Komsumun derdi

Komsum ne yapsin?

• Bosansin

OY: 10 9,0%
  • Adami kendi haline biraksin

OY: 53 47,7%
  • Adami surekli yonlendirmeye devam etsin

OY: 48 43,2%

• Ankete Katılan
    111
e her hafta kadın kendi tırnağını keserken adama da bi makas verse çapa kadar olmaz
tamam kendi düşünmesi lazım ama düşünemiyo demek ki

valla marketten gelince biz de kedimiz karıştırmasına rağmen market poşetlerini koridora bırakıyoruz bunda çok sorun göremedim ya da biz dağınık ve pisiz herhalde

her gün yıkanmak çok sıkıcı ya hele ki soğukta
madem adama kol altı roll onları falan alsın artık daha az terler zaten havalar soğudu
2 günde bir yıkanmak uygun bence
eşim her gün yıkan dese bana fenalık gelir açıkçası
Zaten genel fikir kadin da adama soylesin yaptirsin yonunde. Kendisiyle paylasiyorum. Ya market posetleri vs konusunda ben de cok takintiliyim cunku altlari pis oluyor falan, evde bebek de olunca insan her gun ev supurup siliyor haliyle biri gelsin koridorun ortasina alti pis seyi koysun da istemiyor

Sabah ezaninda evin temizligini bitirmek nedir yahu. Nasil bir azimdir o oyle..

Komsunuz kocasina annelik yapmasin lutfen.

Surekli dile getirilen uyarilar bir muddet sonra muhattab tarafindan kaale alinmamaya basliyor. Dayak arsizi olmak gibi birsey bu. Uyari arsizi etmis kocasini kadin. Arti sorumluluklarinizi sizin yerine dusunun biri varsa birakiyorsunuz kendinizi. Bekliyorsunuz ki karsi taraf seni durtuklesin.

Banyo tirnak kesme dis fircalama aliskanligi taa cocukken edinilmesi gereken aliskanliklar.

detaylar siz söyledikçe çıkıyo hergün duş alması gerek ki bu bir çok erkek için ekstrem bi durum. Koridora eşya bırakmak çok normal. Ben de gelince atarım dolaba koyulacak şeyler yoksa. Evde kedi var eşim balık bile alsa genelde düşünemez, eve girer girmez balığı dolaba koy derim, çünkü o an odaklandığı şeyin alışverişe gidip gelmek olduğunu geldiğinde elindeki balıkmış onu kaldırmalıymış düşünmez. Gece yatağa geçerken lavaboya gitmezse dişini fırçalamayı hatırlamaz. Ben sinirli halimle bunu anlatsam komşunuz kadar abartabilirim ama şuan çok normal geliyor. Adam kavga etmemek için susuyodur artık duymamak için, bence komşunuz bi terapiste gitsin eşiyle birlikte.
Terapiye hic gitmediler ama bunu da onerecegim,cok tesekkurler

Pardon da komsunun gözü kör mü olmuş evlenirken. Pat diye mi evlenmiş. Bu yuzden taniyarak evlenmekten yanayim.
Sonradan kimse degismiyor çünkü neysen o oluyosun.
Ayrica bence komsun cok baskin birisi. O kadar titizse belki hastalik felandir. Adamida dinlemek lazim.

Adam da normal degil, aylarca disini fircalamayan adami ben evde tutmam,fircala da demem. Kimsenin dadisi veya ogretmeni degilim cunku. Ama tabii kadina bise demedim gaza gelir adami bosar neme lazim :KK66:

Bence tum bunlar kadinin diretmesinden biktigi icin. Su an kocasini dusundum ve icimden " bari keske yarin uyuya kalsada oglen 12 ye kdr uyusa, uyandigi dktan itibaren cenesi basliyor calismaya, illallah" diye dua edesim geldi. Ve nedense adam disini fircaladiktan snra zihnimde " agzin hala kokuyor tekrar fircala " diyen bi kari gordum. Zaten hic biseyu begenmiyorki senin komsun? Ben olsam bende cabalamam. Dussun yakamdan beni biraksin baska seylere sarsin derim. Ölu taklidi yaparim tabiri caizse.

Evlenmeden önce napıyormuş bu adam?
Tırnaklar kaç cm uzuyormuş? Başka biri mi kes diyormuş? (annesi, patronu, iş arkadaşları gibi???)

Adam da normal degil, aylarca disini fircalamayan adami ben evde tutmam,fircala da demem. Kimsenin dadisi veya ogretmeni degilim cunku. Ama tabii kadina bise demedim gaza gelir adami bosar neme lazim :KK66:
ayrica herseyin bi soyleme tarzi vardir.
" dislerini fircaladinmi sen bakiyim??? Cabuk fircala!' Diyen bi anne voice vardir.
Bide " dislerimizi fircalayalim hadi yataga gecelim kocacim olurmu " diyen nazli cilveli bi kadin voice vardir.
Hangisi daha etkili sende biliyosun elbet, sende evlisin sonucta.

