Komşumun amacı ne olabilir?

Gelinde her şekilde ağlıyor arkadaş..:) ne kadar zayıf bir karakteri var..ya da ağlamayı mi kullanıyor silah olarak anlayamadım ama cozumcul ve olgun değil.sizin yanlislarinizi arkadaşlar yeterince yazmış zaten katılıyorumda.yalniz sevgililer günü için hediye alindimi muhabbeti de hoş degil.

kişinin kendisi ile dalga geçmesi sizin de onunla dalga geçebileceğiniz anlamına gelmez. zenciler kendi aralarında birbirlerine N***** (Siyahi) diyebilir ama siz bi zenciye N***** (Siyahi) derseniz sizi linç edebilirler. benim de boyum kısadır, ortamlarda kendi boyumla ilgili espri de yapabilirim. ama bu başkasına bana cüce deme hakkını vermez.

yani kadın kendisi o şekilde anlatabilir ama siz bunun üstüne laf söyleyemezsiniz.

Komşu teyzenin gelinine dediğiniz laf yersiz ve gereksiz olmuş o da ağlayarak aşırı tepki göstermiş iki taraf da kusurlu bence.

Kadınlar kulübünün sevgili uyeleri, 13 sayfada nasıl da değişmiş huylarimiz görüyor musunuz?

Yine aynisini yapiyorsunuz farkındamısınız..
Konunuzu ilk açarken sizlerden fikir alip kendi hayatimda uyguluyorum tarzi bir cumleniz var.
Sonrasinda hosunuza gitmeyen seyler duyduğunuz icin icinizdeko tum birikmislikleri boyle döküyorsunuz.

Tamam surda haklisiniz burda bazen insani cok gomuyorlar empati yapmadan lince edenler sanki kendi hayatlarinda dört dortlukmiş gibi davraniyolar ama 100 kisiden 90 ayni şeyleri dusunuyorsa bir durup düşünmeli insan boyle saldirmaya geçmek dogru seymi sizce ?

sizin üstünüze gelinmiş eşin niye hediye almadı bilmem ne diye, sanki o gün herkes hediye almak zorunda. kendileri kaşınmışlar bi nevi. siz de lafınızı söylemişsiniz. bu insanlarla çok içli dışlı olmanın bi anlamı yok. vizyon belli. boşuna hem çalışıp ev iş arası koşturup hem de komşuluk hatırı güdeceğim diye yorulmayın.

Kadınlar kulübünün sevgili uyeleri, 13 sayfada nasıl da değişmiş huylarimiz görüyor musunuz?
Işte görün 100 küsür mesaja kadar Nasıl sabiirla anlattığımi her soruya ayri ayri uzun uzun cevap verdigimi ve kopma noktamin nekadar uzun oldugunu ve asıl benim degil sizi ve sizin gibilerin nekadar burnu havada ve sisik egolu ve asil komplesksin bende degil sizde olduğunuzu farkedersiniz umarim

Tesekkur ederim

Ben üniversite mezunuyum.

Ama yakın bir arkadaşım ortaokul mezunu.

Annem babam ilkokul mezunu.

Ve inanmazsınız ama hiçbiri aptal değil.

Benim anlayabildiğim her şeyi anlıyorlar.

Hele hele aşağılık kibrimi bir bakışta fark ediyorlar.

Insanoğlu ilginç bir varlıktır. Küçücük bir mikroptan öldüğünü unutup kibirlenir büyüklenir.

Allah hepimizi kibirden kurtarsın.

Bu ülkede daha dün binlerce memur, polis,hakim ,savcı işini kaybetti
Asgari ücretle çalışmaya başladı.

Ne oldum dememeli.

Ne olacağım demeli.

Siz bizi objektif olmaya davet etmişsiniz ama... davete icabet etmesi gereken sizsiniz.

Objektif olun. Hatali olanin kendiniz olduğunu kabul edin.

Ben kendimi cook iyi biliyorum niyetimi yazdım ve ister kibir deyin ki kendinizden biliyorsunuzdur kibirin nasıl birşey olduğunu ister başka birsey.Benim annemde orta okul mezunu bende ünv.mezunuyum görümcelerim doktor abim öğretmen eşimde uzman ve benimde lise mezunu cok samimi arkadaslarim var anlattığım teyzenin de okuma yazması yok ve ona rağmen gün aşırı beni arar insanlık anlayış hoşgörüyü emin olun asıl sizin gibi kibritlerden öğrenmiş olsaydım ve sizin gibi olsaydım o teyze herşey için bizi aramazdı.. dediginiz gibi insan oğlu akıllı varlıklar olduğu olduğu için aramazdı.kibirim olsaydı davette edilmezdim o akşam.Hersey bukadar netken hala ne yapmak istiyorsunuz anlayamiyorum

O söylediğiniz laftan sonra nasıl bir tepki bekliyordunuz ki. Bariz hazımsızlık ve kıskançlıkla kadına orta yerde laf sokmuşsunuz.

Hatayı çalışan okumuş bir kadın olarak komşu muhabbetlerine girerek yapmışsın malesef ikinizin de uslübu kırıcı ama ilk o senle dalga geçmiş sonra da sen onla dalga geçmişsin ben de olsam aynısını yapardım burda gelini savunanları anlamıyorum dalga geçilmek istemiyorsa oda insanlarla dalga geçmiycek konu sahibi susacakmıydı yani böyle bir densizliğe tabiki bu kadar yüzgöz olmamak en iyisiydi zaten vaktiniz yok böyle boş muhabbetlere girmeyin bence komşular eksik kalsın yani

O söylediğiniz laftan sonra nasıl bir tepki bekliyordunuz ki. Bariz hazımsızlık ve kıskançlıkla kadına orta yerde laf sokmuşsunuz.
Cook kıskandım coook bana kocişim niye bişey almadı da gelin kızın ağzına düşürdü dedim kendi kendime..
Hatta dahada dedim ki benim neyim eksik iki ağlayınca oluyormuş meğerse dedim..
Tatmin oldunuzmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…