Komsumun derdi

Komsum ne yapsin?

• Bosansin

OY: 10 9,0%
  • Adami kendi haline biraksin

OY: 53 47,7%
  • Adami surekli yonlendirmeye devam etsin

OY: 48 43,2%

• Ankete Katılan
    111
Evlenmeden once sohbeti varmis adamin. Sonradan boyle sus pus olmus. Esi surekli kendisinin hatalarini duzelttiginden annesi gibi mi goruyor nedir artik

bence annesi olmamalısınız eş asistan arkadaş tamam ama anne rolü üstlenilirse orada iletişim sorunuda dahil çok sorun ortaya çıkar

Ama o zaman istemiyorum desin, tartışsın, onu yapmıyormuş eş zaten, bana karışma desin mesela, yanlış mı düşünüyorum. Ben zaten bu konuda en çok iletişimsizliği sorun olarak gördüm, diğer konular çözülebilir, çözülmese bile idare edilebilir gibi

Şimdi adamın cevap vermemesini bilemem de ne zaman diyor öbürlerini adama

zira benim kv sabahın beşinde adamı dürtüp terlemişsin git banyo yap diyormuş

adam da bazen kızıp bazen de kalkıp yıkanıyormuş

kv ye dedim ki bunu oğluna desem beni öldürür

yani kişisel bakım önemli de hastayım bugün de dişimi akşam fırçalayamayım hiç mi demiyorsunzu yani ben şahsen diyorum

ya da duş almaya mecalim olmuyor akşam

hatta ertesi gün saçımı kuaförde yıkatıyorum vs vs

tırnağı uzamış acaba kadının tırnak takıntısı mı var

yani adam aylarca mı kesmiyor tırnağı yoksa azıcık beyaz yeri görününce mi kesmiyor

ben çizdiğiniz profilde kadının takıntılı olabileceğini düşündüm sanki

biride banim başımda şunu yap bunu yap dese yapacağım varsada yapmam komşunuz üzerine fazla gitmiş
Oyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim valla

Ben tum bunlar komsunuzun asiri titiz olmasindan dolayi.
Kocasi kadina ayak uyduruyor yukunu hafifletiyor. Evde yardim ediyomus.
Yap derse yapiyomus.
Komsunuzda az bi kocasina ayak uydursa, mazur gorse. O zmn hersey daha degisik olabilir.

Bence zaten titiz kadinlarin hic biri bi diger kisiyi" temiz/ bakimli" gormez.
Mesela smdi sorsam kadina " darkmore sence temizmi? Diye. Seni kirmamak adina evet temiz der, ama konuyu baglamadn hemen once " temiz dedim ama... keske az daha fazla supurse kapisinin onunu darkmore, orasi pis kaliyor' der mesela.

Bence tamamen kadinin asiri titizliginden kaynaklaniyor bunlar. Erkeklerin hepside boyle, onuda soyluyum. Bu kocadan daha iyisini bulamiycak. Derdi buysa bosansin, ama bekar kalsin. Cunku daha iyisi yok.

+1 katılıyorum..ya pamuk gibi adam ..hanımlara da adam beğendirilmiyor kusur bulmaya odaklanmışız hepimiz..

Damdancigim,adama soylemesen aylarca dis fircalamadan gezebilirmis,oyle diyor esi. Ben omur boyu soyleyecek miyim diye uzuluyor. Bir de iletisim konusunda hep ayni konu cozulemedigi icin surekli dirdir yapiyormus gibi oluyor komsum. Aslinda o konuyu bir kere cozseler sorun kalmayacak. surekli hadi hadi demek de yorar insani bence

Kadın temizlik hastası olduğundan batıyor bence herşey, adamın tamamen pis biri olduğunu düşünmedim. Yani mesela kesecektir zaten ama kadın 1 saat içinde 10 kere söylüyodur, değişen bişey yok diyodur. Bence siz kadını sakinleştirin, özeleştiri yapmaya başlamasını sağlayın, mesela tırnakları ne kadar oluyomuş da kesmiyomuş vs gibi bilgiler edinin. Ya da kaç gün duş almıyomuş da kadın zorla sokuyomuş

ya tabiki adamın yaptığıda normal değil ama bence komşunun söyleme tarzından inat ediyor olabilir benim eşimde bana dağınıksın topla şurayı vs dediğinde duymazdan gelip yapmıyorum

İkisi de normal değil
Beraber psikoloğa gitsinler

Sabah ezanında temizliğin bitmiş olması ne demek yahu? Şoktayım. Komşunuz da normal değil, o yüzden eşiyle ilgili sorunları abartmış olabileceğini düşünüyorum. Mesela adam dişini 1 kez fırçalıyor da karısı ikici kez veya beşinci kez mi fırçala diyor tekrar???

Kadıncağız (!) banyo yap diyormuş eşine. Detay versenize, kaç gün banyo yapmıyor eşi mesela karısı yap demezse? Karısı günde 3 kere banyo yap diyor mu mesela?

Ay şoktayım.

işte hata da kime göre neye göre hata

o ilişkiyi bitiriyor zira adama şekil verip kendisine benzetince ilişki monotonlaşıyor paylaşacak şeyler azalıyor
Kucuk bir ornek verdi mesela, marketten alinacaklari aliyormus adam getirip koridora birakiyormus. E evde emekleyen bir bebek var, doker mi sacar mi insan dusunur diyor kadin. Suraya koy dememe ragmen inadina getirip ortaya koyuyor diyor.

komşu kv mi

işte adama yıkan diye ne zaman diyormuş bu çokkkkk önemli

eşim iki gecesi yolda geçip geldi hadi yıkan hadi yıkan dedim zira oturusa kalır orda bir daha da gözü yemez ertesi gün de rahatsız olurdu

sonra yıkanıp geldi iyiki de göndermişsin vs dedi

ama sadece o an terledi diye gece 12 de dürtüp de yıkan dennmez adama

kız sen ne zaman doğuracan

eşin gelebilecek mi

ya da burada mı

Canım sağol, doktora diyorum alalım artık :) yok daha dursun diyor, eşim doğuma gelecek, ama acil bir doğum olursa bir kaç gün geç gelecek mecbur, ertesi güne uçaklar çok pahalı, bir hafta önceden netleşirse gün doğumda burada inş.
En çok büyük oğlum için gelmesini istiyorum, onun için zor olacak çünkü anne yok baba yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…