- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 37
- Konu Sahibi bayankirpikk
Milletin nikahı niye insanları bu kadar ilgilendiriyor.sonuçta insanları rahatsız etmiyorsanız kimene.agızlarının payını verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı günler arkadaşlar. şuan elim ayağım titriyor lütfen bana bir akıl verin. ben nişanlımla birlikte yaşıyorum. 12 dairelik bir apartmandayız apartmanın 11 dairesi çalışan 1 dairesi ise emekli. bu emekli insanlar sürekli apartmana giren çıkanla bozmuşlar kafalarını. bugün sabah 10 civarı ev sahibim aradı. apartmandan şikayet geliyor canım dedi. ne gibi bir şikayet dedim bu emekli olanlar bizim için eve giren çıkan belli değil diyorlarmış. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. şuan bizde nişanlımın kuzaleri kalıyorlar yaz tatiline geldiler kimiside yıllık izindeler toplam evde 4 kuzeni 2 de biz 6 kişiyiz. 2 kız 2 erkekler. geçen hafta benim abimler geldi nişanlımın abileri falan yani anlayacağınız evimiz hiç boş kalmadı. yaşadığımız yerde yazlık yer olduğu için yıllık izine çıkan tatile çıkan bize geliyor. nişanlım işletmeci gece 2 de de eve geldiği oluyor e tabi biz evdeyiz. adam 2 de eve geliyor kız evde baikalarıyla diyormuş. allahtan ev sahibimiz çok anlayışlı durumu biliyor.
durumu nişanlıma söyledim çıldırdı. ben katil olurum bu ne biçim laf sen benim eşimsin dedi. bugün sırf bizim için toplantı yaptırıyor. toplantıda nişanlımı nasıl tutucam bilmiyorum sert mi konuşsam onu rezil mi etsem kafam çok karışık çok sinirliyim