuttum ki en pis şey elim zira para araba kolu vs vs her yere değiyor
Elektrikli firca almis ama kullanan yok tabii
aylarca mı :))) ben arada aksatıyor sandım :)Oyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim valla
kv mi derken benim kv mi demek istedim eksik olmuş
yukarıda yazdım da 5 te kalkıp kp i dürtüp yıkan diyormuş da
Damdan bu temizlik konusu çok farklı bence, ben de senin gibiyim ama aynen benim de titiz bir komşum vardı, eve yardımcı bayan girdikten sonra bir kez de o süpürüp silerdi mesela, öyle rahat ederdi içi. Şimdi bu kadına yapma öyle desen mutlu olmaz ki, bilemiyorum her evin düzeni farklıdır bence.
Ama tartışma anında hep pasif olan bir eşmiş bu, bu şekilde evlilik yürür mü?
Ben de bazı konularda biraz pasifleştiriyorum karşımdakini, bilemiyorum doğrusu nedir
Yok evlenmeden once kimse uyarmamis adami,gayet de pis sekilde geziniyormus ortaliktaEvlenmeden önce napıyormuş bu adam?
Tırnaklar kaç cm uzuyormuş? Başka biri mi kes diyormuş? (annesi, patronu, iş arkadaşları gibi???)