- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
bence annesi olmamalısınız eş asistan arkadaş tamam ama anne rolü üstlenilirse orada iletişim sorunuda dahil çok sorun ortaya çıkarSadece biri mi olabiliyoruz:) ben eşimin kişisel asistanıyım mesela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence annesi olmamalısınız eş asistan arkadaş tamam ama anne rolü üstlenilirse orada iletişim sorunuda dahil çok sorun ortaya çıkarSadece biri mi olabiliyoruz:) ben eşimin kişisel asistanıyım mesela.
Evlenmeden once sohbeti varmis adamin. Sonradan boyle sus pus olmus. Esi surekli kendisinin hatalarini duzelttiginden annesi gibi mi goruyor nedir artikKonu kişisel bakım konusu üzerinden ilerliyor ama bence iletişimsizlik daha önemli.
Dark komşun titiz olduğu için belki onun için kişisel bakım problemi daha önemlidir bilemiyorum, bana kalırsa çözülür yani, söylenince yapıyorsa söylenir.
Ama iletişimsizliğin boyutunu bilemiyoruz, bazı konularda mı bı durumdalar, hiç mi sohbet edemiyorlar, yoksa sadece tartışma anında mı adam pasifleşiyor???evlenmeden önce nasıldı?
Sadece biri mi olabiliyoruz:) ben eşimin kişisel asistanıyım mesela.
bence annesi olmamalısınız eş asistan arkadaş tamam ama anne rolü üstlenilirse orada iletişim sorunuda dahil çok sorun ortaya çıkar
Oyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim vallabiride banim başımda şunu yap bunu yap dese yapacağım varsada yapmam komşunuz üzerine fazla gitmiş
+1 katılıyorum..ya pamuk gibi adam ..hanımlara da adam beğendirilmiyor kusur bulmaya odaklanmışız hepimiz..ya bu çok büyük sorun değil ki
mesela akşamları yatağa gitmeden önce eşime hadi dişlerimizi fırçalayıp yatalım diyorum gidip beraber fırçalıyoruz
duşa girerken hadi önce sen gir diyorum gönderiyorum önden
ya da beraber girip yıkanıveriyoruz
elini tutarken bakıyorum tırnakları uzamış tırnak makasını veriyorum eline kesiyor
ee bu çok yorucu bişey değil ki
keza adam söyleyince yapıyomuş da
ev temizliği de yapan bi adamın çok aşırı pis olduğunu sanmıyorum
bence boşanmak bu evlilikte düşünülmesi gereken son şey bile değil
ki bir de bebekleri var
Evlenmeden once sohbeti varmis adamin. Sonradan boyle sus pus olmus. Esi surekli kendisinin hatalarini duzelttiginden annesi gibi mi goruyor nedir artik
Damdancigim,adama soylemesen aylarca dis fircalamadan gezebilirmis,oyle diyor esi. Ben omur boyu soyleyecek miyim diye uzuluyor. Bir de iletisim konusunda hep ayni konu cozulemedigi icin surekli dirdir yapiyormus gibi oluyor komsum. Aslinda o konuyu bir kere cozseler sorun kalmayacak. surekli hadi hadi demek de yorar insani benceŞimdi adamın cevap vermemesini bilemem de ne zaman diyor öbürlerini adama
zira benim kv sabahın beşinde adamı dürtüp terlemişsin git banyo yap diyormuş
adam da bazen kızıp bazen de kalkıp yıkanıyormuş
kv ye dedim ki bunu oğluna desem beni öldürür
yani kişisel bakım önemli de hastayım bugün de dişimi akşam fırçalayamayım hiç mi demiyorsunzu yani ben şahsen diyorum
ya da duş almaya mecalim olmuyor akşam
hatta ertesi gün saçımı kuaförde yıkatıyorum vs vs
tırnağı uzamış acaba kadının tırnak takıntısı mı var
yani adam aylarca mı kesmiyor tırnağı yoksa azıcık beyaz yeri görününce mi kesmiyor
ben çizdiğiniz profilde kadının takıntılı olabileceğini düşündüm sanki
ya tabiki adamın yaptığıda normal değil ama bence komşunun söyleme tarzından inat ediyor olabilir benim eşimde bana dağınıksın topla şurayı vs dediğinde duymazdan gelip yapmıyorumOyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim valla
Kucuk bir ornek verdi mesela, marketten alinacaklari aliyormus adam getirip koridora birakiyormus. E evde emekleyen bir bebek var, doker mi sacar mi insan dusunur diyor kadin. Suraya koy dememe ragmen inadina getirip ortaya koyuyor diyor.işte hata da kime göre neye göre hata
o ilişkiyi bitiriyor zira adama şekil verip kendisine benzetince ilişki monotonlaşıyor paylaşacak şeyler azalıyor
Oyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim valla
kız sen ne zaman doğuracan
eşin gelebilecek mi
ya da burada mı