KOMŞUMUN BENİ DÜŞÜRDÜĞÜ DURUM.

Milletin nikahı niye insanları bu kadar ilgilendiriyor.sonuçta insanları rahatsız etmiyorsanız kimene.agızlarının payını verin

kendinizi savunmak zorunda değilsiniz. nişanlınız da mutlaka katılsın toplantıya ve o emekli yaşlı insanlara ağızlarının payını versin; evime giren çıkandan ben sorunluyum eşim ya da her kimse benden gizli bişey yapmıyo. ha eğer çok merak ediyosanız ya da öyle olduğunu düşünüyosanız keşke bana sorsaydınız desin.

ay yine açıklama yapr gibi oldu. nefret ediyorum böyle düzenden. terbiyesiz insanlar.

Toplumumuzda evliliği o kadar çok empoze etmeye çalışıyorlar ki, sırf evli değilsiniz diye yapıldığına Emin'im. Ama heryerde bu kafa yapısında insanlar olduğu için, onlara göre de yaşamak zorunda değilsiniz. Kendinizi hukuki olarak suçlu duruma düşürmeden, sakince kimsenin sizin evinize karışamayacagınızı, insanların kendi hayatlarıyla meşgul olması gerektiğini söyleyin. Eşiniz de, size ve evine bir daha karışan oldugu zaman, tepkisini daha sert göstereceğini belirtsin. Herkes namus bekçisi kesildi zaten.

Bunamismi bunlar ya?Evinize gelen misafire ne curetle karışıyorlar?Sakin kalın ama gerekli cevaplarida verin.Birdaha üzerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokamasinlar.

Nişanlınızla yaşadığınız için sorun yaptıklarını düşünüyorum , insanları rahatsız etmiyorsanız acayip tipler gelip gitmiyorsa onlara laf yapmak düşmez. Ev sahibiniz anlayışlıymış Allahtan.

Simdi sen kiraci değil ev sahibi olaydin herşey serbestmi olacaktı?
herkesin evi kendine istersen 20 kisi yaşarsın

Ben olsam o komşuya gidip direkt soylerdim, çok merak ediyorsan gireni çıkanı bana sorsaydınız en güzel raporu ben verirdim, diye

Hayır seni rahatsız etmiyorsam isterse aynı gün 1873 kişi girer çıkar ne hakla karışma hakkı buluyor anlamıyorum?

Bomboş insanlar ya bomboşş. O evde sizi dövseler, çığlıklarınızı duysalar kimse gıkını çıkarmaz yardıma gelmez, ama röntgenleyip dedikodu yapmasını biliyorlar.

su yaslilar isten emekli olduklari gibi hayattanda emekli olsalar artik sikintidan elaleme sariyolar cahil insanlar

Hayırlı günler arkadaşlar. şuan elim ayağım titriyor lütfen bana bir akıl verin. ben nişanlımla birlikte yaşıyorum. 12 dairelik bir apartmandayız apartmanın 11 dairesi çalışan 1 dairesi ise emekli. bu emekli insanlar sürekli apartmana giren çıkanla bozmuşlar kafalarını. bugün sabah 10 civarı ev sahibim aradı. apartmandan şikayet geliyor canım dedi. ne gibi bir şikayet dedim bu emekli olanlar bizim için eve giren çıkan belli değil diyorlarmış. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. şuan bizde nişanlımın kuzaleri kalıyorlar yaz tatiline geldiler kimiside yıllık izindeler toplam evde 4 kuzeni 2 de biz 6 kişiyiz. 2 kız 2 erkekler. geçen hafta benim abimler geldi nişanlımın abileri falan yani anlayacağınız evimiz hiç boş kalmadı. yaşadığımız yerde yazlık yer olduğu için yıllık izine çıkan tatile çıkan bize geliyor. nişanlım işletmeci gece 2 de de eve geldiği oluyor e tabi biz evdeyiz. adam 2 de eve geliyor kız evde baikalarıyla diyormuş. allahtan ev sahibimiz çok anlayışlı durumu biliyor.
durumu nişanlıma söyledim çıldırdı. ben katil olurum bu ne biçim laf sen benim eşimsin dedi. bugün sırf bizim için toplantı yaptırıyor. toplantıda nişanlımı nasıl tutucam bilmiyorum sert mi konuşsam onu rezil mi etsem kafam çok karışık çok sinirliyim:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ben olsam ev sahibine ben sana kirayi vermiyor muyum diye sorarim bastan giten cikan beni ilgilendirir derim.Kadin icinde toplantiyi beklemem evine cikar sen ne bicim konusuyorsun diye cikisirim eski kusak apt yasamaya uyum saglayamadi benim de ogrenciyken bi ev sahibim vardi aman eve erkek girmeyecek falan her gordugunde soylerdi sonra bir ogrendim adamin 2 karisi varmis biri imam nikahliymis bir de arkadasinin karisini ayrtmis boyle namus bekciligi yapan insanlar bence kendilerini temiz gostermye calistiklari icin boyle davraniyorlar.

michonne michonne Pembe Unal Pembe Unal evet canım toplantı oldu ben işyerinden izin alamadığım için gidemedim fakat nişanlım gitti. Apartmandaki kimseye söylememiş böyle bir durum var diye sadece ev sahibimize söylemiş. Nişanlım herkesin içinde söyleyin bana eve giren çıkan belli değil lafı ne demek oluyor diye. tabi herkes adama tepki göstermiş yani kızlar adam rezil olduğuyla kaldı şimdide bizi görünce balkondan bakmıyor bile :halay::halay:

Back