Zaten genel fikir kadin da adama soylesin yaptirsin yonunde. Kendisiyle paylasiyorum. Ya market posetleri vs konusunda ben de cok takintiliyim cunku altlari pis oluyor falan, evde bebek de olunca insan her gun ev supurup siliyor haliyle biri gelsin koridorun ortasina alti pis seyi koysun da istemiyor

o zaman sen de bırak takıntını

bebek olsa da o kadar pislikten bir şey olmaz

her gün ev silinmez

benim evimde haftada bir temizlik zor yapılırdı bağışıklığı güçlü bir çocuğum var

market poşetini doldurdum aldım arabaya koydum kapıyı açıp koridora koydum

valla pis bir yere değmedi ama elimle tuttum ki en pis şey elim zira para araba kolu vs vs her yere değiyor

demediği gün olmamıştır ki onun adamın dişini iki gün üst üste fırçalamamasına izin vermemiştir o

ha tek derdi bu ise elektrikli fırça alsın çabuk oluyor hem de yormuyor adam az üşenir belki
Elektrikli firca almis ama kullanan yok tabii

Bence kadın aşırı titizlik hastası da kocası normal gibi geldi.ezan vakti evinin temizliğini bitiren kadına normal bi insan pis gelebilir.aklıma öyle geldi.ayrıca benim için o kadar fedakarlık yapan bi insanin oturur tirnagini kendim keserim

ayrica herseyin bi soyleme tarzi vardir.
" dislerini fircaladinmi sen bakiyim??? Cabuk fircala!' Diyen bi anne voice vardir.
Bide " dislerimizi fircalayalim hadi yataga gecelim kocacim olurmu " diyen nazli cilveli bi kadin voice vardir.
Hangisi daha etkili sende biliyosun elbet, sende evlisin sonucta.
Evet haklisin ama inan komsum baya baya cilveli bir kadin, guzelce soyluyorum anlamiyo diyor

o zaman sen de bırak takıntını

bebek olsa da o kadar pislikten bir şey olmaz

her gün ev silinmez

benim evimde haftada bir temizlik zor yapılırdı bağışıklığı güçlü bir çocuğum var

market poşetini doldurdum aldım arabaya koydum kapıyı açıp koridora koydum

valla pis bir yere değmedi ama elimle tuttum ki en pis şey elim zira para araba kolu vs vs her yere değiyor

Damdan bu temizlik konusu çok farklı bence, ben de senin gibiyim ama aynen benim de titiz bir komşum vardı, eve yardımcı bayan girdikten sonra bir kez de o süpürüp silerdi mesela, öyle rahat ederdi içi. Şimdi bu kadına yapma öyle desen mutlu olmaz ki, bilemiyorum her evin düzeni farklıdır bence.

Ama tartışma anında hep pasif olan bir eşmiş bu, bu şekilde evlilik yürür mü?
Ben de bazı konularda biraz pasifleştiriyorum karşımdakini, bilemiyorum doğrusu nedir

kadın baskın adam pasif gbi

ev işine yardım eden evi temzleyen adam kendını de temzıler bence:))))

adam bıkmıs olabılır belkı psikolojık yılgınlık yasıyor , baksana iletişimleri de yokmus

eşi değil komsun biraz annesi gbi davranıyor sanki.

Elektrikli firca almis ama kullanan yok tabii

cidden dark çok merak ettim

komşun söylemeden kaç gün dayanmış

yani adamı kaç gün dişi için kendi haline bırakmış

ona öneri pasif direniş yapsın

hiçççççç söylemesin bakalım adam kaç gün sonra ne oldu hatun sana diye gelecek

ama bunu yapabilir mi bilemem

Oyle mi dersiniz? Kendisiyle paylasacagim tum yorumlari da, fazla temiz olunca mi acaba insan boyle oluyor? Komsum soylemese adam aylarca da disini fircalamiyormus ama,bence bu buyuk bir sorun. Veya kokuyorsun canim hadi hit yikan dediginde yorgunum deyip yatiyormus. Komsumun da midesi almayinca oda degistiriyormus adamla yatmiyormus adamin da hic umrunda olmuyormus.bilemedim valla
aylarca mı :))) ben arada aksatıyor sandım :)

yani herkes birilerini sürekli yönlendiriyor... bu temizlik olur her ay hatırlatılan faturalar olur, annemi bi ara ne zamandır konuşmadınız demeler olur vs.... yönlendirsin derim :KK8:

Valla benim eşim de yorgunluktan banyo yapmaya üşenir ben duşa sokarım yani bu şimdi eşim pis mi demek ? Komşunuz bence çok titiz adamı da darlayıp kaçırtmaz inşallah. Boşanırım demiş bir de.

Damdan bu temizlik konusu çok farklı bence, ben de senin gibiyim ama aynen benim de titiz bir komşum vardı, eve yardımcı bayan girdikten sonra bir kez de o süpürüp silerdi mesela, öyle rahat ederdi içi. Şimdi bu kadına yapma öyle desen mutlu olmaz ki, bilemiyorum her evin düzeni farklıdır bence.

Ama tartışma anında hep pasif olan bir eşmiş bu, bu şekilde evlilik yürür mü?
Ben de bazı konularda biraz pasifleştiriyorum karşımdakini, bilemiyorum doğrusu nedir

o iflah olmaz

ona değil dark a dedim onu

benim komşum da ailesiin yanına gidecek 10 gün tüm evi temzileyip camları vs silip gidiyor sonra da dönüşte de neden kirlettin diye adama kızıyormuş

deli misin dedim gelince sil giderken kimse olmayan evi neden temizleyesin dip köşe

ayyya rahat edemem dedi boş çünkü ben çanta hazırlayacak vakit bulamıyorum o temizlik yapıyor ve öyle mutlu

ama adamlara da sormak lazım

Evlenmeden önce napıyormuş bu adam?
Tırnaklar kaç cm uzuyormuş? Başka biri mi kes diyormuş? (annesi, patronu, iş arkadaşları gibi???)
Yok evlenmeden once kimse uyarmamis adami,gayet de pis sekilde geziniyormus ortalikta :KK66: aslinda hata olan adama annelik yapmak iste.

X