- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
-
bir kaç ay sonra eşi olucam tatlım hayırlısıysa empoze değil bu bende onu insanlara tanıtırken eşim diyorum belikde ben ona empoze etmiş oluyorumdurSen sevgilinin eşi değil nişanlısısın yada sözlüsü ya da farketmez ama eşi değilsinerkekler bunu empoze edip kadınları evlilik konusunda kandırıyorlar bence. Nişanlı iseniz nişanlısınızdır eş muhabbeti ne alaka bu bir. İkincisi durum nişanlı veya eş olmak değil eve çok sayıda insanın gelmesi ve bunun göze batması. Kimseyle muhattap olmayın kime neymiş eve gelen misafirden.
Kkdaki standart cümle de bu biri bu konuda birşey dese birkaç ay sonra evleniyoruz zatenbir kaç ay sonra eşi olucam tatlım hayırlısıysa empoze değil bu bende onu insanlara tanıtırken eşim diyorum belikde ben ona empoze etmiş oluyorumdur
zaten bütün apartman orda olucak onu herkese rezil edicem aklımdan geçen buSen benim evime kimin girip çıktığına bakana kadar. Oturda kendi evinle, cocuklarinla uğraş edepsiz insan işin yok mu senin evin kirasını günün de veriyoruz, kimseyle ilgilenmiyoruz ev bizim değil mi sanane kim gelirse gelir namus bekçiliği sana mı düştü derim. Ve daha neler neler sayarim ki bir daha degil ev sahibine, karı koca aralarında bile konusamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?