İkisi de normal değil
Beraber psikoloğa gitsinler
Sabah ezanında temizliğin bitmiş olması ne demek yahu? Şoktayım. Komşunuz da normal değil, o yüzden eşiyle ilgili sorunları abartmış olabileceğini düşünüyorum. Mesela adam dişini 1 kez fırçalıyor da karıstı ikici kez veya beşinci kez mi fırçala diyor tekrar???
Kadıncağız (!) banyo yap diyormuş eşine. Detay versenize, kaç gün banyo yapmıyor eşi mesela karısı yap demezse? Karısı günde 3 kere banyo yap diyor mu mesela?
Ay şoktayım.
Damdancigim,adama soylemesen aylarca dis fircalamadan gezebilirmis,oyle diyor esi. Ben omur boyu soyleyecek miyim diye uzuluyor. Bir de iletisim konusunda hep ayni konu cozulemedigi icin surekli dirdir yapiyormus gibi oluyor komsum. Aslinda o konuyu bir kere cozseler sorun kalmayacak. surekli hadi hadi demek de yorar insani bence
Yok yok yeni evliler daha yaslar 30 falan. Adama yatmadan once yikan diyormus komsum.komşu kv mi
işte adama yıkan diye ne zaman diyormuş bu çokkkkk önemli
eşim iki gecesi yolda geçip geldi hadi yıkan hadi yıkan dedim zira oturusa kalır orda bir daha da gözü yemez ertesi gün de rahatsız olurdu
sonra yıkanıp geldi iyiki de göndermişsin vs dedi
ama sadece o an terledi diye gece 12 de dürtüp de yıkan dennmez adama
Masallah tirnaklar capa gibi oluyormus ama adam kimse soylemeden kesmiyormus. Ben sakinlestirmeye calistim ama yok ise yaramadi pek. Adam cok terledigi icin gunde bir defa dus almazsa gece yatakta les gibi kokarmisKadın temizlik hastası olduğundan batıyor bence herşey, adamın tamamen pis biri olduğunu düşünmedim. Yani mesela kesecektir zaten ama kadın 1 saat içinde 10 kere söylüyodur, değişen bişey yok diyodur. Bence siz kadını sakinleştirin, özeleştiri yapmaya başlamasını sağlayın, mesela tırnakları ne kadar oluyomuş da kesmiyomuş vs gibi bilgiler edinin. Ya da kaç gün duş almıyomuş da kadın zorla sokuyomuş
İkisi de normal değil
Beraber psikoloğa gitsinler
Sabah ezanında temizliğin bitmiş olması ne demek yahu? Şoktayım. Komşunuz da normal değil, o yüzden eşiyle ilgili sorunları abartmış olabileceğini düşünüyorum. Mesela adam dişini 1 kez fırçalıyor da karısı ikici kez veya beşinci kez mi fırçala diyor tekrar???
Kadıncağız (!) banyo yap diyormuş eşine. Detay versenize, kaç gün banyo yapmıyor eşi mesela karısı yap demezse? Karısı günde 3 kere banyo yap diyor mu mesela?
Ay şoktayım.
Kucuk bir ornek verdi mesela, marketten alinacaklari aliyormus adam getirip koridora birakiyormus. E evde emekleyen bir bebek var, doker mi sacar mi insan dusunur diyor kadin. Suraya koy dememe ragmen inadina getirip ortaya koyuyor diyor.
Evet onu ben de soyledim hemen hemen hepsi boyledir diye. Kendi esimden ornekler verdim. Ama ben senin kadar hassas olmadigim icin batmiyor dedimBen tum bunlar komsunuzun asiri titiz olmasindan dolayi.
Kocasi kadina ayak uyduruyor yukunu hafifletiyor. Evde yardim ediyomus.
Yap derse yapiyomus.
Komsunuzda az bi kocasina ayak uydursa, mazur gorse. O zmn hersey daha degisik olabilir.
Bence zaten titiz kadinlarin hic biri bi diger kisiyi" temiz/ bakimli" gormez.
Mesela smdi sorsam kadina " darkmore sence temizmi? Diye. Seni kirmamak adina evet temiz der, ama konuyu baglamadn hemen once " temiz dedim ama... keske az daha fazla supurse kapisinin onunu darkmore, orasi pis kaliyor' der mesela.
Bence tamamen kadinin asiri titizliginden kaynaklaniyor bunlar. Erkeklerin hepside boyle, onuda soyluyum. Bu kocadan daha iyisini bulamiycak. Derdi buysa bosansin, ama bekar kalsin. Cunku daha iyisi yok.
Kucuk bir ornek verdi mesela, marketten alinacaklari aliyormus adam getirip koridora birakiyormus. E evde emekleyen bir bebek var, doker mi sacar mi insan dusunur diyor kadin. Suraya koy dememe ragmen inadina getirip ortaya koyuyor diyor.
Evet son soyledigine ben de katiliyorumadamda sorun yok kadında sorunnn
adam dışarıdan gelmiş
belki çişi geldi hemen bıraktı
eli kolu kirli evde dolanmak istemedi
ya da çocuğu ile oynayacak
veya sadece yorgun
kadınla aynı düzende olamk zorunluluğu yok ki
biizmkiler de durur kapıda arada ben söylenirim bunlar nedne burada diye arada eşim
yani haya bu kadar sıkılarak yaşamaya gelmez
adam da susmuş işte yaşıyor öyle bence konuşsa da kadının değişmeyeceğini anlamış kabullenmiş gibi
Yok yok yeni evliler daha yaslar 30 falan. Adama yatmadan once yikan diyormus komsum.
Evet onu ben de soyledim hemen hemen hepsi boyledir diye. Kendi esimden ornekler verdim. Ama ben senin kadar hassas olmadigim icin batmiyor dedim
Masallah tirnaklar capa gibi oluyormus ama adam kimse soylemeden kesmiyormus. Ben sakinlestirmeye calistim ama yok ise yaramadi pek. Adam cok terledigi icin gunde bir defa dus almazsa gece yatakta les gibi kokarmis
Temizlik biraz guneydogu usulu :) kendim de antepli oldugumdan biliyorum bizim oralarda sabah 7de tum isler bitmis olurPardonda bende yaparim esi olsa bunu.
" onu oyle yapma, bunu boyle yapma, naptiiiin sen? Neden yaptin sen??" Off.
Bi sus be kadin!
Sabah namazindn once evi temizleyn kadin normal degildr. Ve dilide durmaz zaten. Adam bikmis.
Masallah tirnaklar capa gibi oluyormus ama adam kimse soylemeden kesmiyormus. Ben sakinlestirmeye calistim ama yok ise yaramadi pek. Adam cok terledigi icin gunde bir defa dus almazsa gece yatakta les gibi kokarmis
Adam da normal degil, aylarca disini fircalamayan adami ben evde tutmam,fircala da demem. Kimsenin dadisi veya ogretmeni degilim cunku. Ama tabii kadina bise demedim gaza gelir adami bosar neme lazimO zmn sende kabul ediyosun?
Adam normal ama kadin normal degil.
Temizlik biraz guneydogu usulu :) kendim de antepli oldugumdan biliyorum bizim oralarda sabah 7de tum isler bitmis olur
Evet bir taraf asiri titiz olunca sonuc bu oluyor malesef