Komşumun amacı ne olabilir?

Ya galiba buradaki herkes sutten cikmis ak kasik.Asil hediye konusunda rencide edilen bendim.Ve ciddi manada yaptığının iyi olduğunu söyledim.ayrica kendileri beni arayıp biz bağıra çağıra trip atarak hediye aldırdık diyen kendileri.Ben söylemezlerse nereden bileyim??muneccim değilim içime doğmuyor.

Ben sizi çok hatalı buldum . Resmen eşiniz size bir şey almadı diye hıncınızı kadından almışsınız .
Çok düşük seviyede bir sohbet olmuş. Ben olsam o gelinin yerinde size tam sizin üslup ile herkesin içinde cevap verirdim.

Siz geline laf sokmuşsunuz, o da size. Karşılıklı birbirinizin canını acıtmaya çalışmışsınız. Sizin söylediğiniz şeyler de gayet bilinçli ve amacı belli şeyler. Birbirinizden hoşlanmıyorsanız görüşmezsiniz olur biter.

Kırmıssınız komsunuzu bence bunu telafi edin özür dileyin ve bundan sonrada gidip gelirsiniz yine ama bence aile ici seyleri anlatmayin onlar kendileri anlatirlarsa hmm anladım falan deyin yorum dahi yapmayin

Özelimi nerden bildiklerini anlattım!Hatir gönül derken evet hatir gönül çünkü sabah gidip akşam geliyorum ve evimde çocuğum eşim ev işleri v.s zaten hicbir şeye zaman kalmıyor.Ama sürekli olarak akşam biz sana gelemiyoruz herzaman calisiyorsun işin oluyor cocugun erken uyuyor biz aksama kadar evdeyiz sikiliyoruz arada sende gel bi kave içelim bi çay içelim dedikleri icin zaman zaman uğramaya çalışıyorum.
Beni aramasalardı ve muhabbeti anlatmasalardi nerden bilecektim hediye muhabbetini ve oturduklarını???
Sayin hanımefendi??

sizde topluluk içinde geline öyle laf etmemeliydiniz
birde kv ile olan muhabbetinizi kıskanıyor olabilir
sizi değil ama muhabbetinizi tekrar söylüyorum

Bağıra bağıra hediye aldırdık diyen insanların yanına niye gittiniz o zaman, yapılacak muhabbet zaten belli değil mi? Ha doğru onlardan bir insan gibi davranıp yanlarına gitmeniz gerekiyordu.

Herkes konu sahibine yüklenmiş de saçma sapan bi şekilde hadi biz neyse de sen çalışıyorsun niye sana sürpriz yapılmadı gibi özel ve saçma sorular sorup üstüne bak sen çalışıyosun biz çalışmıyoruz ama yine de eşlerimiz bize değer veriyor çalışmanın ne önemi var ki yazık sana alt metinli konuşmalar yapıp konu sahibi de laf sokunca ağlayıp sızlamanın bi manası yok. Gayet iyi yapmışsınız bütün gün elleri boş gönülleri hoş dedikodu yapıyorlar siz yoğun olmanıza rağmen davetlerini geri çevirmiyosunuz sırf çalışıyorum diye onlara vakit ayırmadığımı düşünmesinler istiyorsunuz ama onlar sizi ezmenin peşinde. Kusura bakmayın ama fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

Ben zaten 2 sonra selami almayınca kendisine ben kötü maksatla soyledim ama kirikdiysan özür dilerim dedim.O da özüre cevap olarak annemden aldığımız parayı söyledi direkt.

Önce herkesin içinde küçük düşürmüşsünüz, sonra da zaten komşuluğunuzu kendilerine "lütfen" bahşettiğinizi altını çizerek belirtmişsiniz. Gelinin mi sorunu var acaba yoksa sizin üslubunuzun mu?

Onlarnda sizle ugrasmalari hos olmamis sizinde cvp olarak ben onun gbi aglamiyorum demenzde hos olmamis karsilikli hataniz maalesef

Karşılıklı olarak laf sokma ve üstünlüklerinizi sergileme çabalarınıza hayran kaldım. Böyle şeylerle uğraşabildiğinize göre başka derdiniz yok demek ki. Tek derdiniz komşunuzun amacını anlamaya çalışmaksa onun için kafa yormanıza gerek yok derim. Nasılsa üç gün sonra barışır beş gün sonra yine birbirinize laf sokarsınız. Komşuluk ilişkileriniz çirkeflikle besleniyor çünkü.

Milyonlarca kadının yaptığı gibi sizde altı üstü kendiniz için çalışıyorsunuz atomu parçalamıyorsunuz ya. O kadar insanın içinde kadını aşağılayıp birde haklısın denmesini beklemişsiniz. Sanki onlarla konuşarak lütuf ediyorsunuz. Fazla kibir ve ego sağlığa zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…